Telefon Contact0734 468 087Serviciu clienti: Luni-Vineri 10.00-17.00
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Sisteme de iluminat complete pentru acvarii si amenajari acvatice. Produse fiabile, preofesionale perfect adaptate cerintelor unei game foarte variate de utilizari. Produsele sunt disponibile direct din stocul nostru si sunt expediate prin curierat rapid in cel mai scurt timp catre clienti.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sisteme de iluminare/Lampi

121 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Sisteme de iluminare/Lampi

 1. Lampa Acvariu Full Led ORION 5,3W

  O lampa pentru iluminarea acvariilor de apa dulce cu leduri extrem de puternice. Pentru acvarii plantate.
  193,00 RON
 2. Set doua spoturi subacvatice cu led Boyu SDL-02A

  Consum redus de energie Dimensiuni mici, forma atractiva Leduri de eficienta ridicata capabile sa sea spectacol de lumina in apa.
  143,00 RON
 3. Lampa submersibila LED 30 cm culoare albastra iluminare acvariu / iaz

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 30 cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
 4. Led spot subacvatic Boyu SDL-01 cu senzor de lumina

  Consum redus de energie Dimensiuni mici, forma atractiva Leduri de eficienta ridicata capabile sa dea spectacol de lumina in apa.
  132,50 RON
 5. Set trei leduri submersibile Boyu SDL-03A

  Setul conține trei spoturi iluminat subacvatice ce au un modul de iluminare LED de înaltă eficiență. Leduri submersibile care luminează în orice tip de unghi, producând raze de diferite culori, variind culoarea.
  180,50 RON
 6. Lampa led subacvatica LED 50 cm culoare albastra iluminare acvariu / iaz

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 50 cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
 7. Lampa leduri acvariu / iaz submersibila 50 cm alba

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 50cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
 8. Lampa cu leduri pentru iluminarea acvariului Super Slim Double Bright 15+3 G2

  Lampa de calitate superioara destinata iluminarii acvariilor de pana in 40 litri cu doua spectre de lumina : -lumina solara (daylight) -lumina de noapte (moonlight) Constituie solutia ideala de iluminare ce imbina cu succes consumul redus de energie electrica, intensitatea spectrului luminos, emisia minima de caldura si calitatea luminii. Modelul este dotat cu 15 leduri daylight si 3 leduri moonlight.

  107,00 RON
 9. Spot LED submersibil 9W cu telecomanda pentru iluminatul acvariilor, terariilor, gradinilor sau a iazurilor

  • Consum redus de energie • Moduri de iluminare ce pot fi schimbate astfel incat se poate opta pentru schimbatul automat al culorii iluminatului ( 8 culori diferite ce se succed continuu la intervale de 10-15 secunde ) sau setarea pe o anumita culoare. • Carcasă din oţel inoxidabil • joasă tensiune (12V) • Luminozitate reglabila • Rezistent la apă • controlat de la distanţă prin telecomanda (sistem GPS - 25-30m raza efectivă)
  225,00 RON
 10. Lampa submersibila LED 30 cm alba iluminare acvariu / iaz

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 30 cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
 11. Sistem iluminare 30 leduri pentru acvariu

  Sistem de iluminare LED pentru acvarii. Asigura un iluminat puternic si eficient acvariului.
  133,00 RON
 12. Lampa led acvariu 0,6W argintie

  Lampa de calitate superioara pentru acvariile mici cu sistem de prindere. Sistem de iluminare cu leduri. Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Se poate regla cu usurinta focalizarea luminii prin indoirea bratului mobil.
 13. Sistem iluminare submersibil led 60 cm lumina alba

  Produs de Boyu, acest sistem de iluminare submersibil led este solutia optima atat pentru iluminarea acvariilor cat si pentru iluminatul subacvatic al iazurilor si fantanilor arteziene.
  112,50 RON
 14. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT SET 126 CM / 36 W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 126 cm. gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  188,00 RON
 15. Lampa Acvariu Mini Led Lamp

