Telefon Contact0734 468 087Serviciu clienti: Luni-Vineri 10.00-17.00
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Folosirea unor medii filtrante in acvariu adecvate si de calitate constituie cheia succesului pentru un acvariu sanatos si o apa limpede. Pentru o filtrare acvariu eficienta si completa avem nevoie de materiale filtrante acvarii care sa realizeze filtrare biologica, chimica si mecanica. Filtrarea mecanica este realizata de catre un burete de acvariu sau o pasla special concepute pentru a se utiliza in acvariu, o filtrare cu carbon activ si zeolit realizeaza filtrarea chimica iar filtrarea biologica in acvariu este sustinuta atat de microporozitatile buretelui filtrant cat si de ceramica filtrului din acvariu.

 Detinem in stoc o gama completa de medii de filtrare pentru acvarii si iazuri. Produse premium la cele mai bune preturi si cu transport gratuit conform ofertei curente.

Product was successfully added to your shopping cart.

Medii filtrante acvariu

Medii filtrante acvariu

60 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Medii filtrante acvariu

 1. Cărbune activ Pro Effective Carbon FM6

  Cărbune activ Pro Effective Carbon de calitate superioară pentru acvarii de apă dulce și sarată in saculet de plasă gata pregatit pentru a fi utilizat în acvariu. Asimilează, neutralizează și reduce substanțele toxice din apă. Reduce metalele grele și asimilează substanțele medicamentoase. Produsul este de 10 ori mai puternic și mai eficient decât carbonul activ clasic. Durata de exploatare net superioară în comparație cu alte produse similare aflate pe piață.
  30,00 RON
 2. Cărbune activ Pro Activated Carbon ( FM5 )

  Este un material absorbant puternic, un carbune activ de 40 de ori mai puternic decât alte produse similare. Neutralizează și elimină cu succes substanțele toxice din acvariu: amoniacul, nitriții, nitrații etc.
  30,00 RON
 3. Carbune activ acvariu AMTRA ULTRA CARBON 200gr.

  Carbune activ acvariu ce elimina intr-un mod sigur si eficient din apa substantele poluante, metalele grele, substantele organice toxice si reziduurile de origine medicamentoase.
  35,00 RON
 4. Carbune activ acvariu AMTRA ULTRA CARBON 400gr.

  Elimina intr-un mod sigur si eficient substantele poluante, metalele grele, substantele organice toxice si reziduurile de origine medicamentoase.
  43,00 RON
 5. Carbune activ acvariu Super Grande Carbon 150 GR

  Carbune activ ambalaj 150gr. Neutralizeaza efectul toxic al clorului in cazul apei proaspete de la robinet, neutralizeaza substantele medicamentoase si garanteaza o apa clara si cristalina.
  10,00 RON
 6. Carbune activ Classica Super Grande Carbon 300 GR

  Carbune activ Classica Super Grande Carbon 300 GR. Neutralizeaza efectul toxic al clorului in cazul apei proaspete de la robinet, neutralizeaza substantele medicamentoase si garanteaza o apa clara si cristalina.
  15,00 RON
 7. Carbune activ acvariu Aqua Pro 400gr.

  • Carbune activ pentru acvariu sub forma de pelete cu o marime medie de 10mm - 20mm • Continut: 400g de carbune activ • Cutia contine materialul filtrant in saculet de plasa • Îndepărtează impuritățile și mirosurile • Purifica si detoxifica apa
  20,00 RON
 8. Carbune activ Classica Super Grande Carbon 500 GR

  Carbune activ Classica Super Grande Carbon 500 GR. Neutralizeaza efectul toxic al clorului in cazul apei proaspete de la robinet, neutralizeaza substantele medicamentoase si garanteaza o apa clara si cristalina.
  18,00 RON
 9. Carbune activ pentru acvariu Super Grande Carbon 1000 GR

  Carbune activ Classica Super Grande Carbon 1000 GR . Neutralizeaza efectul toxic al clorului in cazul apei proaspete de la robinet, neutralizeaza substantele medicamentoase si garanteaza o apa clara si cristalina.
  32,00 RON
 10. Nou

  Carbune activ Boyu 150 GR

  Carbune activ ambalaj 150gr. Carbonul activ este un mediu de filtrare esențial pentru fiecare acvariu. El elimină în mod eficient mirosurile, detoxifică apa, elimină metalele grele nocive, purifică și reduce duritatea apei.
  10,00 RON
 11. Nou

  Carbune activ Boyu 300 GR

  Carbune activ ambalaj 300gr. Carbonul activ este un mediu de filtrare esențial pentru fiecare acvariu. El elimină în mod eficient mirosurile, detoxifică apa, elimină metalele grele nocive, purifică și reduce duritatea apei.
  15,00 RON
 12. Nou

  Carbune activ Boyu 500 GR

  Carbune activ ambalaj 500gr. Carbonul activ este un mediu de filtrare esențial pentru fiecare acvariu. El elimină în mod eficient mirosurile, detoxifică apa, elimină metalele grele nocive, purifică și reduce duritatea apei.
  18,00 RON
 13. Bioceramică acvariu Pro Hexagonal Quartz Glass Rings 1000ml ( FM2 )

  Suprafața totală a unui litru este de 1380 metri patrați -Elimină și dezintegrează foarte rapid substanțele toxice din apă cum ar fi nitriții și nitrații ( NO2, NO3 ) -Foarte eficient in dezintegrarea diverselor tipuri de impurități rezultate de pe urma peștilor și a plantelor acvatice asigurând un mediu de viață sănătos -Formă și dimensiune special create pentru a nu ocupa mult spațiu in sistemul de filtrare și a nu opune rezistentă la contactul cu apa -Asigură o filtrare mecanică și biologică superioară. Se ciclează foarte ușor și intr-un timp record.
  35,00 RON
 14. Material filtrant acvariu Pro Quartz Glass Pearls (FM1)

