Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Sisteme de iluminat complete pentru acvarii si amenajari acvatice. Produse fiabile, preofesionale perfect adaptate cerintelor unei game foarte variate de utilizari. Produsele sunt disponibile direct din stocul nostru si sunt expediate prin curierat rapid in cel mai scurt timp catre clienti.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sisteme de iluminare/Lampi

Articolele de la 1 la 125 din totalul de 141

 1. 1
 2. 2
Seteaza descrescator

Vezi:    

Sisteme de iluminare/Lampi

 1. Set de trei spoturi submersibile iaz / gradina cu senzor de lumina

  Set 3 spoturi cu LED pentru iluminat subacvatic. Pot fi folosite atat ca spoturi de exterior cat si pentru iluminat iazuri fiind una din cele mai eficiente lampi pentru iazuri led subacvatica datorita senzorului de lumina. Spoturile led submersibile sunt automat pornite la lasarea serii si se opresc dimineata excluzand efortul fizic de a porni si opri lampa manual.
  224,52 RON
 2. Set cu doua spoturi submersibile iaz / gradina si senzor de lumina

  Set de doua spoturi submersibile iluminare iazuri cu senzor de lumina ce porneste automat aceste spoturi subacvatice la lasarea serii. Acest produs poate fi folosit ca spot iaz, spot exterior si ca spot de gradina. Lumina se observa din orice unghi. Tensiune joasa de functionare.
  178,58 RON
 3. Lampa acvariu LED extensibila pentru acvarii de 60 - 70 cm cu 72 leduri

  -Asigură un iluminat intens -Are un consum scăzut de energie electrică ( numai 10 W) -Lumina intensă are un grad ridicat de penetrare a apei -Mod dual de iluminare: daylight ( 12000 K ) și blue light. -Extrem de durabilă Număr de leduri: SUN-65 + BLUE-7.
  157,00 RON
 4. Lampa LED pentru acvariu plantat 60 cm cu 48 leduri

  Lampa led pentru acvariu cu 48 de leduri de putere crescuta. Sursa de iluminare led pentru acvarii plantate cu sistem de fixare extensibil pe bazine cu lungime cuprinsa in intervalul 60 - 80 cm. Touch control cu 3 moduri de control al ledurilor pozitionat facil chiar pe capac pentru un efort minim din partea utilizatorului.
  261,50 RON
 5. Lampa acvariu Super Led Clamping Lamp 0,6 W black

  Lampa de calitate superioara pentru acvariile mici cu sistem de prindere. Sistem de iluminare cu leduri. Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Se poate regla cu usurinta focalizarea luminii prin indoirea bratului mobil.
 6. Lampa led acvariu 90 cm cu 72 leduri si touch control

  Solutia perfecta pentru iluminare acvariu cu leduri este aceasta lampa led acvariu 90 cm cu 72 leduri si touch control. Lampa led acvariu ieftina in comparatie cu alte produse similare insa cu performante net superioare si realizata numai din materiale de calitate.
  329,00 RON
 7. Lampa led acvariu 0,6 W argintie

  Lampa de calitate superioara pentru acvariile mici cu sistem de prindere. Sistem de iluminare cu leduri. Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Se poate regla cu usurinta focalizarea luminii prin indoirea bratului mobil.
 8. Lampa Acvariu Mini Led Lamp

  Subtire - Consum scazut de energie electrica - Mod de iluminare dual: lumina de zi si lumina de noapte.
 9. Lampa acvariu Aqua Zonic Clamping Lamp 11 W culoare neagra

  Universal Clamping Lamp 11 W este o lampa cu spectru special ( 6500k ) conceputa pentru iluminatul acvariilor pana in 45 litri.
 10. Lampa cu leduri pentru iluminarea acvariului Super Slim Double Bright 15+3 G2

  Lampa de calitate superioara destinata iluminarii acvariilor de pana in 40 litri cu doua spectre de lumina : -lumina solara (daylight) -lumina de noapte (moonlight) Constituie solutia ideala de iluminare ce imbina cu succes consumul redus de energie electrica, intensitatea spectrului luminos, emisia minima de caldura si calitatea luminii. Modelul este dotat cu 15 leduri daylight si 3 leduri moonlight.

