Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Venim in ajutorul clientilor nostri cu o gama variata de conditioneri pentru apa si tratamente eficiente pentru bolile pestilor exotici. Comercializam din stocul propriu solutie limpezire apa acvariu, solutie plante acvariu, solutie starter acvariu, solutie tratare apa acvariu si multe altele. Toate aceste substante pentru acvariu provin de la branduri de prestigiu fiind de calitate garantata.

Product was successfully added to your shopping cart.

Solutii Conditionat Apa

Soluții pentru condiționat apa din acvariu

57 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Soluții pentru condiționat apa din acvariu

 1. Tetra AlguMin solutie anti alge acvariu 250 ml

  AlguMin este o solutie anti alge acvariu. Eliminarea algelor din acvariu este acum mult mai usoara utilizand acest produs cu spectru larg de combatere a majorităţii speciilor de alge. Obtineti rezultate bune fara alge in acvariu cu Tetra AlguMin 250 ml
 2. Tetra PlantaMin 100 ml

  Tetra PlantaMin 100 ml este un fertilizant pentru plante acvatice care întărește plantele prin garantarea unui aport eficient de nutrienți pe termen lung. Previne frunzele galbene, sticloase. Promovează formarea clorofilei, asigurând astfel frunze verzi bogate
  17,50 RON
 3. Solutie acvariu de conditionat apa Fish Guard pentru 2040 litri

   Solutie pentru 2040 litri de apa. Solutia pentru conditionat apa Fish Guard 120 ml neutralizeaza si elimina clorina si cloramina , regleaza pH-ul, protejaza mucusul pestilor prin continutul de extract de Aloe Vera si a vitaminelor E si B. De asemenea neutralizeaza metalele grele si celelalte substante chimice toxice prezente in apa noua de la robinet.

 4. Solutie pentru limpezirea apei Crystal Clear 120 ml

  Limpezeste rapid apa din acvariu (in numai cateva ore) si neutralizeaza fosfatii in exces. Coaguleaza particulele microscopice in suspensie mijlocind retinerea acestora de catre filtru. Flacon pentru 1560 litri de apa.
 5. Vitamine pesti acvariu Super Vitamin Complex

  Cel mai stabil si complet complex de multivitamine. Contine toate vitaminele esentiale necesare oricarei forma de viata acvatica.
 6. Conditioner apa acvariu Pure Liqid pentru 1000 litri de apa

  Pure Liqid este un conditioner apa acvariu activ fiind una din cele mai performante solutii pentru curatarea apei din acvariu. Solutie limpezire apa acvariu si pentru asigurarea calitatii optime a acesteia. Substante pentru acvariu intr-un complex unic ce contine peste 25 000 de tipuri de elemente si minerale benefice care nu pot fi altcumva prezente in acvariu. Solutie pentru 1000 litri.
 7. Solutie contra melcilor de acvariu P6 Snail Remover 50 ml

  Acest produs omoara atat melcii din acvariu cat si oualele acestora prezente in acvariu. Solutie pentru 500 litri apa.
 8. Solutie impotriva algelor din acvariu Algae Remover 50 ml

  Algae Remover este o solutie impotriva algelor din acvariu cu efecte garantate in eradicarea si prevenirea formarii tuturor tipurilor de alge. O solutie alge acvariu folosita atat la combatere de alge brune in acvariu cat si la combaterea algelor verzi.
 9. Solutie anti alge P5 Absolute Algae Remover 120 ml

  Solutie anti alge P5 Absolute Algae Remover 120ml are urmatoarele beneficii: Eradicarea si prevenirea formarii tuturor tipurilor de alge; Reducerea cantitatilor de fosfati si nitrati din apa; Reducerea pH-ului apei la limita sportabilitatii plantelor si pestilor dar la o valoare ce creaza imposibilitate vietii algelor.
 10. Solutie anti melci acvariu P6 Snail Remover 120 ml

  Acest produs omoara atat melcii din acvariu cat si oualele acestora prezente in acvariu. Solutie pentru 1200 litri apa.
 11. Sare acvariu protectie pesti exotici de apa dulce Stress Reliever Salt 500 gr.

  Stress Reliever Salt este sare acvariu ce asigură adiția de electroliți în masa apei protejând branhiile peștilor exotici. Folosind preventiv tratament sare pesti se reduce semnificativ îmbolnavirea peștilor exotici și grăbește însănătoșirea peștilor bolnavi. Sare granulată pentru uz profesional în acvariile cu apă dulce.
 12. Sare acvariu cu protectie pesti exotici de apa dulce Stress Reliever Salt 1000 gr.

