Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Venim în ajutorul acvariștilor cu o gamă variată de substrat acvariu și sol fertil acvariu. Clienții pot alege din oferta noastră cel mai bun substrat de acvariu. Punem la dispoziție variate oferte de substrat acvariu din stocul propriu. Substraturi inerte și substraturi nutritive pentru acvariile plantate. Substraturi pentru acvarii cu transport gratuit conform ofertei curente.

Product was successfully added to your shopping cart.

Substrat acvariu

20 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Substrat acvariu

 1. Substrat nutritiv acvariu P12 Ocean Free Absolute Plant Base 1,5 kg

  Substrat nutritiv acvariu complet pentru plantele acvatice. Substrat fertil acvariu la pret mic cu efect garantat pe termen lung. Substrat plante acvariu bogat în săruri minerale. Plant Base asigură tot necesarul de nutrienți necesari unei dezvoltari sănătoase.
 2. Substrat nutritiv plante acvatice P12 Absolute Plant Base 5 kg

  Substrat nutritiv complet pentru plantele acvatice. Substrat de foarte bună calitate și efect garantat pe termen lung. Suficient pentru acvarii cu un volum până în 200 litri.
  75,00 RON
 3. Substrat fertil plante acvatice P13 Absolute Planting Soil negru 1,5 kg

  Sol pentru acvariu granulat pentru acvarii profesionale. Substrat acvariu de vanzare perfect adaptat necesităților nutriționale ale plante acvatice. Sol fertil acvariu de de cea mai înaltă calitate cu granulele glazurate ce fac imposibilă dizolvarea substratului în apă dar în același timp nu împiedică fixarea rădăcinilor plantelor acvatice. Rezultate imediate.
 4. Sol acvariu fertil pentru plante acvatice Planting Soil 1,5 kg. maro

  Substrat pentru acvariu plantat perfect adaptat necesităților nutriționale ale plantelor acvatice. Substrat acvariu pentru plante sub formă granulată pentru acvarii profesionale.
 5. Substrat acvariu Bio Gravel 5 litri

  Substrat nutritiv pentru plante și decorativ pentru acvariu ce înmagazinează excesul de nutrienți din apă, nu influențează pH-ul și duritatea apei iar porozitatea sa garantează o ciclare optimă acvariului.
 6. Sol fertil acvariu Aqua Gro Soil 3 litri

  Aqua Gro Soil este un sol fertil acvariu de foarte bună calitate de la Ocean Free. Este poate cel mai bun substrat acvariu creat pentru plantele acvatice și creveți care au nevoie de substante nutritive specifice pentru creștere si dezvoltare.
 7. Tablete CO2 Absolute CO2 Tablets

  • Pentru asigurarea necesarului zilnic de CO2 • Asistență în procesul de fotosinteză CO2 • Accelerarea cresterii plantelor acvatice prin stimularea procesului de fotosinteza • Permite difuzia de CO2 in acvariu la costuri minime
 8. Pietris acvariu NEGRU ceramizat punga 5 kg. granulatie 3 mm

  Pietris color ceramizat pentru acvariu cu o granulatie de 3 mm. in cantitate de 5 kg. Culoare: NEGRU
 9. Pietris acvariu negru punga 1 kg granulatie medie 3-4 cm

  Pietris acvariu negru lucios folosit in scop decorativ cu o granulatie medie de 3-4 cm. Pietris negru lucios cu aspect deosebit in acvariu si 100% natural. Cantitate de 1 kg.
 10. Substrat acvariu Amtra Flora Gravel 3 litri

  Amtra Flora Gravel este un substrat pentru acvarii ce are în compoziție argile primare tratate la temperaturi ridicate, îmbogățit in mod natural cu oligoelemente, care asigură o creștere luxuriantă a plantelor. Substrat plante acvariu la pret mic și de foarte bună calitate.
 11. Substrat plante acvariu Tetra Complete Substrate 2,5 kg.

  Substrat nutritiv complet pentru plantele acvatice cu efect de fertilizare pe termen lung pentru toate speciile de plante de acvariu. Conținut: 2,5 Kg (este suficient pentru un acvariu cu volumul de 60 litri).
  57,00 RON
 12. Tetra Complete substrate 5 kg. substrat nutritiv plante acvariu

  Substrat nutritiv complet pentru plantele acvatice cu efect de fertilizare pe termen lung pentru toate speciile de plante de acvariu. Continut: 5 Kg (este suficient pentru un acvariu cu volumul de 120 litri).
 13. Substrat fertil pentru acvarii plantate P13 Absolute Planting Soil negru 8 kg.

  Sol granulat de culoare neagra pentru acvarii profesionale. Granulele glazurate fac imposibila dizolvarea substratului in apa dar in acelasi timp nu impiedica fixarea radacinilor plantelor acvatice.
  143,85 RON
 14. Sol pentru acvariu Aqua Gro Soil 8 litri

  Aqua Gro Soil este un sol pentru acvariu de foarte bună calitate și foarte bine echilibrat special creat pentru plantele acvatice și creveți care au nevoie de substanțe nutritive specifice pentru creștere și dezvoltare. Substrat acvariu ce ajută la scăderea pH-ului și KH într-o perioadă lentă de timp și menținerea acesteia la valori constante.
  174,30 RON
 15. Capsule fertilizante plante acvatice Amtra Flora Complex

  Amtra Flora Complex sunt capsule fertilizante pentru acvariu cu rol nutritiv la rădăcina plantelor. Fertilizant acvariu de substrat cu o formulă extraordinară ce cuprinde: hidroliza algelor și a propolisului ce ajută la un proces de creștere sănătos al plantelor acvatice.
  37,80 RON
 16. Pietris negru acvariu Black Crystal Sand 10 Kg.

  Cuarț negru pentru acvarii. Substrat ideal pentru acvariile de creveți / crustacee, aqua cube-uri ,etc.. Pune cel mai bine în evidență coloritul peștilor exotici și plantele acvatice. Ambalaj de 10 kg.
  95,00 RON
 17. Substrat spartura de coral Marine Aragonite 10 kg granulatie 1 mm

  Excelent pentru acvarii marine • alcalin • tampon de reglare a pH-ului • bogat in calciu, carbonat și macroelemente
  78,75 RON
 18. Substrat Marine Aragonite 3 mm ambalaj 10 kg

  Excelent pentru acvarii marine • alcalin • tampon de reglare a pH-ului • bogat in calciu, carbonat și macroelemente
  78,75 RON
 19. Substrat spartura de coral Marine Aragonite 5 mm ambalaj 10 kg

  Excelent pentru acvarii marine • alcalin • tampon de reglare a pH-ului • bogat in calciu, carbonat și macroelemente
  78,75 RON
 20. Substrat Marine Aragonite 10 kg granulatie 15 mm

  Excelent pentru acvarii marine • alcalin • tampon de reglare a pH-ului • bogat in calciu, carbonat și macroelemente
  78,75 RON

20 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Substrat acvariu

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00