 11. Lampa acvariu nano cu led Super Slim Led 20+4

  Lampa acvariu nano cu led Super Slim Led 20-4 este o lampa led de calitate superioara destinata iluminarii acvariilor de pana in 50 litri cu doua spectre de lumina : -lumina solara (daylight) -lumina de noapte (moonlight) Constituie solutia ideala de iluminare ce imbina cu succes consumul redus de energie electrica, intensitatea spectrului luminos, emisia minima de caldura si calitatea luminii. Modelul este dotat cu 20 leduri daylight si 4 leduri moonlight.
 12. Lampa cu leduri pentru iluminarea acvariului Super Slim Led 32+8

  Lampa de calitate superioara destinata iluminarii acvariilor de pana in 80 litri cu doua spectre de lumina : -lumina solara (daylight) -lumina de noapte (moonlight) Constituie solutia ideala de iluminare ce imbina cu succes consumul redus de energie electrica, intensitatea spectrului luminos, emisia minima de caldura si calitatea luminii. Modelul este dotat cu 32 leduri daylight si 8 leduri moonlight.
  101,85 RON
 13. Sistem led iluminare acvariu Clamping Lamp Super Slim Double Bright 24+4 G2

  Lampa de calitate superioara destinata iluminarii acvariilor de pana in 60 litri cu doua spectre de lumina : -lumina solara (daylight) -lumina de noapte (moonlight) Constituie solutia ideala de iluminare ce imbina cu succes consumul redus de energie electrica, intensitatea spectrului luminos, emisia minima de caldura si calitatea luminii. Modelul este dotat cu 32 leduri daylight si 8 leduri moonlight.

  136,50 RON
 14. Clamping Lamp 7 W lampa pentru acvariu de la Aqua Zonic culoare argintie

  Universal Clamping Lamp 7 W este o lampa cu spectru special ( 6700k ) conceputa pentru iluminatul acvariilor pana in 30 litri.
 15. Lampa iluminare acvariu Aqua Zonic Clamping Lamp 11W culoare argintie

  Solutia cea mai potrivita iluminarii acvariilor fara capac cu un volum de pana in aproximativ 45 litri.
 16. Lampa led acvariu White & Blue 30 leduri 7W

  Lampa led acvariu ce stimuleaza cresterea plantelor si intensifica coloritul pestilor exotici. O lampa led acvariu plantat cu lumina compozita: 28 leduri white si 2 leduri blue. Dotata cu leduri extrem de puternice de cea mai recenta generatie.
 17. Lampa pentru acvariu neagra cu 30 leduri White & Blue 7W

  Lampa pentru acvariu cu iluminat intens si spectru luminos de buna calitate. O sursa de iluminare excelenta acvariilor de pana in 30 - 40 de litri. Iluminatul acvariului este asigurat de 28 leduri white si 2 leduri blue. Iluminat intens la costuri mici.
 18. Lampa acvariu LED White & Blue 55 leduri 13W

  Lampa cu leduri pentru acvariu subtire confectionata din plastic de calitate. Asigura un led acvariu intens fiind una din cele mai luminoase lampi de pe piata. Iluminat dual: 46 leduri sun daylight + 9 leduri Blue Moon. Geam acrilic pentru protectia ledurilor.
 19. Lampa Acvariu Full Led ORION 8.500K 4W

  O lampa FULL LED pentru iluminatul acvariilor. Performante maxime. Calitate deosebita. 8.500K 4W 8 LED x 0,5 W
 20. Lampa led acvariu plantat Amtra Vega Fresh 6.8 W

  Lampă LED acvariu plantat compactă cu luminozitate ridicată. Versiune LED completă pentru iluminare acvariu ce garanteaza optim creșterea plantelor acvatice. Inclus dimmer pentru reglarea intensității luminii și a temperaturii culorii pe două canale separate: LED-uri albe și roșii + LED-uri albastre.
  140,21 RON
 21. Lampa cu led acvariu plante Amtra Vega Fresh 8.6 W

  Amtra Vega Fresh este o lampa pentru acvariu cu spectru complet. Cu versiune led acvariu plante pentru asigurarea creșterii plantelor acvatice. Cantitate de lumină emisă: 578 lumeni.
 22. Lampa acvariu ARCADIA ELLIPSE LAMP 24W