  Reduce semnificativ stressul pestilor de acvariu pe durata procesului de aclimatizare. Asigura aditia de electroliti in masa apei protejand branhiile pestilor exotici. Reduce semnificativ imbolnavirea pestilor exotici si grabeste insanatosirea pestilor bolnavi.
 13. Sare de Himalaya pentru acvariu OF Himalayan Natural Rocksalt 600 grame

  Himalayan Natural Rocksalt este sare de Himalaya pentru acvariu ce reduce semnificativ rata de îmbolnăvire din acvariu prin efectul său antiseptic. Sare pentru acvariu ce ține sub control agenții patogeni din apă. Grăbește vindecarea bolilor, a rănilor, ulcerațiilor, prevenie și tratează boli cum ar fi: destrămarea și distrugerea aripioarei caudale, tumori corporale, puncte albe, afecțiuni fungice, mucegaiul peștilor
 14. Sare pentru pesti exotici de apa dulce Economy Salt 1 Kg

  Sare granulata pentru pestii de apa dulce si salmastra. Curata si usor de folosit. Se adauga conform necesitatilor de concentratie salina a fiecarei specii de pesti exotici in parte.
 15. Bacterii benefice ciclare apa acvariu Microbac 1 capsula ( 100 litri apa )

  Microbac contine bacterii benefice pentru ciclare apa acvariu. Microbac asigura complet toate etapelele de ciclare acvariu fiind o formula speciala de bacterii benefice, enzime si microorganisme constand in mai mult de 7 specii de trulpini bacteriene ( aerobe și anaerobe): nitrosomonas, nitrobacter, bacterii fotosintetice, tulpini specializate de bacterii benefice. Tehnologia specială de ambalare sub formă de capsule permite păstrarea în stare nealterată a bacteriilor și intrarea acestora în activitate imediat dupa contactul cu apa.
 16. Bacterii benefice pentru ciclarea acvariilor Microbac o folie cu 10 capsule ( 1000 litri apa )

  Ocean Free Microbac este o formulă specială de bacterii benefice, enzime și microorganisme constând în mai mult de 7 specii de tulpini bacteriene ( aerobe și anaerobe): nitrosomonas, nitrobacter, bacterii fotosintetice, tulpini specializate de bacterii benefice. Tehnologia specială de ambalare sub formă de capsule permite păstrarea în stare nealterată a bacteriilor și intrarea acestora în activitate imediat după contactul cu apa.
 17. Bacterii start acvariu Amtra Clean 1 capsula

  Amtra Clean este un produs ce contine bacterii start acvariu sub forma de pulbere. Este o cultura bacteriana concentrata de bacterii ciclare acvariu nou sau deja matur. Contine bacterii nonpatogene selectionate capabile sa descompuna substantele poluante toxice din acvariu și să accelereze ciclul amoniacului. O soluție simplă, sigură și eficientă pentru un acvariu sănătos și curat.
 18. Amtra Clean 150 ml bacterii lichide ciclare acvariu

  ✔Elimină amoniacul și nitriții și reduce nitrații. ✔Descompune resturile de mâncare și deșeurile de origine organică. ✔Soluție pentru 1500 litri de apă.
 19. Bacterii ciclare acvariu Amtra Clean 20 capsule

  Cultură bacteriană concentrată de bacterii nonpatogene selecționate capabile să descompună substanțele poluante toxice din acvariu și să accelereze ciclul amoniacului.
 20. Solutie pentru conditionat apa Amtra Care 150 ml

  Solutie pentru 800 litri de apa. Transforma apa de robinet in apa de acvariu. Neutralizeaza clorul, leaga metalele grele toxice cum ar fi plumbul, zincul, cuprul, protejeaza mucusul si branhiile pestilor prin continutul de coloizi naturali.
 21. Solutie contra alge in acvariu Amtra Algen-Kur 150 ml

  Solutie eficienta pentru combaterea algelor din acvariu.; Solutie pentru 750 litri apa.
 22. Material combatere alge acvariu Amtra Algen Control

  Reduce activ dezvoltarea algelor pentru o perioda de mai multe luni. Pentru 250 litri de apa.
 23. Solutie pentru conditionat apa Amtra Care 300 ml

  Solutie pentru 1600 litri de apa. Transforma apa de robinet in apa de acvariu. Neutralizeaza clorul, leaga metalele grele toxice cum ar fi plumbul, zincul, cuprul, protejeaza mucusul si branhiile pestilor prin continutul de coloizi naturali.
 24. Solutie contra alge in acvariu Amtra Algen-Kur 300 ml

  Solutie eficienta pentru combaterea algelor din acvariu.; Solutie pentru 1500 litri apa.
 25. Solutie pentru limpezirea apei in acvariu Crystal Clear 50 ml

