Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Pentru a avea plante acvatice frumoase, cu o crestere rapida si sanatoase este necesara aditia de CO2 in acvariu. O instalatie co2 acvariu este formata din butelie co2, reductor co2 cu reglaj fin, furtun CO2 acvariu, numarator de bule, valva unisens si difuzor CO2. Se recomanda folosirea electrovalvei co2 impreuna cu o priza programabila sau un pH controller pentru o dozare corecta a gazului in apa fara a pune in pericol vietuitoarele acvatice si implicit pentru a opri instalatia de co2 acvariu noaptea. Din punct de vedere financiar o instalatie co2 acvariu are un pret nu foarte scazut insa un sistem de co2 in acvariu asigura rezultate spectaculoase in ceea ce priveste un acvariu plantat.

 Comercializam direct din stoc reductoare presiune CO2 pentru acvariu cu electrovalva si fara electrovalva. Reductoarele CO2 se expediaza rapid si beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid conform ofertei curente.

Product was successfully added to your shopping cart.

Reductoare CO2

Reductoare CO2

11 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Reductoare CO2

 1. Regulator co2 acvariu (CO2 Essential Regulator)

  Reductor ce asigura debit stabil si constant al CO2 ului, un reglaj fin pe toata durata functionarii, fara costuri de intretinere, usor de montat pe orice butelie de CO2 reancarcabila si nu necesita ustensile speciale pentru montaj. Dotat cu un ceas de monitorizare a cantitatii gazului in butelie.
  157,50 RON
 2. Reductor presiune co2 acvariu cu numarator de bule

  Reductor de presiune cu numarator de bule pentru sistemul de filtrare cu CO2 pentru butelii reancarcabile. Asigura un reglaj fin pe toata durata functionarii.
  323,40 RON
 3. PROMOȚIE

  Reductor CO2 cu electrovalva si numarator de bule Ocean Free

  Reductor de presiune cu electrovalva pentru sistemul de filtrare cu CO2 pentru butelii reancarcabile. Asigura un reglaj fin pe toata durata functionarii. Perioada de exploatare mare fara costuri de intretinere. Raport ideal calitate-pret.

  Pret normal: 546,00 RON

  Special Price 420,42 RON

 4. Numarator bule co2 Ocean Free CO2 Bubble Counter

  Numărător de bule din plastic pentru instalațiile de CO2 din acvariu.
 5. Difuzor CO2 acvariu Ocean Free Super Manifold CO2 Diffuser

  Difuzor de CO2 ce este capabil a fi conectat atat la o instalatie de CO2 sub presiune (cu butelie) cat si la o instalatie ''easy''
 6. Numarator de bule sticla Wave

  Numarator de bule din sticla pentru instalatiile de CO2 din acvariu. Se insereaza pe traiectul instalatiei de CO2 intre reductorul de presiune si reactorul de CO2. Se umple cu apa pana la jumatate. Produsul ajuta la reglarea si monitorizarea debitului de CO2 introdus in acvariu. Produsul este realizat cu un design deosebit si din sticla premium de cea mai buna calitate.
 7. Clema anti indoire furtun CO2 & aer pentru acvariu

  Fixează furtunul și evită îndoirea acestuia. Se folosește atât la furtunul de CO2 cât și la cel de aer.
  17,85 RON
 8. Spray CO2 acvariu 685 ml Ocean Free

  Spray umplut cu CO2 pentru fertilizarea plantelor acvatice. Contine dioxid de carbon sub presiune.
 9. Set CO2 + fertilizare plante acvariu Ocean Free Easy CO2 System

  Sistemul de fertilizare CO2 Super Value Easy CO2 System este solutia ideala economica pentru acvarii plantate.
  110,00 RON
 10. Reductor CO2 acvariu cu electrovalva Techno Wave si 2 manometre

  Reductor de CO2 pentru acvarii ce se monteaza la buteliile reincarcabile.Reductorul are 2 manometre unul indicand presiunea volumului de gaz din butelie si unul presiunea gazului la iesire.
  401,10 RON
 11. Reductor presiune CO2 acvariu Techno Wave cu 2 manometre

  Reductor de CO2 pentru acvarii ce se monteaza la buteliile reincarcabile.Reductorul are 2 manometre unul indicand presiunea volumului de gaz din butelie si unul presiunea gazului la iesire.
  267,80 RON

11 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Reductoare CO2

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00