  Lampa Ellipse este o exceptie de la modelele actuale, oferind mult mai bună uniformitate a luminii în acvariu, combinat cu un aspect contemporan unic.
 23. Sistem iluminare acvariu 45 cm

  Sistem iluminare acvariu pentru acvarii in lungime maxima de 45 centimetri.
  156,45 RON
 24. Lampa pentru acvariu 45 cm Super Bright T8 1X15W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 1 neon T8 avand o putere de 15W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 45 cm)
 25. Lampa acvariu Super Bright T5 2X24W 60 cm ARGINTIU

  Sistem de iluminare performant destinat acvaristicii . Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 24W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 60 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a fiecarui dintre neoane independent.
  288,80 RON
 26. Sistem iluminare acvariu Super Bright T8 1X18W 60 cm

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 1 neon T8 avand o putere de 18W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 60 cm)
  184,80 RON
 27. Lampa pentru acvariu Aqua Zonic 2X18W T8 60 cm

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T8 fiecare avand o putere de cate 18W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 40 pana la maxim 60 cm) .
  239,40 RON
 28. Lampa acvariu suspendata T5 2X39W 90 cm

  Sistem de iluminare performant destinat acvaristicii . Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 39W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 70 pana la maxim 90 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a fiecarui dintre neoane independent.
 29. Lampa pentru acvariu Super Bright T5 4X39W 90cm

  Sistem de iluminare performant dotat cu 4 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 39W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 60 pana la maxim 98 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a cate 2 neoane independent.
 30. Lampa pentru acvariu 90 cm Super Bright T8 2X30W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T8 avand fiecare o putere de 30W, confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 70 pana la maxim 90 cm)
 31. Lampa pentru acvariu 120 cm Super Bright T8 2X36W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T8 avand fiecare o putere de 36W, confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 90 pana la maxim 120 cm)
  320,00 RON
 32. Lampa LED acvariu New Eco Sirius 40 cm

  Asigura un iluminat intens -Are un consum scazut de energie electrica ( numai 7,2W ) -Lumina intensa are un grad ridicat de penetrare a apei -Mod dual de iluminare: daylight ( 12000K ) si moon light. -Extrem de durabila Numar de leduri: SUN-27 + ACTNICBLUE-3.
  261,50 RON
 33. Lampa cu leduri pentru acvariu Lighting Spectrum 60 cm - 20,16 W (black)

  Lampa cu leduri pentru acvariu in lungime de 60 centimetri ce reinventeaza notiunea de iluminare a acvariului. Evidentiaza si amplifica in mod semnificativ coloritul pestilor exotici. Efect instantaneu in amplificarea coloritului pestilor. Pentru pesti mai colorati si acvarii mai frumoase.

  426,00 RON
 34. Lampa LED acvariu Fishguard 60 cm extensibila

  -Asigură un iluminat intens -Are un consum scăzut de energie electrică ( numai 18 W) -Lumina intensă are un grad ridicat de penetrare a apei -Mod dual de iluminare: daylight ( 12000 K ) și blue light. -Extrem de durabilă Număr de leduri: SUN-28 + BLUE-8.
  159,36 RON
 35. Lampa LED acvariu New Eco Sirius 88 cm

  New Eco Sirius este una din cele mai bune lampi led acvarii cu lumina intensa si un grad ridicat de penetrare a apei. New Eco Sirius asigura un program de iluminare acvariu optim. Lampa acvariu leduri intense si grad ridicat de penetrarare a apei. Iluminat intens si corp confectionat din aluminiu de foarte buna calitate.
 36. PROMOȚIE

  Lampa LED acvariu 60 cm extensibila 80 cm

  Sistem de iluminare LED de ultima generatie ultraperformant destinat acvariilor de apa dulce cu o lungime cuprinsa in intervalul 60 cm - 80 cm.

