Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Reflectoare neoane acvariu destinate imbunatatirii luminii. Fie ca ne intereseaza un reflector neon T5, fie ca reflector neon T8 gama de reflectoare neoane acvariu sunt confectionate din aluminiu, au rolul de a directiona toata lumina emisa de lampile fluorescente in interiorul acvariului. Cresc considerabil nivelul de lumina din acvariu. Este estential sa folosim in acvaristica plantata un reflector pentru fiecare neon pentru a obtine performante.

Product was successfully added to your shopping cart.

Reflector neon acvariu

5 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Reflector neon acvariu

 1. Reflector neon acvariu T8 18 / 20W Arcadia

  Amplifică semnificativ lumina emisă de un neon T8 de 18W sau 20W si reduce lumina reflectată inutil focalizând-o în interiorul acvariului.
  46,20 RON
 2. Arcadia reflector pentru lampi fluorescente T8 30W

  Reflector pentru lămpi fluorescente. Creşte cantitatea de lumină în acvariu. Fabricat din aluminiu cu un design robust. Rezistență crscută la coroziunea apei sarate.
 3. Arcadia reflector neon acvariu T5 24W

  Reflector pentru lămpi fluorescente. Creşte cantitatea de lumină în acvariu. Fabricat din aluminiu cu un design robust. Rezistență crscută la coroziunea apei sărate.
 4. Reflector neon T5 54W Arcadia pentru acvariu

  Reflector pentru lămpi fluorescente. Creşte cantitatea de lumina în acvariu. Fabricat din aluminiu cu un design robust. Rezistență crscută la coroziunea apei sarate.
  67,20 RON
 5. Reflector acvariu Arcadia neon T8 15W

  Reflector acvariu Arcadia neon T8 15W. Creşte cantitatea de lumină în acvariu. Fabricat din aluminiu cu un design robust. Rezistență crescută la coroziunea apei sarate.
  37,80 RON

5 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Reflector neon acvariu

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00