Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Fie ca amenajam un acvariu cu pesti sau un acvariu cu creveti introducand plante de acvariu naturale obtinem un peisaj deosebit. Este recunoscut faptul ca plantele de acvariu au o mare valoare estetica.

 Detinem permanent un stoc suficient cu plante de acvariu la vanzare, o gama ce cuprinde atat plante de acvariu pentru incepatori ( plante acvariu nepretentioase ) cat si plante acvatice din specii mai deosebite ce necesita conditii mai speciale. Indiferent de ce plante de acvariu alegem toate plantele naturale de acvariu contribuie la realizarea unui echilibru biologic stabil in acvariu.

Product was successfully added to your shopping cart.

Plante de acvariu

Plante de acvariu

31 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Plante de acvariu

 1. Planta de acvariu Hygrophila polysperma Rosanervig

  O buna optiune de plante acvariu pentru incepatori cat si pentru avansati este Hygrophila polysperma Rosanervig. Referitor la conditiile de ingrijire a acestor plante de acvariu Hygrophilele sunt plante acvariu usor de intretinut ce cresc in aproape orice conditii.
  16,76 RON
 2. Plante acvariu Cryptocoryne undulatus kasselman

  O plantă de acvariu extrem de atractivă care va aduce vibranță instantanee și interes pentru acvariul dvs. plantat.
  17,89 RON
 3. Plantă acvatică Cladophora aegagrophila

  Planta acvatică Cladophora aegagrophila este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte rezistentă . Avantajul acestei plante îl constituie faptul că are capacitatea de a consuma substanțele toxice din masa apei acvariului. Constituie un filtru biologic eficient. Limpezește apa și o menține limpede.
  13,00 RON
 4. Plantă acvatică Cabomba Caroliniana

  Planta acvatică Cabomba Caroliniana este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere foarte rapid cu necesităti nutriționale minime. Foarte apreciată de acvariști.
  15,75 RON
 5. Planta acvatica Echinodorus Ozelot

  Planta acvatică Echinodorus Ozelot este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte apreciată de catre acvariști. Disponibili în peste 10 varietăți Echinodorușii ramân în totdeauna în topul preferințelor clientilor noștri. Ritm de creștere mediu cu necesitati nutriționale minime.
  16,76 RON
 6. Planta de acvariu Echinodorus Bleheri

  Echinodorus Bleheri este o plantă de acvariu nepretențioasă încadrată în categoria de plante easy acvariu și foarte apreciată de către acvariști. Disponibili în peste 10 varietăți Echinodorușii rămân în totdeauna în topul preferințelor clienților noștri.
  16,76 RON
 7. Planta acvatica Anubias barteri var. nana

  Anubias nana este una din cele mai des intâlnite plante acum in USA, Europa si Asia. În acvariu, Anubias barteri var. nana este practic indestructibilă (uneori numită “planta de plastic ce crește”). Această plantă crește de-a lungul unui rizom care produce frunze ce pot rezista ani de zile.
  28,00 RON
 8. Planta acvatica Anubias barteri

  Anubias barteri de vânzare direct din stocul Aquarium Prest. Anubias barteri are o întreținere ușoară fiind o specie de plantă foarte tolerantă la o varietate de condiții de creștere, inclusiv precare.
  28,00 RON
 9. Planta acvatica Riccia fluitans

  Riccia fluitans este una din cele mai deosebite plante de acvariu plutitoare care poate fi ancorată de roci sau rădăcini cu ajutorul aței de pescuit. Plante de suprafață acvariu care dezvoltate submers vor crea un covor verde neobișnuit și atractiv.
  29,00 RON
 10. Planta acvariu Christmas Moss ( Vesicularia dubyana )

  Planta acvatica Java Moss Vesicularia ferriei este o planta de acvariu nepretentioasa si foarte apreciata de catre acvaristi. Ritm de crestere mediu cu necesitati nutritionale minime.
  18,90 RON
 11. Planta naturala acvariu Ludwigia glandulosa

  Planta acvatica Ludwigia glandulosa.
  17,80 RON
 12. Planta acvatica Hemianthus cuba

  Hemianthus callitrichoides cuba este una dintre cele mai mici plante de acvariu din lume, un veritabil gazon acvariu acoperind întreg substratul cu frunze rotunde, de câțiva milimetri.
  18,50 RON
 13. Planta acvatica Microsorium pteropus

  Plantă acvatică excelentă, fără pretenții de apă, lumină și fertilizare în mod deosebit. Se poate planta în acvariu în substrat sau se poate fixa pe diverse suporturi ca de exemplu rădăcini lemnoase, roci, etc.
  25,00 RON
 14. Planta de acvariu Hydrocotyle leucocephala