  Pret normal: 459,00 RON

  Special Price 275,00 RON

 37. Lampa Submersibila Underwater Light Set 49 cm Super Sun T8 15W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 49 cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii. Culoare iluminat:daylight Super Sun 8500K T8 15W
  125,00 RON
 38. Lampa neon submersibila Underwater Light Set 64 cm Tropical Pink

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 64 cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  141,80 RON
 39. Lampa Submersibila Underwater Light Set 64 cm Sunlight 20W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 64 cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii. Culoare iluminat:daylight sun 6500K
  141,80 RON
 40. Lampa submersibila Underwater Light Set 85 cm / 25W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 85 cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  152,25 RON
 41. Lampa Submersibila Underwater Light Set 96 CM / 30 W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 96 cm. gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  162,75 RON
 42. Lampa Submersibila Underwater Light Set 115 CM / 38 W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 96 cm. gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  177,50 RON
 43. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT SET 126 CM / 36 W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 126 cm. gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  188,00 RON
 44. Lampa submersibila cu luminiscenta ridicata 59 CM / 24W T5 tropical pink

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 59 cm. folosind puternicele neoane T5 si gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  174,30 RON
 45. Lampa Submersibila Underwater Light 59 CM / 24 W T5 Super Sun

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 59 cm. folosind puternicele neoane T5 si gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  174,30 RON
 46. Lampa submersibila iluminat intens 88 cm / 39W T5 Super Sun

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 88 cm. folosind puternicele neoane T5 si gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  184,80 RON
 47. Lampa acvariu LED submersibila 56 cm Tropical Pink

  Lampa LED cu lungimea de 56 cm pentru ilumiatul acvariilor. Poate fi folosita atat ca iluminat subacvatic cat si montata pe capacul acvariilor ca sistem nou de iluminare sau pentru suplimentarea luminii.
  209,00 RON
 48. Lampa led submersibila multicolora 27 cm

  Lampa led submersibila multicolora din gama de lampi subacvatice colorate ce asigura un iluminat clar, intens si stralucitor. Lampa submersibila ce poate asigura iluminatul acvariului. Se poate monta sub capacul de acvariu ca lumina principala sau supliment de lumina in cazul in care lampa veche a acvariului nu asigura iluminatul dorit.
 49. Sistem LED iluminare acvariu 24 leduri 35 cm

  Unul din cele mai utile corpuri de iluminat led pentru acvarii si incinte mici datorita spectrului de iluminare reglabil si a intensitatii luminoase. Sistem LED iluminare acvariu cu 24 leduri foarte luminoase si un grad de penetrare excelent al apei.
 50. Corp iluminare led submersibil 43 cm 32 leduri lumina compozita

  Corp iluminare led submersibil excelent pentru folosire atat in apa cat si in exterior. Lampa led ideala pentru iluminat acvariu plantat cu lumina compozita usor de setat si de folosit in orice cobinatie dorita de luminare a ledurilor.
 51. Lampa LED cu lumina compozita 56 cm cu 40 leduri

  O lampa ideala pentru iluminat acvariu cu leduri avand lumina compozita usor de setat si de folosit in orice cobinatie dorita de luminare a ledurilor. Corpuri de iluminat cu tuburi led model lampa submersibila cu leduri colorate.
 52. Corp iluminat led 56 cm lumina compozita 48 leduri

  Corp iluminat led cu lumina intensa si de foarte buna calitate. Se poate folosi ca lampa led acvariu plantat cu lumina compozita. Butonul de pe controller permite sa se opteze pentru combinatia dorita de iluminat. Are leduri dispuse paralel pe 2 randuri cu posibilitatea selectarii a diverse moduri de iluminare.
  102,00 RON
 53. Lampa led acvariu 86 cm cu lumina compozita interschimbabila

  Acest produs este o lampa led acvariu cu iluminat intens si leduri de buna calitate, durabile, ce nu isi micsoreaza puterea de iluminare in timp. Banda led rigida 220v ce poate fi folosita atat in apa cat si pe uscat fiind 100% izolata contra umiditatii.
  127,00 RON
 54. Lampa acvariu submersibila 20 cm lumina albastra cu 18 leduri

  Solutia LED optima de a suplimenta lumina in acvariu sau de a inlocui vechiul sistem de iluminare. Gata de a fi pusa in functiune. Vine echipata cu intreaga instalatie electrica. Lungime = 20 cm. Consum de energie electrica = 1 W. Culoare: ALBASTRU MOONLIGHT
  38,00 RON
 55. Lampa acvariu submersibila 20 cm lumina alba cu 18 leduri