  Subtire - Consum scazut de energie electrica - Mod de iluminare dual: lumina de zi si lumina de noapte.
 16. Lampa acvariu Aqua Zonic Clamping Lamp 7W culoare neagra

  Universal Clamping Lamp 7W este o lampa cu spectru special (6700k) conceputa pentru iluminatul acvariilor pana in 30 litri.
 17. Lampa acvariu Aqua Zonic Clamping Lamp 11W culoare neagra

  Universal Clamping Lamp 11W este o lampa cu spectru special (6500k) conceputa pentru iluminatul acvariilor pana in 45 litri.
 18. Lampa acvariu nano cu led Super Slim Led 20+4

  Lampa acvariu nano cu led Super Slim Led 20-4 este o lampa led de calitate superioara destinata iluminarii acvariilor de pana in 50 litri cu doua spectre de lumina : -lumina solara (daylight) -lumina de noapte (moonlight) Constituie solutia ideala de iluminare ce imbina cu succes consumul redus de energie electrica, intensitatea spectrului luminos, emisia minima de caldura si calitatea luminii. Modelul este dotat cu 20 leduri daylight si 4 leduri moonlight.
 19. Lampa cu leduri pentru iluminarea acvariului Super Slim Led 32+8

  Lampa de calitate superioara destinata iluminarii acvariilor de pana in 80 litri cu doua spectre de lumina : -lumina solara (daylight) -lumina de noapte (moonlight) Constituie solutia ideala de iluminare ce imbina cu succes consumul redus de energie electrica, intensitatea spectrului luminos, emisia minima de caldura si calitatea luminii. Modelul este dotat cu 32 leduri daylight si 8 leduri moonlight.
  101,85 RON
 20. Sistem led iluminare acvariu Clamping Lamp Super Slim Double Bright 24+4 G2

  Lampa de calitate superioara destinata iluminarii acvariilor de pana in 60 litri cu doua spectre de lumina : -lumina solara (daylight) -lumina de noapte (moonlight) Constituie solutia ideala de iluminare ce imbina cu succes consumul redus de energie electrica, intensitatea spectrului luminos, emisia minima de caldura si calitatea luminii. Modelul este dotat cu 32 leduri daylight si 8 leduri moonlight.

  136,50 RON
 21. Clamping Lamp 7W lampa pentru acvariu de la Aqua Zonic culoare argintie

  Universal Clamping Lamp 7W este o lampa cu spectru special (6700k) conceputa pentru iluminatul acvariilor pana in 30 litri.
 22. Lampa iluminare acvariu Aqua Zonic Clamping Lamp 11W culoare argintie

  Solutia cea mai potrivita iluminarii acvariilor fara capac cu un volum de pana in aproximativ 45 litri.
 23. Lampa Acvariu Full Led ORION 4,2W

  O lampa pentru iluminarea acvariilor de apa dulce cu leduri extrem de puternice. Pentru acvarii plantate.
  177,00 RON
 24. Lampa Acvariu Full Led ORION 8.500K 3.0W

  O lampă FULL LED pentru iluminatul acvariilor. Performante maxime. Calitate deosebită.
  122,90 RON
 25. Lampa Acvariu Full Led ORION 8.500K 4W

  O lampa FULL LED pentru iluminatul acvariilor. Performante maxime. Calitate deosebita. 8.500K 4W 8 LED x 0,5 W
 26. PROMOȚIE

  Lampa pentru acvariu Arcadia ARC-POD 9W

  Sistem de iluminare pentru acvariile de apa dulce ARC-POD 9W.

  Pret normal: 237,00 RON

  Special Price 118,50 RON

 27. PROMOȚIE

  Lampa pentru acvariu cu sistem de iluminare performant Arcadia ARC-POD 11W

  Sistem de iluminare pentru acvariile de apa dulce.

