Telefon Contact0734 468 087Serviciu clienti: Luni-Vineri 10.00-17.00
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Venim in ajutorul clientilor nostri cu o gama variata de conditioneri pentru apa si tratamente eficiente pentru bolile pestilor exotici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Solutii Conditionat Apa

1

55 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

1

 1. Soluție combaterea algelor în acvariu Green Away pentru 600 litri

  Super Green Away combate cu succes particulele în suspensie verzi și algele din masa apei. Redă limpezimea apei și facilitează absorbția algelor de către filtru. Nu tulbură apa. Protejază peștii, ciclarea și plantele. FLACON PENTRU 600 LITRI
 2. Tablete de oxigen pentru pesti ( Ocean Free Instant Oxigenator )

  Mărește instant nivelul oxigenului dizolvat în masa apei. Soluție temporară pentru oxigenarea apei atunci când nu dispuneți de altă sursă de oxigen. Se poate folosi la transportul peștilor, cu atât mai mult a celor de talie mare sau a celor care necesită un volum mare de oxigen.
 3. Solutie conditionare apa Ocean Free New Water Guard 250 ml

  Solutia de conditionare a apei de la robinet New Water Guard 250 ml elimina cu succes clorul si cloramina din apa care urmeaza a fi pusa in acvariu, neutralizeaza metalele grele, are factor anitstress si protectie pentru mucusul pestilor.Solutie pentru 4500 litri de apa.
 4. Solutie pentru limpezirea apei Crystal Clear 120ml

  Solutie pentru limpezirea apei Crystal Clear 120ml limpezeste rapid apa din acvariu (in numai cateva ore) si neutralizeaza fosfatii in exces. Coaguleaza particulele microscopice in suspensie mijlocind retinerea acestora de catre filtru.
 5. Super Vitamin Complex pesti exotici

  Cel mai stabil si complet complex de multivitamine. Contine toate vitaminele esentiale necesare oricarei forma de viata acvatica.
 6. Solutie pentru conditionat apa Fish Guard 250ml

  Super Fish Guard neutralizeaza si elimina clorina si cloramina , regleaza pH-ul, protejaza mucusul pestilor prin continutul de extract de Aloe Vera si a vitaminelor E si B. De asemenea neutralizeaza metalele grele si celelalte substante chimice toxice prezente in apa noua de la robinet. Flacon pentru 4250 litri de apa.
 7. Soluție pentru combaterea algelor în acvariu Green Away 120ml

  Super Green Away combate cu succes particulele in suspensie verzi și algele din masa apei. Redă limpezimea apei și facilitează absorbția algelor de catre filtru. Nu tulbură apa. Protejază peștii, ciclarea și plantele. FLACON PENTRU 1440 LITRI
 8. Solutie contra melcilor de acvariu P6 Snail Remover 50 ml

  Acest produs omoara atat melcii din acvariu cat si oualele acestora prezente in acvariu. Solutie pentru 500 litri apa.
 9. Solutie anti alge P5 Absolute Algae Remover 50 ml

  Beneficii: Eradicarea si prevenirea formarii tuturor tipurilor de alge; Reducerea cantitatilor de fosfati si nitrati din apa; Solutie pentru 500 litri apa.
 10. O Zero Algae solutie anti alge acvariu

  acționează prin deteriorarea enzimelor esențiale necesare algelor pentru supraviețuire, acest fapt avand ca rezultat eradicarea algelor din acvariu. Flacon de 125ml pentru 2500 litri de apa.
 11. Solutie anti alge P5 Absolute Algae Remover 120ml

  Solutie anti alge P5 Absolute Algae Remover 120ml are urmatoarele beneficii: Eradicarea si prevenirea formarii tuturor tipurilor de alge; Reducerea cantitatilor de fosfati si nitrati din apa; Reducerea pH-ului apei la limita sportabilitatii plantelor si pestilor dar la o valoare ce creaza imposibilitate vietii algelor.
 12. Solutie anti melci acvariu P6 Snail Remover 120 ml