  Crystal Clear este o solutie de acvariu foarte eficienta pentru limpezirea apei in acvariu. Una din cele mai rapide solutii pentru apa tulbure din acvariu ce limpezeste apa in numai cateva ore. Trateaza 600 litri de apa neclara in acvariu.
 26. Solutie tratare apa acvariu Fish Guard 50 ml

  Fish Guard este o solutie de tratare apa acvariu ce se adauga in apa noua de la robinet transformand-o in apa de acvariu. Indispensabila la orice schimburi de apa in acvariu. Este un tratament apa acvariu suficient pentru 850 de litri ce neutralizeaza si elimina clorina si cloramina , regleaza pH-ul, protejaza mucusul pestilor prin continutul de extract de Aloe Vera si a vitaminelor E si B. De asemenea neutralizeaza metalele grele si celelalte substante chimice toxice prezente in apa noua de la robinet.
 27. Tetra Aqua Safe 50 ml

  Este un conditioner ce transforma apa de robinet in apa cu caracteristici cat mai apropiate de mediul natural al pestilor.
 28. Tetra Aqua Safe 100 ml

  Este un conditioner ce transforma apa de robinet in apa cu caracteristici cat mai apropiate de mediul natural al pestilor.
 29. Tetra Easy Balance 100 ml

  Este un conditioner pentru mentinerea unui mediu sanatos si echilibrat in apa pana la 6 luni.
 30. Solutie anti alge acvariu Tetra Algumin Plus 100 ml

  solutie lichida - pentru combaterea algelor din acvarii.
  21,53 RON
 31. Solutie limpezire apa acvariu Tetra Crystal Water 100 ml

  Ajuta la eliminarea rapida a murdariei din apa - apa clara precum cristalul.
 32. Tetra Aqua Safe 250 ml

  Este un conditioner ce transforma apa de robinet in apa cu caracteristici cat mai apropiate de mediul natural al pestilor.
 33. Tetra Aqua Safe 500 ml

  Este un conditioner ce transforma apa de robinet in apa cu caracteristici cat mai apropiate de mediul natural al pestilor.
 34. Solutie limpezire apa acvariu Tetra Crystal Water 250 ml

  Ajuta la eliminarea rapida a murdariei din apa - apa clara precum cristalul.
 35. Reducator duritate apa acvariu Pro Activated Water Softner FM10

  Un reducator duritate apa acvariu ce realizeaza dedurizare apa cu ajutorul rasinilor schimbatoare de ioni apte de a asimila calcarul din apa. Mediu filtrare acvariu ce se poate folosi in orice filtru extern. O singura cutie se poate utiliza la acvarii pana in 200 litri.
 36. Medicament pesti exotici White Spot Special 240 ml

  Medicament utilizat in tratarea bolii punctelor albe (''grisului''). Combate cu succes Ichtyophtyrius multiphyrius. Eficient si pentru cazurile de: Trichodina, Chilodonella, Cryptocaryon, Brooklynella, Glossatella.
 37. Solutie anticlor acvariu Anti Chlorine Special 240 ml

  Elimina clorul si cloramina din apa ce urmeaza a fi introdusa in acvariu. Transforma apa de la robinet in apa de acvariu.
 38. Super Natural Black Water 120 ml

  Extract 100% natural de substanțe tanante pentru obținerea unui microclimat optim necesar speciilor de pești ce au nevoie de " apă neagră''
  18,90 RON
 39. Super Natural Black Water 250 ml

  Extract 100% natural de substanțe tanante pentru obținerea unui microclimat optim necesar speciilor de pești ce au nevoie de ,, apă neagră''
  29,40 RON
 40. Soluție combaterea algelor în acvariu Green Away pentru 600 litri

  Super Green Away combate cu succes particulele în suspensie verzi și algele din masa apei. Redă limpezimea apei și facilitează absorbția algelor de către filtru. Nu tulbură apa. Protejază peștii, ciclarea și plantele. FLACON PENTRU 600 LITRI
  25,00 RON
 41. Solutie conditionare apa Ocean Free New Water Guard 1000 ml pentru 20000 litri apa

  Solutia de conditionare a apei de la robinet New Water Guard 1000 ml elimina cu succes clorul si cloramina din apa care urmeaza a fi pusa in acvariu, neutralizeaza metalele grele, are factor anitstress si protectie pentru mucusul pestilor.Solutie pentru 20.000 litri de apa.