  Solutia LED optima de a suplimenta lumina in acvariu sau de a inlocui vechiul sistem de iluminare. Gata de a fi pusa in functiune. Vine echipata cu intreaga instalatie electrica. Lungime = 20 cm. Consum de energie electrica = 1 W. Culoare: ALB DAYLIGHT
 56. Lampa iluminare LED 30 cm albastra

  Lampa cu 27 leduri albastre de generatie recenta cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 30 cm. Diamentru = 18 mm.
 57. Lampa leduri submersibila 30 cm lumina alba

  Lampa cu 27 leduri albe de generatie recenta cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 30 cm. Diamentru = 18 mm.
 58. Dispozitiv 36 leduri iluminare acvariu culoare alba 40 cm

  Dispozitiv cu 36 leduri pentru iluminare acvariu de culoare alba. Unul dintre putinele produse de iluminat ce emite o lumina clara ce penetreaza foarte bine apa. Consumul scazut de energie electrica este un avantaj al acestui sistem de iluminat cu leduri.
 59. Lampa submersibila 36 leduri iluminare acvariu / iaz 40 cm culoare albastra

  Îmbunătățește instant aspectul acvariului prin adăugarea de lumină suplimentară ce va fi focalizată direct pe plante sau ornamente. Sistem de iluminare submersibil cu 36 leduri. Ideal pentru iluminatul în siguranță al unui acvariu, iaz, fantâni arteziene, grădini, etc.
 60. Lampa submersibila led pentru acvariu 50 cm albastra cu 45 leduri

  Lampa cu 45 leduri albastre cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 50 cm. Diamentru = 18 mm.
 61. Lampa acvariu submersibila 50 cm alba cu 45 leduri

  Lampa cu 55 leduri albe cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 45 cm. Diamentru = 18 mm.
 62. Lampa model bara iluminare led submersibila 60 cm albastra

  Lampa cu 55 leduri albastre cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 60 cm. Diamentru = 18 mm.
 63. Lampa cu iluminare led submersibila 60 cm alba

  Lampa cu 55 leduri albe cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 60 cm. Diamentru = 18 mm.
 64. Lampa submersibila led pentru acvariu 75 cm albastra cu 58 leduri

  Lampa cu 58 leduri albastre cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 75 cm. Diamentru = 18 mm.
 65. Lampa iluminare acvariu cu leduri 75 cm alba

  Lampa cu 58 leduri albe cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 75 cm. Diamentru = 18 mm.
 66. Lampa led submersibila albastra 95 cm si 68 leduri

  Lampa cu 68 leduri albastre cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 95 cm. Diamentru = 18 mm.
  109,00 RON
 67. Lampa cu leduri submersibila 95 cm alba

  Lampa cu 68 leduri albe cu luminozitate ridicata si consum mic de energie electrica. Lungime = 95 cm. Diamentru = 18 mm.
  109,00 RON
 68. Lampa submersibila LED 30 cm culoare albastra iluminare acvariu / iaz

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 30 cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
 69. Lampa submersibila LED 30 cm alba iluminare acvariu / iaz

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 30 cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
 70. Lampa led subacvatica LED 50 cm culoare albastra iluminare acvariu / iaz

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 50 cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
 71. Lampa leduri acvariu / iaz submersibila 50 cm alba

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 50cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
 72. Lampa LED cu lumina albastra Boyu LSL-60

  Lampa cu lumina albastra submersibila cu leduri. Poate fi folosita la iluminarea diverselor incinte, camerelor, iluminatul iazurilor sau poate fi montata chiar in gradina. De asemenea se poate folosi in iazuri ca iluminat subacvatic.
  112,50 RON
 73. Sistem iluminare submersibil led 60 cm lumina alba

  Produs de Boyu, acest sistem de iluminare submersibil led este solutia optima atat pentru iluminarea acvariilor cat si pentru iluminatul subacvatic al iazurilor si fantanilor arteziene.
  112,50 RON
 74. Lampa acvariu LED submersibila 86 cm Miracle Pink