  Acest produs omoara atat melcii din acvariu cat si oualele acestora prezente in acvariu. Solutie pentru 1200 litri apa.
 13. Sare pentru acvariu Ocean Free HIMALAYAN NATURAL TE ROCKSALT 600G

  • Reduce semnificativ rata de imbolnavire din acvariu prin efectul sau antiseptic • Tine sub control agentii patogeni din acvariu • Grabeste vindecarea bolilor,a rănilor, ulceratiilor, prevenie și trateaza boli boli cum ar fi: destramarea si distrugerea aripioarei caudale, tumori corporale, puncte albe, afectiuni fungice, mucegaiul pestilor
 14. Sare pentru pesti exotici de apa dulce Economy Salt 1Kg

  Sare granulata pentru pestii de apa dulce si salmastra. Curata si usor de folosit. Se adauga conform necesitatilor de concentratie salina a fiecarei specii de pesti exotici in parte.
 15. Bacterii benefice pentru acvariu Microbac 1 capsula ( 100 litri apa )

  ✔Ocean Free Microbac este o formulă specială de bacterii benefice, enzime și microorganisme constând în mai mult de 7 specii de tulpini bacteriene ( aerobe și anaerobe): nitrosomonas, nitrobacter, bacterii fotosintetice, tulpini specializate de bacterii benefice. ✔Tehnologia specială de ambalare sub formă de capsule permite păstrarea în stare nealterată a bacteriilor și intrarea acestora în activitate imediat după contactul cu apa.
 16. Bacterii benefice pentru acvariu Microbac o folie cu 10 capsule ( 1000 litri apa )

  Ocean Free Microbac este o formulă specială de bacterii benefice, enzime și microorganisme constând în mai mult de 7 specii de tulpini bacteriene ( aerobe și anaerobe): nitrosomonas, nitrobacter, bacterii fotosintetice, tulpini specializate de bacterii benefice. Tehnologia specială de ambalare sub formă de capsule permite păstrarea în stare nealterată a bacteriilor și intrarea acestora în activitate imediat după contactul cu apa.
  70,00 RON
 17. Bacterii ciclare acvariu Amtra Clean 1 capsula

  Cultură bacteriană concentrată de bacterii nonpatogene selecționate capabile să descompună substanțele poluante toxice din acvariu și să accelereze ciclul amoniacului.
 18. Amtra Clean 150 ml bacterii lichide ciclare acvariu

  ✔Elimină amoniacul și nitriții și reduce nitrații. ✔Descompune resturile de mâncare și deșeurile de origine organică. ✔Soluție pentru 1500 litri de apă.
 19. Bacterii ciclare acvariu Amtra Clean 20 capsule

  Cultură bacteriană concentrată de bacterii nonpatogene selecționate capabile să descompună substanțele poluante toxice din acvariu și să accelereze ciclul amoniacului.
 20. Solutie pentru conditionat apa Amtra Care 150 ml

  Solutie pentru 800 litri de apa. Transforma apa de robinet in apa de acvariu. Neutralizeaza clorul, leaga metalele grele toxice cum ar fi plumbul, zincul, cuprul, protejeaza mucusul si branhiile pestilor prin continutul de coloizi naturali.
  26,25 RON
 21. Solutie contra alge in acvariu AMTRA ALGEN-KUR 150 ML

  Solutie eficienta pentru combaterea algelor din acvariu.; Solutie pentru 750 litri apa.
 22. Material combatere alge acvariu Amtra Algen Control

  Reduce activ dezvoltarea algelor pentru o perioda de mai multe luni. Pentru 250 litri de apa.
 23. Solutie pentru conditionat apa Amtra Care 300 ml

  Solutie pentru 1600 litri de apa. Transforma apa de robinet in apa de acvariu. Neutralizeaza clorul, leaga metalele grele toxice cum ar fi plumbul, zincul, cuprul, protejeaza mucusul si branhiile pestilor prin continutul de coloizi naturali.
 24. Solutie contra alge in acvariu AMTRA ALGEN-KUR 300 ML

  Solutie eficienta pentru combaterea algelor din acvariu.; Solutie pentru 1500 litri apa.
 25. Solutie pentru limpezirea apei Crystal Clear 50ml