  Pret normal: 251,00 RON

  Special Price 125,50 RON

 28. Sistem iluminare acvariu 45cm

  Sistem iluminare acvariu pentru acvarii in lungime maxima de 45 centimetri.
  156,45 RON
 29. Lampa pentru acvariu 45 cm Super Bright T8 1X15W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 1 neon T8 avand o putere de 15W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 60 cm)
  149,00 RON
 30. Lampa pentru acvariu 45-51cm Super Bright double T8 2X15W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T8 avand o putere fiecare de 15W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 51 cm)
 31. Sistem iluminare acvariu Super Bright T5 2X16W 50 cm

  Sistem de iluminare performant pentru acvarii cu o lungime de pana in 50cm. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 16W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii.
 32. Lampa pentru acvariu Aqua Zonic T5 2X24W 60cm neagra

  Sistem de iluminare performant destinat acvaristicii . Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 24W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 60 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a fiecarui dintre neoane independent.
  288,80 RON
 33. Lampa acvariu Super Bright T5 2X24W 60 cm ARGINTIU

  Sistem de iluminare performant destinat acvaristicii . Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 24W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 60 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a fiecarui dintre neoane independent.
  288,80 RON
 34. Lampa pentru acvariu Super Bright T5 4X24W 60cm

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 4 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 24W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 60 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a cate 2 neoane independent.
  404,25 RON
 35. Sistem iluminare acvariu Super Bright T8 1X18W 60 cm

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 1 neon T8 avand o putere de 18W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 30 pana la maxim 60 cm)
  184,80 RON
 36. Lampa pentru acvariu Aqua Zonic 2X18W T8 60 cm

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T8 fiecare avand o putere de cate 18W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 40 pana la maxim 60 cm) .
  239,40 RON
 37. Lampa acvariu suspendata T5 2X39W 90 cm

  Sistem de iluminare performant destinat acvaristicii . Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 39W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 70 pana la maxim 90 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a fiecarui dintre neoane independent.
  377,00 RON
 38. PROMOȚIE

  Lampa pentru acvariu Super Bright T5 4X39W 90cm

  Sistem de iluminare performant dotat cu 4 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 39W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 60 pana la maxim 98 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a cate 2 neoane independent.

  Pret normal: 732,00 RON

  Special Price 513,00 RON

 39. Lampa pentru acvariu 90 cm Super Bright T8 2X30W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T8 avand fiecare o putere de 30W, confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 70 pana la maxim 90 cm)
  284,00 RON
 40. Lampa pentru acvariu 120 cm Super Bright T8 1X36W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 1 neon T8 avand o putere de 36W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 90 pana la maxim 120 cm)
 41. Lampa pentru acvariu 120 cm Super Bright T8 2X36W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 2 neoane T8 avand fiecare o putere de 36W, confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 90 pana la maxim 120 cm)
  285,00 RON
 42. Lampa acvariu suspendata T5 2X54W 120 cm

  Sistem de iluminare performant destinat acvaristicii . Corp de iluminat acvariul dotat cu 2 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 54W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 100 pana la maxim 120 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a fiecarui dintre neoane independent.
  467,30 RON
 43. PROMOȚIE

  Lampa pentru acvariu Super Bright T5 4X54W 120cm

  Sistem de iluminare performant dotat cu 4 neoane T5 fiecare avand o putere de cate 54W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 100 pana la maxim 120 cm) si intrerupatoare electrice permitand controlul a cate 2 neoane independent.

  Pret normal: 854,00 RON

  Special Price 699,00 RON

 44. PROMOȚIE

  Lampa LED acvariu New Eco Sirius 40cm

  Asigura un iluminat intens -Are un consum scazut de energie electrica ( numai 7,2W) -Lumina intensa are un grad ridicat de penetrare a apei -Mod dual de iliminare: daylight ( 12000K ) si moon light. -Extrem de durabila Numar de leduri: SUN-27 + ACTNICBLUE-3.