  Lampa submersibila acvariu cu leduri in lungime de 86 cm pentru ilumiatul acvariilor. Asigura o buna lumina in apa si poate fi folosita atat ca iluminat subacvatic cat si montata pe capacul acvariilor. Intensifica intr-un mod senzational pigmentul rosu pe pestii exotici.
  296,10 RON
 75. Lampa acvariu 60 cm submersibila alba

  Lampa submersibila de 60 de cm. cu tub fluorescent T5 si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 76. Neon submersibil Aqua Zonic 25 cm lumina roz

  Lampa submersibila de calitate superioara. Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime = 25 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare iluminat: PINK DAYLIGHT
 77. Lampa submersibila Aqua Zonic 35 cm Pink

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime = 35 cm Consum de energie electrica = 6 W Culoare iluminat: PINK DAYLIGHT
 78. Lampa Boyu fluorescenta submersibila 34 cm alba

  Lampa submersibila de 34 de cm. cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 79. Lampa submersibila acvariu 60 cm Tropical Pink

  Lampa submersibila de 60 de cm. cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 80. Tub fluorescent submersibil Aqua Zonic 25 cm lumina albastra

  Lampa submersibila albastra cu un spectru de culoare deosebit . Pentru iluminatul acvariilor deasupra si in interiorul apei. Lungime = 25 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare iluminat: ALBASTRA
 81. Lampa submersibila fluorescenta 35 cm lumina albastra

  Lampa submersibila albastra de calitate superioara . Pentru iluminatul acvariilor deasupra si in interiorul apei. Lungime = 35 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare iluminat: ALBASTRA
 82. Lampa fluorescenta Submersibila 50 cm albastru

  Lampa submersibila de 50 cm. de culoare albastra cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 83. Lampa Submersibila Aqua Zonic 25 cm Green

  Lampa submersibila de calitate superioara de culoare verde. Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Culoare iluminat: VERDE. Lungime = 25 cm Consum de energie electrica = 6 W
 84. Lampa submersibila iluminat apa 35 cm Green

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime = 35 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare iluminat: VERDE Se poate monta in egala masura atat deasupra acvariului asigurand iluminatul acestuia cat si sub nivelul apei creand un spectacol de lumina deosebit. Se poate monta in iazuri si fantani arteziene pentru iluminatul nocturn. Ventuze pentru sistemul de prindere pe geam incluse.
 85. Lampa fluorescenta Submersibila 50 cm Verde

  Lampa submersibila de 50 de cm. cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 86. Lampa fluorescenta Submersibila 60 cm Verde

  Lampa submersibila de 60 de cm. lungime cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Lampa neon acvariu gata de a fi pusa in functiune. Izolata contra umiditatii, astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 87. Neon colorat acvariu submersibil in 2 culori ( albastru + roz ) 25 cm

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime = 25 cm Consum de energie electrica = 6 W Culoare iluminat: 2 CULORI ( roz + albastru ) Se poate monta in egala masura atat deasupra acvariului asigurand iluminatul acestuia cat si sub nivelul apei creand un spectacol de lumina deosebit. Se poate monta in iazuri si fantani arteziene pentru iluminatul nocturn. Ventuze pentru sistemul de prindere pe geam incluse.
  30,45 RON
 88. Lampa Submersibila verde-roz-albastru (3 culori) 35 cm

  Lampa submersibila divizata in 3 culori distincte: verde+roz+albastru. Sistem de iluminare gata de a fi pus in functiune pentru iluminatul acvariilor atat deasupra apei cat si sub apa. Cablajul de alimentare este etans permitand functionarea lampii si introdusa in apa.
 89. Lampa iluminare submersibila 50 cm 3 culori (verde, roz, albastru)

  Lampa submersibila de 50 cm. in 3 culori cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 90. Lampa fluorescenta Submersibila 60 cm 3 culori

  Lampa submersibila de 60 cm. in 3 culori cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 91. Led subacvatic Ever Changing Multi Color Light

  Sistem de iluminare subacvatic pe sistem LED ce pune la dispozitie 7 tipuri de culoare de lumina ce se schimba periodic ciclic. Totodata este posibila setarea unui anumit tip a culorii iluminatului in cazul in care se doreste acest fapt.
 92. PROMOȚIE

  Dispozitiv 6 leduri iluminare acvariu culoare ROSIE

  Îmbunătățește instant aspectul acvariului prin adăugarea de lumină suplimentară ce va fi focalizată direct pe plante sau ornamente. Sistem de iluminare cu 6 leduri.