  Solutie pentru limpezirea apei Crystal Clear 50ml limpezeste rapid apa din acvariu (in numai cateva ore) si neutralizeaza fosfatii in exces. Coaguleaza particulele microscopice in suspensie mijlocind retinerea acestora de catre filtru.
 26. Solutie pentru conditionat apa Fish Guard 50ml

  Solutie pentru 850 litri de apa. Solutia pentru conditionat apa Fish Guard 50ml neutralizeaza si elimina clorina si cloramina , regleaza pH-ul, protejaza mucusul pestilor prin continutul de extract de Aloe Vera si a vitaminelor E si B. De asemenea neutralizeaza metalele grele si celelalte substante chimice toxice prezente in apa noua de la robinet.
 27. Tetra Aqua Safe 100 ml

  Este un conditioner ce transforma apa de robinet in apa cu caracteristici cat mai apropiate de mediul natural al pestilor.
 28. Tetra Easy Balance 100 ml

  Este un conditioner pentru mentinerea unui mediu sanatos si echilibrat in apa pana la 6 luni.
 29. Solutie anti alge acvariu Tetra Algumin 100 ml

  solutie lichida - pentru combaterea algelor din acvarii.
 30. Solutie limpezire apa acvariu Tetra Crystal Water 100 ml

  Ajuta la eliminarea rapida a murdariei din apa - apa clara precum cristalul.
 31. Tetra Aqua Safe 250 ml

  Este un conditioner ce transforma apa de robinet in apa cu caracteristici cat mai apropiate de mediul natural al pestilor.
  31,50 RON
 32. Tetra Aqua Safe 500 ml

  Este un conditioner ce transforma apa de robinet in apa cu caracteristici cat mai apropiate de mediul natural al pestilor.
  45,00 RON
 33. Solutie limpezire apa acvariu Tetra Crystal Water 250 ml

  Ajuta la eliminarea rapida a murdariei din apa - apa clara precum cristalul.
 34. TETRA ALGETTEN 12 tablete

  Elimină si stopeaza dezvoltarea in mod eficient a algelor din acvariu chiar si a celor filamentoase.
 35. TETRA ALGO STOP DEPOT 12 tablete

  Elimină si stopeaza dezvoltarea in mod eficient a algelor din acvariu chiar si a celor filamentoase.
 36. TETRA ALGIZIT

  Elimină chiar şi algele greu de înlăturat!
 37. Natural Miracle Leaf 1 saculet/cutie frunze Catappa

  Tratament 100% natural. Stabilizeaza parametrii apei, Amplifica coloritul pestilor exotici, asigura aciditatea apei la un nivel constant, previne aparitia algelor.
 38. Reducator duritate apa acvariu Pro Activated Water Softner FM10

  Un reducator duritate apa acvariu ce realizeaza dedurizare apa cu ajutorul rasinilor schimbatoare de ioni apte de a asimila calcarul din apa. Mediu filtrare acvariu ce se poate folosi in orice filtru extern. O singura cutie se poate utiliza la acvarii pana in 200 litri.
 39. Medicament pesti exotici White Spot Special 240ml

  Medicament utilizat in tratarea bolii punctelor albe (''grisului''). Combate cu succes Ichtyophtyrius multiphyrius.
  18,90 RON
 40. Medicament pesti exotici General Aid Special 240ml

  Medicament cu spectru general destinat in egala masura atat dezinfectiei acvariului cat si in combaterea bacteriozelor si afectiunilor fungice ale pestilor exotici.
 41. Solutie conditionare apa Anti Chlorine Special 240ml

  Elimina clorul si cloramina din apa ce urmeaza a fi introdusa in acvariu. Transforma apa de la robinet in apa de acvariu.
 42. Solutie anticlor Chloryne & Chloramine Away 250ml

  Solutia anticlor Chloryne & Chloramine Away 250ml elimina rapid clorul si cloramina din apa. Solutie concentrata (1 flacon se va folosi la 6000 litri de apa).
 43. Super Natural Black Water 120ml