  Pret normal: 261,50 RON

  Special Price 177,82 RON

 45. Lampa cu leduri pentru acvariu Lighting Spectrum 60cm-20.16W (black)

  Lampa cu leduri pentru acvariu in lungime de 60 centimetri ce reinventeaza notiunea de iluminare a acvariului. Evidentiaza si amplifica in mod semnificativ coloritul pestilor exotici. Efect instantaneu in amplificarea coloritului pestilor. Pentru pesti mai colorati si acvarii mai frumoase.

  426,00 RON
 46. PROMOȚIE

  Lampa LED acvariu New Eco Sirius 60 cm

  -Asigura un iluminat intens -Are un consum scazut de energie electrica ( numai 15,12 W) -Lumina intensa are un grad ridicat de penetrare a apei -Mod dual de iliminare: daylight ( 12000 K ) si moon light. -Extrem de durabila Numar de leduri: SUN-54 + ACTNICBLUE-9.

  Pret normal: 362,30 RON

  Special Price 246,36 RON

 47. Lampa LED acvariu New Eco Sirius 80cm

  -Asigura un iluminat intens -Are un consum scazut de energie electrica ( numai 15,12W) -Lumina intensa are un grad ridicat de penetrare a apei -Mod dual de iliminare: daylight ( 12000K ) si moon light. -Extrem de durabila Numar de leduri: SUN-54 + ACTNICBLUE-9.
  404,30 RON
 48. Lampa LED acvariu Aqua Zonic 50 cm extensibila 65 cm

  Sistem de iluminare LED de ultima generatie ultraperformant destinat acvariilor de apa dulce cu o lungime cuprinsa in intervalul 50 cm- 65 cm.
  335,00 RON
 49. Lampa LED acvariu 60cm extensibila 80cm

  Sistem de iluminare LED de ultima generatie ultraperformant destinat acvariilor de apa dulce cu o lungime cuprinsa in intervalul 60 cm- 80 cm.
  459,00 RON
 50. Lampa LED acvariu 90cm extensibila 120cm

  Sistem de iluminare LED de ultima generatie ultraperformant destinat acvariilor de apa dulce cu o lungime cuprinsa in intervalul 90 cm- 120 cm.
 51. Lampa Submersibila Underwater Light Set 49cm Tropical Pink T8 15w

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 49cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  125,00 RON
 52. Lampa Submersibila Underwater Light Set 49cm Super Sun T8 15W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 49cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii. Culoare iluminat:daylight Super Sun 8500K T8 15W
  125,00 RON
 53. Lampa neon submersibila Underwater Light Set 64cm Tropical Pink

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 64cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  141,80 RON
 54. Lampa Submersibila Underwater Light Set 64cm Sunlight 20W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 64cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii. Culoare iluminat:daylight sun 6500K
  141,80 RON
 55. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT SET 85CM/25W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 85cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  152,25 RON
 56. Lampa Submersibila Underwater Light Set 96 CM / 30 W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 96 cm. gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  162,75 RON
 57. Lampa Submersibila Underwater Light Set 115 CM / 38 W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 96 cm. gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  177,50 RON
 58. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT 59CM/24W T5 tropical pink

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 59cm. folosind puternicele neoane T5 si gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  174,30 RON
 59. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT 59CM/24W T5 Super Sun

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 59cm. folosind puternicele neoane T5 si gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  174,30 RON
 60. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT 88CM/39W T5 Super Sun

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 88cm. folosind puternicele neoane T5 si gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  184,80 RON
 61. Lampa acvariu LED submersibila 56 cm Miracle Sun

  Lampa LED cu lungimea de 56 cm pentru ilumiatul acvariilor. Poate fi folosita atat ca iluminat subacvatic cat si montata pe capacul acvariilor ca sistem nou de iluminare sau pentru suplimentarea luminii.
  209,00 RON
 62. Lampa acvariu LED submersibila 56 cm Miracle Yellow

