Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 O pompa de aer cu baterii constitie solutia optima pentru aditia de oxigen pentru pentru asigurarea oxigenarii apei in timpul transportului pestilor.  Pescarii pot folosi de asemenea oxigenare portabila la mentinerea momelii vii (a pestisorilor) pentru pescuitul la rapitor (stiuca, salau, avat, etc.). O pompa de aer pe baterii poate asigura de asemenea aditia de oxigen acvariului pe perioada unor eventuale pene de curent.

 Detinem o gama variata de pompe de aer portabile disponibile in stocul nostru. Pompele de aer sunt expediate prin curierat rapid in cel mai scurt timp catre clienti.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pompe aer baterii

Pompe aer baterii

6 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Pompe aer baterii

 1. Pompa de aer cu baterii 2 litri / minut Boyu D-200

  dimensiuni mici, ușoară, complet portabilă, zgomot redus, capacitate de aer generosă, eficientă si cu un consum redus de energie
 2. Pompa aer cu acumulator Boyu D-300A

  -puternica si silentioasa -sigura in exploatare -consum redus de energie electrica pentru o mai mare durata de functionare
  86,25 RON
 3. Pompa de aer pe baterii Precision Air Pump

  Pompa de aer portabila pe baterii utilizata in scopul asigurarii oxigenului necesar pestilor pe durata transportului.
 4. Pompa de aer cu baterii Fighter 2

  Pompa de aer pe baterii cu un inalt standard de calitate. Ideala pentru asigurarea oxigenarii apei in timpul transportului pestilor. Pescarii pot folosi de asemenea produsul la mentinerea momelii vi (a pestisorilor) pentru pescuitul la rapitor (stiuca, salau, avat, etc.)
 5. Pompa aer AC/DC ( acumulator si alimentare la priza ) OF 99000

  Super Precision Air Pump 99000 este o pompa aer baterie cu doua iesiri care este dotata si cu alimentare la priza de acasa. Pompa aer portabila ce functioneaza pana la 10 ore dupa o incarcare completa a acumulatorului.
  268,00 RON
 6. Pompa aer pe baterii STI Air Pump

  Pompa de aer portabila pe baterii utilizata in scopul asigurarii oxigenului necesar pestilor pe durata transportului. Este rezistenta la apa.
  49,35 RON

6 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Pompe aer baterii

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00