  157,50 RON
 42. MasterLine KH MINUS 500 ml

  KH minus MasterLine creeaza un mediu propice dezvoltarii tuturor plantelor acvatice prin scaderea KH-ului dar si a pH-ului. Reduce duritatea carbonica creand o apa moale.
  50,00 RON
 43. Tetra Easy Balance 250 ml

  Tetra Easy Balance 250 ml este o solutie de ingrijire pe termen lung, pentru apa sanatoasa din punct de vedere biologic pana la 6 luni. Reduce numarul de schimbari ale apei. Cumpara Tetra Easy Balance 250 ml de la aquariumprest.ro
  34,00 RON
 44. Solutie conditionare apa New Water Guard 120 ml

  Solutia de conditionare a apei de la robinet New Water Guard 120 ml elimina cu succes clorul si cloramina din apa care urmeaza a fi pusa in acvariu, neutralizeaza metalele grele, are factor anitstress si protectie pentru mucusul pestilor.
  26,25 RON
 45. Solutie conditionare apa Ocean Free New Water Guard 250 ml

  Solutia de conditionare a apei de la robinet New Water Guard 250 ml elimina cu succes clorul si cloramina din apa care urmeaza a fi pusa in acvariu, neutralizeaza metalele grele, are factor anitstress si protectie pentru mucusul pestilor.Solutie pentru 4500 litri de apa.
  47,25 RON
 46. Solutie pentru apa din acvariu Fish Guard 250 ml pentru 4250 litri

  Fish Guard este cea mai buna solutie pentru apa din acvariu ce se administreaza in apa de la robinet ce urmeaza a fi introdusa in acvariu. Solutie starter acvariu ce neutralizeaza si elimina clorina si cloramina, regleaza pH-ul, protejaza mucusul pestilor prin continutul de extract de Aloe Vera si a vitaminelor E si B. De asemenea neutralizeaza metalele grele si celelalte substante chimice toxice prezente in apa noua de la robinet. Flacon pentru 4250 litri de apa.
  47,25 RON
 47. Soluție pentru combaterea algelor în acvariu Green Away 120 ml

  Super Green Away combate cu succes particulele in suspensie verzi și algele din masa apei. Redă limpezimea apei și facilitează absorbția algelor de catre filtru. Nu tulbură apa. Protejază peștii, ciclarea și plantele. FLACON PENTRU 1440 LITRI
  31,50 RON
 48. O Zero Algae solutie anti alge acvariu

  acționează prin deteriorarea enzimelor esențiale necesare algelor pentru supraviețuire, acest fapt avand ca rezultat eradicarea algelor din acvariu. Flacon de 125 ml pentru 2500 litri de apa.
  37,80 RON
 49. Sare pentru acvariu 500 gr.

  Sare pentru acvariile de apa dulce. Conceputa in mod special pentru pestii ornamentali.
  13,65 RON
 50. Tetra Algetten 12 tablete

  Elimină si stopeaza dezvoltarea in mod eficient a algelor din acvariu chiar si a celor filamentoase.
  28,35 RON
 51. TETRA ALGO STOP DEPOT 12 tablete

  Elimină si stopeaza dezvoltarea in mod eficient a algelor din acvariu chiar si a celor filamentoase.
  34,65 RON
 52. TETRA PLANTA START 12 tablete

  12 comprimate, suficiente pentru 600l de apă, ce întăresc şi protejează noile plante.
  26,25 RON
 53. TETRA ALGIZIT

  Elimină chiar şi algele greu de înlăturat!
  21,00 RON
 54. Natural Miracle Leaf 1 saculet/cutie frunze Catappa

  Tratament 100% natural. Stabilizeaza parametrii apei, Amplifica coloritul pestilor exotici, asigura aciditatea apei la un nivel constant, previne aparitia algelor.
  22,05 RON
 55. Natural Miracle Leaf 6 saculeti/cutie frunze Catappa

  Frunze de Terminalia Catappa. Tratament 100% natural. Stabilizeaza parametrii apei, Amplifica coloritul pestilor exotici, asigura aciditatea apei la un nivel constant, previne aparitia algelor.
  24,15 RON
 56. Medicament pesti exotici Gill, Fungus, Parasite Special 240 ml

  Medicament pesti profesional si de ultima generatie folosit in scop curativ si preventiv. Trateaza boli pesti exotici de origine bactericida, fungica si parazitara inclusiv putrezirea aripioarelor si viermele ancora. Solutie pentru 240 litri de apa.
  18,90 RON
 57. Medicament pesti exotici General Aid Special 240 ml

  Medicament cu spectru general destinat in egala masura atat dezinfectiei acvariului cat si in combaterea bacteriozelor si afectiunilor fungice ale pestilor exotici.
  18,90 RON

57 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Soluții pentru condiționat apa din acvariu

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00