  Extract 100% natural de substanțe tanante pentru obținerea unui microclimat optim necesar speciilor de pești ce au nevoie de ,, apă neagră''
 44. Super Natural Black Water 250ml

  Extract 100% natural de substanțe tanante pentru obținerea unui microclimat optim necesar speciilor de pești ce au nevoie de ,, apă neagră''
 45. Solutie conditionare apa Ocean Free New Water Guard 1000ml pentru 20000 litri apa

  Solutia de conditionare a apei de la robinet New Water Guard 1000ml elimina cu succes clorul si cloramina din apa care urmeaza a fi pusa in acvariu, neutralizeaza metalele grele, are factor anitstress si protectie pentru mucusul pestilor.Solutie pentru 20.000 litri de apa.

  157,50 RON
 46. Solutie pentru conditionat apa Fish Guard 120ml

   Solutie pentru 2040 litri de apa. Solutia pentru conditionat apa Fish Guard 120ml neutralizeaza si elimina clorina si cloramina , regleaza pH-ul, protejaza mucusul pestilor prin continutul de extract de Aloe Vera si a vitaminelor E si B. De asemenea neutralizeaza metalele grele si celelalte substante chimice toxice prezente in apa noua de la robinet.

  31,50 RON
 47. Solutie conditionare apa New Water Guard 120ml

  Solutia de conditionare a apei de la robinet New Water Guard 120ml elimina cu succes clorul si cloramina din apa care urmeaza a fi pusa in acvariu, neutralizeaza metalele grele, are factor anitstress si protectie pentru mucusul pestilor.
  26,25 RON
 48. Conditioner apa acvariu Pure Liqid 100 ml

  Limpezeste apa si asigura calitatea optima a acesteia. Neutralizeaza bacteriile patogene. Elimina mirosurile neplacute. Este de 20 000 de ori mai eficient in comparatie cu carbunele activ.
  35,00 RON
 49. Sare pentru acvariu 500 gr.

  Sare pentru acvariile de apa dulce. Conceputa in mod special pentru pestii ornamentali.
  13,65 RON
 50. Sare protectie pesti exotici de apa dulce Stress Reliever Salt 500 gr.

  Reduce semnificativ stressul pestilor de acvariu pe durata procesului de aclimatizare. Asigura aditia de electroliti in masa apei protejand branhiile pestilor exotici. Reduce semnificativ imbolnavirea pestilor exotici si grabeste insanatosirea pestilor bolnavi.
  24,15 RON
 51. Sare protectie pesti exotici de apa dulce Stress Reliever Salt 1000 gr.

  Reduce semnificativ stressul pestilor de acvariu pe durata procesului de aclimatizare. Asigura aditia de electroliti in masa apei protejand branhiile pestilor exotici. Reduce semnificativ imbolnavirea pestilor exotici si grabeste insanatosirea pestilor bolnavi.
  37,80 RON
 52. Tetra Aqua Safe 50 ml

  Este un conditioner ce transforma apa de robinet in apa cu caracteristici cat mai apropiate de mediul natural al pestilor.
 53. TETRA PLANTA START 12 tablete

  12 comprimate, suficiente pentru 600l de apă, ce întăresc şi protejează noile plante.
  26,25 RON
 54. Natural Miracle Leaf 6 saculeti/cutie frunze Catappa

  Frunze de Terminalia Catappa. Tratament 100% natural. Stabilizeaza parametrii apei, Amplifica coloritul pestilor exotici, asigura aciditatea apei la un nivel constant, previne aparitia algelor.
  24,15 RON
 55. Medicament pesti exotici Gill, Fungus, Parasite Special 240ml

  Medicament profesional si de ultima generatie folosit in scop curativ si preventiv pentru toate bolile pestilor exotici de origine bactericida, fungica si parazitara inclusiv putrezirea aripioarelor si viermele ancora . Solutie pentru 240 litri.
  18,90 RON

55 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

1

Solutii Conditionat Apa
Minimal Price: 5.25
4.9 / 19 Review(s)
TRANSPORT GRAUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00