  Lampa LED cu lungimea de 56 cm pentru ilumiatul acvariilor. Poate fi folosita atat ca iluminat subacvatic cat si montata pe capacul acvariilor ca sistem nou de iluminare sau pentru suplimentarea luminii.
  209,00 RON
 63. Lampa acvariu LED submersibila 56 cm Miracle Pink

  Lampa LED cu lungimea de 56 cm pentru ilumiatul acvariilor. Poate fi folosita atat ca iluminat subacvatic cat si montata pe capacul acvariilor ca sistem nou de iluminare sau pentru suplimentarea luminii.
  209,00 RON
 64. Lampa acvariu LED submersibila 86 cm Miracle Pink

  Lampa submersibila acvariu cu leduri in lungime de 86 cm pentru ilumiatul acvariilor. Asigura o buna lumina in apa si poate fi folosita atat ca iluminat subacvatic cat si montata pe capacul acvariilor. Intensifica intr-un mod senzational pigmentul rosu pe pestii exotici.
  296,10 RON
 65. Lampa acvariu submersibila Aqua Zonic 25 cm lumina alba

  Solutia optima de a suplimenta lumina in acvariu sau de a inlocui vechiul sistem de iluminare. Gata de a fi pusa in functiune. Vine echipata cu intreaga instalatie electrica. Lungime = 25 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare: ALB DAYLIGHT
 66. Lampa submersibila acvariu 35 cm lumina alba

  Solutia optima de a suplimenta lumina in acvariu sau de a inlocui vechiul sistem de iluminare. Gata de a fi pusa in functiune. Vine echipata cu intreaga instalatie electrica. Lungime = 35 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare: ALB DAYLIGHT
 67. Lampa Submersibila 50 cm lumina alba

  Sistem de iluminare submersibil cu lumina alba. Lampa submersibila ce se poate folosi ca lampa iluminat acvariu sau sistem de iluminare pentru orice aplicatie atat in mediul acvatic cat si in mediul uscat. Lampa cu lumina neon ce are un consum de numai 9 W.
 68. Lampa acvariu 60 cm submersibila alba

  Lampa submersibila de 60 de cm. cu tub fluorescent T5 si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 69. Neon submersibil Aqua Zonic 25 cm lumina roz

  Lampa submersibila de calitate superioara. Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime = 25 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare iluminat: PINK DAYLIGHT
 70. Lampa submersibila Aqua Zonic 35 cm Pink

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime = 35 cm Consum de energie electrica = 6 W Culoare iluminat: PINK DAYLIGHT
 71. Lampa submersibila acvariu 60 cm Tropical Pink

  Lampa submersibila de 60 de cm. cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 72. Tub fluorescent submersibil Aqua Zonic 25 cm lumina albastra

  Lampa submersibila albastra cu un spectru de culoare deosebit . Pentru iluminatul acvariilor deasupra si in interiorul apei. Lungime = 25 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare iluminat: ALBASTRA
 73. Lampa submersibila fluorescenta 35 cm lumina albastra

  Lampa submersibila albastra de calitate superioara . Pentru iluminatul acvariilor deasupra si in interiorul apei. Lungime = 35 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare iluminat: ALBASTRA
 74. Lampa fluorescenta Submersibila 50 cm albastru

  Lampa submersibila de 50 cm. de culoare albastra cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 75. Lampa acvariu 60cm submersibila culoare albastra

  Lampa submersibila de 60 cm. de culoare albastra cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 76. Lampa Submersibila Aqua Zonic 25cm Green

  Lampa submersibila de calitate superioara de culoare verde. Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Culoare iluminat:VERDE. Lungime=25cm Consum de energie electrica=6W
 77. Lampa submersibila iluminat apa 35 cm Green