  Plante superbe ce se pot fixa în substratul acvariului sau pot fi lăsate pur și simplu să plutească în acvariu.
  16,76 RON
 15. Planta acvatica Cryptocoryne wendtii

  este una dintre cele mai populare plante de acvariu. Cryptocoryne este de asemenea una dintre cele mai variabile specii cu multe variante de culori inclusiv roșii, maro, verde și câteva amestecuri dintre acestea.
  16,76 RON
 16. Planta acvatica Nomaphila stricta thai (Bunch)

  Plantă de acvariu nepretentioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere mediu-rapid cu necesități nutriționale minime.
  16,76 RON
 17. Planta acvatica Cryptocoryne beckettii

  Planta acvatică Cryptocoryne beckettii este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere mediu-rapid cu necesități nutriționale minime.
  16,76 RON
 18. Tablete CO2 Absolute CO2 Tablets

  • Pentru asigurarea necesarului zilnic de CO2 • Asistență în procesul de fotosinteză CO2 • Accelerarea cresterii plantelor acvatice prin stimularea procesului de fotosinteza • Permite difuzia de CO2 in acvariu la costuri minime
 19. Plantă acvatică Bacopa caroliniana

  Bacopa caroliniana este una din plantele de acvariu prezentă în acvariile noastre de mulți ani. În afară de lumina de calitate, aceasta mai are nevoie de câteva minime cerințe.
  12,60 RON
 20. Nisip negru acvariu Black Crystal Sand 1 Kg.

  Nisip negru pentru acvariu. Cuart negru pentru acvariu ce poate fi folosit la toate tipurile de acvarii. Nisip acvariu negru, usor lucios cu granulatie de 2 - 3 mm. Nisip cuartos cu domeniul de utilizare in acvarii si o estetica deosebita punand in evidenta atat planele acvatice cat si pestii. Ambalaj de 1 kg.
 21. Pungi transport pesti Amtra S 19 X 45 cm

  Pungi special concepute pentru transportul peștilor Dimensiuni: 19 cm X 45 cm.
 22. Amtra pungi transport pesti marime L 25 X 53 cm

  Pungi special concepute pentru transportul peștilor Dimensiuni: 25 X 53 cm .
 23. Plantă acvatică Egeria densa

  Planta acvatică Egeria densa este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere rapid cu necesităti nutriționale minime. Foarte apreciată de acvariști.
  15,75 RON
 24. Planta acvatica Lilaeopsis brasiliensis

  Lilaeopsis brasiliensis este o plantă nepretențioasă din care putem obține un covor de plante acvariu verde compact și se pretează foarte de bine poziționată în prim planul acvariului ( în partea din față ).
  16,76 RON
 25. Planta acvatica Vallisneria sp.

  Planta acvatica Vallisneria sp. este o planta de acvariu nepretentioasa si foarte apreciata de catre acvaristi. Ritm de crestere rapid cu necesitati nutritionale minime.
  15,00 RON
 26. Planta acvariu Alternanthera Rosaefolia

  Planta acvatica Alternanthera Rosaefolia.
  17,80 RON
 27. Planta acvatica Vallisneria americana

  Vallisneria americana este o plantă de acvariu nepretentioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere rapid cu necesități nutriționale minime.
  15,00 RON
 28. Plantă de acvariu Aponogeton madagascariensis

  Aponogeton madagascariensis este una dintre cele mai frumoase specii din familia Aponogeton originală din Madagascar, una din acele plante de acvariu care înfloresc, cu frunze unice care dezvoltă o rețea de nervuri, lipsind țesutul frunzelor.
  31,50 RON
 29. Plantă acvatică Aponogeton ulvaceus

  Aponogeton ulvaceus este una dintre cele mai frumoase specii din familia Aponogeton. Frunzele translucide sunt de un verde-deschis intens și strălucitor iar marginile acesteia sunt ondulate.
  31,50 RON
 30. Plantă acvatică Eleocharis acicularis

  Eleocharis acicularis este o plantă-iarbă fantastică pentru prim-planul acvariului. Frunzele lungi de tip iarbă și înălțimea mică sunt caracteristici care au plasat această plantă definitiv printre cele mai populare specii la îndemâna acvariștilor.
  18,50 RON
 31. Plantă acvatică Ophiopogon japonicus

  Ophiopogon japonicus este o plantă de acvariu nepretențioasă și foarte apreciată de către acvariști. Ritm de creștere mediu cu necesități nutriționale minime.
  16,76 RON

31 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Plante de acvariu

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00