Telefon Contact0734 468 087Serviciu clienti: Luni-Vineri 10.00-17.00
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Fie ca amenajam un acvariu cu pesti sau un acvariu cu creveti introducand plante de acvariu naturale obtinem un peisaj deosebit. Este recunoscut faptul ca plantele de acvariu au o mare valoare estetica.

 Detinem permanent un stoc suficient cu plante de acvariu la vanzare, o gama ce cuprinde atat plante de acvariu pentru incepatori ( plante acvariu nepretentioase ) cat si plante acvatice din specii mai deosebite ce necesita conditii mai speciale. Indiferent de ce plante de acvariu alegem toate plantele naturale de acvariu contribuie la realizarea unui echilibru biologic stabil in acvariu.

Product was successfully added to your shopping cart.

Plante de acvariu

Plante de acvariu

36 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Plante de acvariu

 1. Plante acvariu Cryptocoryne undulatus kasselman

  O plantă de acvariu extrem de atractivă care va aduce vibranță instantanee și interes pentru acvariul dvs. plantat.
  16,00 RON
 2. Plantă acvatică Cladophora aegagrophila

  Planta acvatică Cladophora aegagrophila este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte rezistentă . Avantajul acestei plante îl constituie faptul că are capacitatea de a consuma substanțele toxice din masa apei acvariului. Constituie un filtru biologic eficient. Limpezește apa și o menține limpede.
 3. Plantă acvatică Cabomba Caroliniana

  Planta acvatică Cabomba Caroliniana este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere foarte rapid cu necesităti nutriționale minime. Foarte apreciată de acvariști.
 4. Plantă acvatică Egeria densa

  Planta acvatică Egeria densa este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere rapid cu necesităti nutriționale minime. Foarte apreciată de acvariști.
  12,60 RON
 5. Planta acvatica Echinodorus Ozelot

  Planta acvatică Echinodorus Ozelot este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte apreciată de catre acvariști. Disponibili în peste 10 varietăți Echinodorușii ramân în totdeauna în topul preferințelor clientilor noștri. Ritm de creștere mediu cu necesitati nutriționale minime.
 6. Planta de acvariu Echinodorus Bleheri

  Echinodorus Bleheri este o plantă de acvariu nepretențioasă încadrată în categoria de plante easy acvariu și foarte apreciată de către acvariști. Disponibili în peste 10 varietăți Echinodorușii rămân în totdeauna în topul preferințelor clienților noștri.
  15,75 RON
 7. Planta de acvariu Limnophila aquatica

  O plantă foarte valoroasă din punct de vedere estetic. Plantă acvatică de un verde deschis.
  15,75 RON
 8. Planta acvatica Anubias barteri var. nana

  Anubias nana este una din cele mai des intâlnite plante acum in USA, Europa si Asia. În acvariu, Anubias barteri var. nana este practic indestructibilă (uneori numită “planta de plastic ce crește”). Această plantă crește de-a lungul unui rizom care produce frunze ce pot rezista ani de zile.
  28,00 RON
 9. Planta acvatica Anubias barteri

  Anubias barteri de vânzare direct din stocul Aquarium Prest. Anubias barteri are o întreținere ușoară fiind o specie de plantă foarte tolerantă la o varietate de condiții de creștere, inclusiv precare.
 10. Planta acvatica Riccia fluitans

  Riccia fluitans este una din cele mai deosebite plante de acvariu plutitoare care poate fi ancorată de roci sau rădăcini cu ajutorul aței de pescuit. Plante de suprafață acvariu care dezvoltate submers vor crea un covor verde neobișnuit și atractiv.
  25,00 RON
 11. Planta acvariu Christmas Moss ( Vesicularia dubyana )

  Planta acvatica Java Moss Vesicularia ferriei este o planta de acvariu nepretentioasa si foarte apreciata de catre acvaristi. Ritm de crestere mediu cu necesitati nutritionale minime.
 12. Planta acvatica Lilaeopsis brasiliensis

  Lilaeopsis brasiliensis este o plantă nepretențioasă din care putem obține un covor de plante acvariu verde compact și se pretează foarte de bine poziționată în prim planul acvariului ( în partea din față ).
 13. Planta acvatica Vallisneria sp.

  Planta acvatica Vallisneria sp. este o planta de acvariu nepretentioasa si foarte apreciata de catre acvaristi. Ritm de crestere rapid cu necesitati nutritionale minime.
 14. Planta naturala acvariu Ludwigia glandulosa

  Planta acvatica Ludwigia glandulosa.
  16,80 RON
 15. Planta acvariu Alternanthera Rosaefolia

  Planta acvatica Alternanthera Rosaefolia.
  16,80 RON
 16. Planta acvatica Hemianthus cuba

  Hemianthus callitrichoides cuba este una dintre cele mai mici plante de acvariu din lume, un veritabil gazon acvariu acoperind întreg substratul cu frunze rotunde, de câțiva milimetri.
  18,50 RON
 17. Planta acvatica Microsorium pteropus