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime = 35 cm. Consum de energie electrica = 6 W. Culoare iluminat: VERDE Se poate monta in egala masura atat deasupra acvariului asigurand iluminatul acestuia cat si sub nivelul apei creand un spectacol de lumina deosebit. Se poate monta in iazuri si fantani arteziene pentru iluminatul nocturn.Ventuze pentru sistemul de prindere pe geam incluse.
 78. Lampa fluorescenta Submersibila 50 cm Verde

  Lampa submersibila de 50 de cm. cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 79. Lampa fluorescenta Submersibila 60 cm Verde

  Lampa submersibila de 60 de cm. lungime cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Lampa neon acvariu gata de a fi pusa in functiune. Izolata contra umiditatii, astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 80. Neon colorat acvariu submersibil in 2 culori ( albastru + roz ) 25cm

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime=25cm Consum de energie electrica=6W Culoare iluminat: 2 CULORI (roz+albastru) Se poate monta in egala masura atat deasupra acvariului asigurand iluminatul acestuia cat si sub nivelul apei creand un spectacol de lumina deosebit. Se poate monta in iazuri si fantani arteziene pentru iluminatul nocturn.Ventuze pentru sistemul de prindere pe geam incluse.
 81. Lampa Submersibila verde-roz-albastru (3 culori) 35 cm

  Lampa submersibila divizata in 3 culori distincte: verde+roz+albastru. Sistem de iluminare gata de a fi pus in functiune pentru iluminatul acvariilor atat deasupra apei cat si sub apa. Cablajul de alimentare este etans permitand functionarea lampii si introdusa in apa.
 82. Lampa iluminare submersibila 50 cm 3 culori (verde, roz, albastru)

  Lampa submersibila de 50 cm. in 3 culori cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 83. Lampa fluorescenta Submersibila 60 cm 3 culori

  Lampa submersibila de 60 cm. in 3 culori cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
 84. Lampa acvariu Super Led Clamping Lamp 0,6W black

  Lampa de calitate superioara pentru acvariile mici cu sistem de prindere. Sistem de iluminare cu leduri. Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Se poate regla cu usurinta focalizarea luminii prin indoirea bratului mobil.
 85. Led subacvatic Ever Changing Multi Color Light

  Sistem de iluminare subacvatic pe sistem LED ce pune la dispozitie 7 tipuri de culoare de lumina ce se schimba periodic ciclic. Totodata este posibila setarea unui anumit tip a culorii iluminatului in cazul in care se doreste acest fapt.
 86. Dispozitiv 6 leduri iluminare acvariu culoare ROSIE

  Îmbunătățește instant aspectul acvariului prin adăugarea de lumină suplimentară ce va fi focalizată direct pe plante sau ornamente. Sistem de iluminare cu 6 leduri.
 87. Dispozitiv 6 leduri iluminare acvariu RGB

  Îmbunătățește instant aspectul acvariului prin adăugarea de lumină suplimentară ce va fi focalizată direct pe plante sau ornamente. Sistem de iluminare cu 6 leduri.
 88. Socluri T8 cu protectie la apa ( dulie neoane T8) si cablu

  Dulie pentru neoane T8. Accesoriu pentru acvarii deosebit de important in ceea ce priveste asigurarea luminii unui acvariu, suplimentarea luminii sau pur si simplu inlocuirii pieselor vechi uzate. Lampi recomandate: neoane ( lampi fluorescente) T8.
  71,40 RON
 89. Socluri T5 cu protectie la apa ( dulie neoane T5)

  Dulie neoane T5. O dulie neon rezistenta la apa si special conceputa utilizarii in acvariu in conditii de umiditate mare.
 90. Neon LED acvariu T8 60cm Miracle Pink Aqua Zonic