  Pret normal: 72,45 RON

  Special Price 49,27 RON

 93. Dispozitiv 6 leduri iluminare acvariu RGB

  Îmbunătățește instant aspectul acvariului prin adăugarea de lumină suplimentară ce va fi focalizată direct pe plante sau ornamente. Sistem de iluminare cu 6 leduri.
 94. Neon LED acvariu T8 60 cm Miracle Pink Aqua Zonic

  Neon T8 LED pentru acvariu. Leduri penrtu acvariu cu un spectrul de lumina ( CRI ) superior conceput pentru intensificarea coloritului pestilor exotici si cresterii plantelor acvatice. Special pentru acvariu.
  155,00 RON
 95. Spot iluminare alb iazuri si gradini 20W cu 4 lentile color

  Spot iluminare submersibil alb pentru iazuri si gradini 20W cu 4 lentile color. Un proiector fantani arteziene ce poate lumina in albastru, verde galben sau rosu. Spot pentru iluminat subacvatic complet submersibil cu unghi ajustabil de 180 grade.
  145,00 RON
 96. Spot iluminat subacvatic iaz, gradina, acvariu 35W cu 4 lentile color

  Spot iluminat subacvatic iaz 100% etanș cu iluminat intens și putere de 35 W. Unul dintre putinele proiectoare subacvatice cu 4 lentile interschimbabile si reglajul unghiului de iluminare. Poate face atat lumini pentru fantani arteziene cat si iluminat exterior.
  159,00 RON
 97. Spot lumini subacvatice pentru iazuri si gradini 50W cu 4 lentile color

  De o calitate deosebita si o buna intensitate luminoasa acest spot asigura lumini subacvatice pentru iazuri. Becuri subacvatice in 4 variante de culoare plus alb. Un spot iaz de 50 W cu iluminat intens ce poate fi folosit si ca spot iluminat exterior in gradini sau oriunde in alta parte.
  175,00 RON
 98. Set doua spoturi subacvatice cu led Boyu SDL-02A

  Consum redus de energie Dimensiuni mici, forma atractiva Leduri de eficienta ridicata capabile sa sea spectacol de lumina in apa.
  150,00 RON
 99. Set trei leduri submersibile Boyu SDL-03A

  Setul conține trei spoturi iluminat subacvatice ce au un modul de iluminare LED de înaltă eficiență. Leduri submersibile care luminează în orice tip de unghi.
  191,00 RON
 100. Spot LED submersibil 9 W cu telecomanda pentru iluminatul acvariilor, terariilor, gradinilor sau a iazurilor

  • Consum redus de energie • Moduri de iluminare ce pot fi schimbate astfel incat se poate opta pentru schimbatul automat al culorii iluminatului ( 8 culori diferite ce se succed continuu la intervale de 10-15 secunde ) sau setarea pe o anumita culoare. • Carcasă din oţel inoxidabil • joasă tensiune ( 12 V ) • Luminozitate reglabila • Rezistent la apă • controlat de la distanţă prin telecomanda (sistem GPS - 25-30 m raza efectivă)
 101. Spot cu leduri submersibile iluminat subacvatic acvarii si iazuri cu telecomanda 36 W

  • Consum redus de energie • Moduri de iluminare ce pot fi schimbate astfel incât se poate opta pentru schimbatul automat al culorii iluminatului ( 8 culori diferite ce se succed continuu la intervale de 10 - 15 secunde ) sau setarea pe o anumită culoare. • Carcasă din oţel inoxidabil • joasă tensiune (12V) • Luminozitate reglabilă • Rezistent la apă • controlat de la distanţă prin telecomandă (sistem GPS - 25 - 30 m raza efectivă)
  600,00 RON
 102. Spot led subacvatic Arcadia rosu

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare.
 103. Led subacvatic Aqua Brite Albastru

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Se adresează în egală măsură atât pentru acvarii marine cât și celor de apă dulce. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare. Disponibil in 3 modele de culoare.
 104. Led subacvatic Aqua Brite Verde