  Plantă acvatică excelentă, fără pretenții de apă, lumină și fertilizare în mod deosebit. Se poate planta în acvariu în substrat sau se poate fixa pe diverse suporturi ca de exemplu rădăcini lemnoase, roci, etc.
 18. Planta acvatica Vallisneria americana

  Vallisneria americana este o plantă de acvariu nepretentioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere rapid cu necesități nutriționale minime.
 19. Planta de acvariu Hydrocotyle leucocephala

  Plante superbe ce se pot fixa în substratul acvariului sau pot fi lăsate pur și simplu să plutească în acvariu.
  15,75 RON
 20. Planta acvatica Cryptocoryne wendtii

  este una dintre cele mai populare plante de acvariu. Cryptocoryne este de asemenea una dintre cele mai variabile specii cu multe variante de culori inclusiv roșii, maro, verde și câteva amestecuri dintre acestea.
 21. Planta acvatica Nomaphila stricta thai (Bunch)

  Plantă de acvariu nepretentioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere mediu-rapid cu necesități nutriționale minime.
  15,75 RON
 22. Plantă acvatică Eleocharis acicularis

  Eleocharis acicularis este o plantă-iarbă fantastică pentru prim-planul acvariului. Frunzele lungi de tip iarbă și înălțimea mică sunt caracteristici care au plasat această plantă definitiv printre cele mai populare specii la indemana acvariștilor.
 23. Planta acvatica Cryptocoryne beckettii

  Planta acvatica Cryptocoryne beckettii este o planta de acvariu nepretentioasa si foarte apreciata de catre acvaristi. Ritm de crestere mediu-rapid cu necesitati nutritionale minime.
 24. Tablete CO2 Absolute CO2 Tablets

  • Pentru asigurarea necesarului zilnic de CO2 • Asistență în procesul de fotosinteză CO2 • Accelerarea cresterii plantelor acvatice prin stimularea procesului de fotosinteza • Permite difuzia de CO2 in acvariu la costuri minime
 25. Planta acvatica Bolbitus Heudelotii

  Planta rezistenta si robusta ce nu necesita conditii speciale.
  29,00 RON
 26. Plantă acvatică Echinodorus Rubra

  Planta acvatică Echinodorus Rubra este o plantă de acvariu nepretentioasă și foarte apreciată de către acvariști. Disponibili in peste 10 varietăți Echinodorușii rămân în totdeauna în topul preferințelor clienților noștri.
  18,90 RON
 27. Planta acvatica Hygrophila polysperma

  Planta acvatica Hygrophila polysperma este o planta de acvariu nepretentioasa si foarte apreciata de catre acvaristi. Ritm de crestere rapid cu necesitati nutritionale minime.
  12,60 RON
 28. Planta acvatica Ophiogon japonicum

  Planta acvatica Ophiogon japonicum este o planta de acvariu nepretentioasa si foarte apreciata de catre acvaristi. Ritm de crestere mediu cu necesitati nutritionale minime.
  15,75 RON
 29. Planta acvatica Bacopa caroliniana

  Planta acvatica Bacopa caroliniana este o planta de acvariu nepretentioasa si foarte apreciata de catre acvaristi. Ritm de crestere rapid-foarte rapid cu necesitati nutritionale minime.
  12,60 RON
 30. Nisip negru acvariu Black Crystal Sand 1 Kg.

  Cuart negru pentru acvarii. Substrat ideal pentru acvariile de creveti / crustacee , aqua cube-uri ,etc. Pune cel mai bine in evidenta coloritul pestilor exotici si plantele acvatice. Ambalaj de 1 kg.
 31. Pungi transport pesti Amtra S 19 X 45 cm

  Pungi special concepute pentru transportul peștilor Dimensiuni: 19 cm X 45 cm.
 32. Pungi transport pesti SMALL WAVE 19 X 45 cm

  Pungi special concepute pentru transportul peștilor Dimensiuni:19 cm X 45 cm.
  1,05 RON
 33. Amtra pungi transport pesti marime L 25 X 53 cm

  Pungi special concepute pentru transportul peștilor Dimensiuni: 25 X 53 cm .
 34. Pungi plastic transport pesti WAVE 25 X 53 cm

  Pungi special concepute pentru transportul peștilor Dimensiuni: 25 X 53 cm .
  1,58 RON
 35. Planta de acvariu Aponogeton madagascariensis

  originala din Madagascar cu frunze unice care dezvolta o retea de nervuri, lipsind tesutul frunzelor. Forma frunzei este ovala, lunguiata, cu o culoare verde inchis pana la verde roscat.
  31,50 RON
 36. Planta acvatica Aponogeton ulvaceus

  Frunzele translucide sunt de un verde-deschis intens si stralucitor iar marginile acesteia sunt ondulate. O singura radacina poate produce mai mult de 40 de frunze specifice prin transparenta partiala.
  31,50 RON

36 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Plante de acvariu

Plante de acvariu
Minimal Price: 1.05
4.9 / 21 Review(s)
TRANSPORT GRAUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00