  Neon T8 LED pentru acvariu. Leduri penrtu acvariu cu un spectrul de lumina ( CRI ) superior conceput pentru intensificarea coloritului pestilor exotici si cresterii plantelor acvatice. Special pentru acvariu.
  155,00 RON
 91. Neon LED acvariu T8 60cm 8000K Aqua Zonic

  Neon T8 cu leduri pentru acvariu. Spectrul de lumina: 8000K. Special pentru acvariu. Lungime: 60cm fiind identice ca dimensiuni cu tuburile fluorescente de 18W sau 20W.
  155,00 RON
 92. Spot led subacvatic Arcadia rosu

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare.
 93. Led subacvatic Aqua Brite Albastru

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Se adresează în egală măsură atât pentru acvarii marine cât și celor de apă dulce. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare. Disponibil in 3 modele de culoare.
 94. Led subacvatic Aqua Brite Verde

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Se adresează în egală măsură atât pentru acvarii marine cât și celor de apă dulce. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare. Disponibil in 3 modele de culoare.
 95. Led subacvatic acvariu Aqua Brite Rosu-Verde-Albastru

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața romanească de Arcadia. Se adreseaza în egală masură atât pentru acvarii marine cât și celor de apă dulce. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumina și culoare. Disponibil în cele 3 modele de culoare: Roșu-Verde-Albastru
 96. Led subacvatic Arcadia Daylight

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare.
  119,00 RON
 97. Led subacvatic Arcadia Albastru

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare.
  119,00 RON
 98. Led subacvatic Arcadia Rosu

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare.
  119,00 RON
 99. Aqua Zonic Bec PL 7W

  Aqua Zonic Bec PL 7W pentru inlocuirea sursei de lumina Clamping Lamp 7W. Asigura un spectru de lumina daylight 6500 K de calitate superioara ce pune in evidenta coloritul natural al pestilor exotici.
 100. Aqua Zonic Bec PL 11W

  Aqua Zonic Bec PL 11W pentru inlocuirea sursei de lumina Clamping Lamp 11W. Asigura un spectru de lumina daylight 6500 K de calitate superioara ce pune in evidenta coloritul natural al pestilor exotici.
 101. Perdea aer acvariu LED 15 cm

  Perdea de aer pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer.
 102. Perdea aer acvariu LED 20 cm

  Perdea de aer pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer . 7 moduri diferite de culoare.
 103. Perdea aer acvariu LED 30 cm

  Perdea de aer pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer.
  106,10 RON
 104. Perdea aer acvariu LED 45 cm

  Perdea de aer pentru acvariu de 45 cm cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer.
  145,00 RON
 105. Perdea aer acvariu LED 60 cm

  Perdea de aer 60 cm pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer.
  159,00 RON
 106. Perdea aer acvariu led rotunda cu plante

  Perdea de aer rotunda pentru acvariu cu leduri ce focalizeaza lumina ledurilor in bulele de aer . 7 moduri diferite de culoare.
 107. Spot cu leduri submersibile iluminat subacvatic acvarii si iazuri cu telecomanda 36W

  • Consum redus de energie • Moduri de iluminare ce pot fi schimbate astfel incât se poate opta pentru schimbatul automat al culorii iluminatului ( 8 culori diferite ce se succed continuu la intervale de 10-15 secunde ) sau setarea pe o anumită culoare. • Carcasă din oţel inoxidabil • joasă tensiune (12V) • Luminozitate reglabilă • Rezistent la apă • controlat de la distanţă prin telecomandă (sistem GPS - 25-30m raza efectivă)
  600,00 RON
 108. Lampa acvariu ARCADIA ELLIPSE LAMP 24W

  Lampa Ellipse este o exceptie de la modelele actuale, oferind mult mai bună uniformitate a luminii în acvariu, combinat cu un aspect contemporan unic.
 109. Lampa pentru acvariu de 30 cm

  Lampa pentru acvariu in lungime de 30 centimetri.
  150,00 RON
 110. Lampa pentru acvariu de 36 cm