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Se adresează în egală măsură atât pentru acvarii marine cât și celor de apă dulce. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare. Disponibil in 3 modele de culoare.
 105. Led subacvatic Arcadia Rosu

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare.
  119,00 RON
 106. Aqua Zonic Bec PL 7W

  Aqua Zonic Bec PL 7W pentru inlocuirea sursei de lumina Clamping Lamp 7W. Asigura un spectru de lumina daylight 6500 K de calitate superioara ce pune in evidenta coloritul natural al pestilor exotici.
 107. Aqua Zonic Bec PL 11W

  Aqua Zonic Bec PL 11W pentru inlocuirea sursei de lumina Clamping Lamp 11W. Asigura un spectru de lumina daylight 6500 K de calitate superioara ce pune in evidenta coloritul natural al pestilor exotici.
 108. Perdea aer acvariu LED 15 cm

  Perdea de aer pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer.
 109. Perdea aer acvariu LED 20 cm

  Perdea de aer pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer . 7 moduri diferite de culoare.
  107,10 RON
 110. Perdea aer acvariu LED 30 cm

  Perdea de aer pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer.
  127,32 RON
 111. Perdea aer acvariu LED 45 cm

  Perdea de aer pentru acvariu de 45 cm cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer.
  174,00 RON
 112. Perdea aer acvariu LED 60 cm

  Perdea de aer 60 cm pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer.
  190,80 RON
 113. Perdea aer acvariu led rotunda cu plante

  Perdea de aer rotunda pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer . 7 moduri diferite de culoare.
 114. Sistem iluminare 30 leduri pentru acvariu

  Sistem de iluminare LED pentru acvarii. Asigura un iluminat puternic si eficient acvariului.
  134,50 RON
 115. Lampa acvariu Aqua Zonic Clamping Lamp 7W culoare neagra

  Universal Clamping Lamp 7W este o lampa cu spectru special ( 6700k ) conceputa pentru iluminatul acvariilor pana in 30 litri.
  52,00 RON
 116. Lampa acvariu Orion Full Led 8500K 3 W

  O lampă FULL LED pentru iluminatul acvariilor. Performante maxime. Calitate deosebită.
  122,90 RON
 117. Lampa Acvariu Full Led ORION 5,3 W

  O lampa pentru iluminarea acvariilor de apa dulce cu leduri extrem de puternice. Pentru acvarii plantate.
  193,00 RON
 118. LIBER Lampa pentru acvariu Arcadia ARC-POD 9W

  Sistem de iluminare pentru acvariile de apa dulce ARC-POD 9W.
  237,00 RON
 119. Lampa pentru acvariu 45 - 51 cm Super Bright double T8 2X15W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T8 avand o putere fiecare de 15W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 51 cm)
  177,00 RON
 120. Sistem iluminare acvariu Super Bright T5 2X16W 50 cm

  Sistem de iluminare performant pentru acvarii cu o lungime de pana in 50 cm. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 16W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii.
  231,00 RON
 121. Lampa pentru acvariu Aqua Zonic T5 2X24W 60 cm neagra

  Sistem de iluminare performant destinat acvaristicii . Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 24W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 60 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a fiecarui dintre neoane independent.
  288,80 RON
 122. Lampa pentru acvariu Super Bright T5 4X24W 60 cm

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 4 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 24W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 60 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a cate 2 neoane independent.
  404,25 RON
 123. Lampa pentru acvariu 90cm Super Bright T8 1X30W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 1 neon T8 avand o putere de 30W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 70 pana la maxim 90 cm)
  190,00 RON
 124. Lampa pentru acvariu 120 cm Super Bright T8 1X36W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 1 neon T8 avand o putere de 36W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 90 pana la maxim 120 cm)
  210,00 RON
 125. Lampa acvariu suspendata T5 2X54W 120 cm

  Sistem de iluminare performant destinat acvaristicii . Corp de iluminat acvariul dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 54W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 100 pana la maxim 120 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a fiecarui dintre neoane independent.
  467,30 RON

Articolele de la 1 la 125 din totalul de 141

 1. 1
 2. 2
Seteaza descrescator

Vezi:    

Sisteme de iluminare/Lampi

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00