  Lampa pentru acvariu in lungime de 36 centimetri.
  148,00 RON
 111. Lampa pentru acvariu 90cm Super Bright T8 1X30W

  Sistem de iluminare performant destinat atat acvaristicii de apa dulce cat si acvariilor marine. Corp de iluminat dotat cu 1 neon T8 avand o putere de 30W confectionat din aluminiu si dotat cu sistem performant de reflectie a luminii (reduce pierderea luminii reflectate in proportie de 80%), sistem reglabil de prindere pe acvariu (permite fixarea acestuia la acvarii in lungime de 70 pana la maxim 90 cm)
  190,00 RON
 112. Lampa LED acvariu New Eco Sirius 90 cm

  -Asigura un iluminat intens -Are un consum scazut de energie electrica ( numai 21,6W) -Lumina intensa are un grad ridicat de penetrare a apei -Mod dual de iliminare: daylight ( 12000K ) si moon light. -Extrem de durabila Numar de leduri: SUN-75 + ACTNICBLUE-15.
  521,90 RON
 113. Lampa fluorescenta Submersibila 50cm Tropical Pink

  Lampa submersibila de 50 de cm. cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  42,00 RON
 114. Dispozitiv 6 leduri iluminare acvariu culoare alba

  Îmbunătățește instant aspectul acvariului prin adăugarea de lumină suplimentară ce va fi focalizată direct pe plante sau ornamente. Sistem de iluminare cu 6 leduri.
  72,45 RON
 115. Dispozitiv 6 leduri iluminare acvariu culoare albastra

  Îmbunătățește instant aspectul acvariului prin adăugarea de lumină suplimentară ce va fi focalizată direct pe plante sau ornamente. Sistem de iluminare cu 6 leduri.
  72,45 RON
 116. Balast electronic universal

  Droser ( balast ) electronic universal pentru tuburi fluorescente T8. Aprinde tuburi fluorescente cu o putere de maximum 58W. Alimentare direct la 220 50Hz. Incluși conectorii pentru tuburile fluorescente T8 și sistemul de prindere metalic pentru tuburile fluorescente T8
  21,00 RON
 117. Balast electronic dedicat neon T8 14-15W

  Balast electronic ( droser electronic) dedicat pentru neoane T8 de 14-15W. Modul optim de a suplimenta lumina in acvariu.
  144,00 RON
 118. Balast electronic dedicat 2 neoane T5 24-39W

  Balast electronic ( droser electronic) dedicat pentru 2 neoane T5 de 24 sau 39W. Modul optim de a suplimenta lumina in acvariu
  245,00 RON
 119. Balast electronic dedicat 2 neoane T8 18-36W

  Balast electronic ( droser electronic) dedicat pentru 2 neoane T8 de 18-36W. Modul optim de a suplimenta lumina in acvariu sau de a echipa un acvariu cu un sistem de iluminare sigur si de calitate. Conceptul de droser dedicat presupune un balast electronic special fabricat pentru un anumit tip de tub fluorescent si care are capacitatea de al aprinde la capoacitatea maxima de fluorescenta asigurand cel mai bun randament al neonului.
  245,00 RON
 120. Led subacvatic Aqua Brite Alb

  Sistem de iluminare subacvatic unic oferit acum pe piața românească de Arcadia. Se adresează în egală măsură atât pentru acvarii marine cât și celor de apă dulce. Conferă un iluminat subacvatic puternic asigurând un efect de lumină și culoare. Disponibil in 3 modele de culoare.
  99,75 RON
 121. Arcadia Bec PL 11W

  Bec economic model PL pentru inlocuirea sursei de lumina Arc Pod / Original Tropical Compact Lamp 11W
  37,80 RON

121 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Sisteme de iluminare/Lampi

Sisteme de iluminare/Lampi
Minimal Price: 20.00
4.9 / 60 Review(s)
TRANSPORT GRAUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00