  Acest mediu de filtrare pentru acvariu este intre 8 si 20 de ori mai eficient decât alte produse similare care se gasesc pe piață. Elimină cu succes si dezintegrează nitriții și nitrații din acvariu ( NO2-NO3 ). Unul din cele mai bune medii de filtrare de pe piață la ora actuală.
  30,00 RON
 15. Ceramica acvariu pentru filtre Pro Quartz Glass Rings (FM3) 1000ml

  Acest material filtrant este intre 5 si 15 ori mai eficient decât alte medii de filtrare similare normale. Suprafața de filtrare este extinsă cu micro orificii obtinându-se o suprafață de fixare a bacteriilor de 1520m2 per litru.
  35,00 RON
 16. Ceramic rings aquarium Pro Activated Ceramic Rings FM4

  -Mediu filtrant multifuncțional asigurând acvariului filtrarea mecanică și biologică. -Asigură o suprafață de fixare a bacteriilor de ciclare a acvariului de 600 metri patrați. -Formă și dimensiune special create pentru a nu ocupa mult spațiu in sistemul de filtrare și a nu opune rezistență la contactul cu apa. De asemenea participă la oxigenarea apei. -Capabil de a asigura prefiltrartea prin capacitatea de a opri particulele mari colectate din masa apei. -Participă in mod activ la obținerea unei ape de bună calitate necesară peștilor exotici.
  30,00 RON
 17. Inele ceramica acvariu Classica Ceramic Rings 250 GR

  Este un produs ce contine granule ceramice pentru filtre. Serveste la purificarea biologica a apei. Continut: 150 grame
  12,00 RON
 18. Inele ceramice pentru filtru acvariu Classica Super Grande Ceramic Rings 500 GR

  Calitate net superioara fata de celelalte tipuri de inele bioceramice prezente in comert. Avand un grad de porozitate mare se dovedesc a fi foarte eficiente atat in filtrarea biologica a apei cat si in filtrarea mecanica
  17,00 RON
 19. Bioceramica acvariu Classica Super Grande Ceramic Rings 1000 GR

  Calitate net superioara fata de celelalte tipuri de inele bioceramice prezente in comert. Avand un grad de porozitate mare se dovedesc a fi foarte eficiente atat in filtrarea biologica a apei cat si in filtrarea mecanica
  31,00 RON
 20. Nou

  Inele ceramice pentru acvariu BOYU 150gr.

  Inele poroase de ceramica filtranta pentru filtrarea biologica a apei din acvariu. Acest produs este confectionat dintr-un mix de ceramica poroasa si carbon activ, mediul de filtrare perfect atat pentru mentinerea apei limpezi in acvariu cat si pentru detoxifierea apei.
  8,00 RON
 21. Nou

  Inele ceramice pentru acvariu BOYU 300gr.

  Inele poroase de ceramica filtranta pentru filtrarea biologica a apei din acvariu. Acest produs este confectionat dintr-un mix de ceramica poroasa si carbon activ, mediul de filtrare perfect atat pentru mentinerea apei limpezi in acvariu cat si pentru detoxifierea apei.
  12,00 RON
 22. Nou

  Inele ceramice pentru acvariu BOYU 500gr.

  Inele poroase de ceramica filtranta pentru filtrarea biologica a apei din acvariu. Acest produs este confectionat dintr-un mix de ceramica poroasa si carbon activ, mediul de filtrare perfect atat pentru mentinerea apei limpezi in acvariu cat si pentru detoxifierea apei.
  16,00 RON
 23. Bioceramica acvariu / iaz Nano Taro B.B Roll

  -Aduce in masa apei un aport semnificativ de minerale si macroelemente esentiale vietuitoarelor acvatice -Creste nivelul de oxigen dizolvat in masa apei -Contribuie semnificativ la eradicarea toxinelor si metalelor hrele din masa apei -Tine sub control aparitia algelor si previne aparitia bacteriilor patogene -Revitalizeaza calitatile apei
  90,00 RON
 24. Zeolit acvariu Pro Activated Ammo Zeolite Crystal ( FM7)

  • Absorbant rapid ce reduce semnificativ riscul de acumulare a compușilor chimici toxici tip nitriți și nitrați (NH3 și NH4) în apă •Absoarbe si neutralizează substanțele chimice toxice si metalele grele • Elimină mirosurile neplăcute ale apei și previne acumularea de sarcină bio (NO2) • Garantează o apă benefică și cu parametrii chimici normali • Poate fi folosit atât în acvariile vechi cât și cele noi.
  30,00 RON
 25. Zeolit acvariu Pro Nature Clinop Zeolith 450gr.

  Zeolit acvariu de buna calitate. Zeolitul este un material filtrant natural utilizat in acvarii pentru capacitatea ridicata in absorbtia din apa a amoniacului si fosfatilor. Cantitate: 450gr. ( 2 saculeti a cate 225gr.) suficient pentru filtrarea a 300 litri.
  28,00 RON
 26. Zeolit Classica Super Grande Zeolite 150 GR

  Zeolitul Classica Super Grande Zeolite 150 GR este un mediu de filtrare compus 100% zeolit selectionat de cea mai buna calitate pentru acvarii de apa dulce si sarata. Zeolitul absoarbe si neutralizeaza nitritii, nitratii, silicatii si amoniacul redand acvariului o apa cristalina.
  10,00 RON
 27. Zeolit Classica Super Grande Zeolite 300 GR

  Zeolit acvariu ce reduce in mod semnificativ nivelul din apa a celor doua substante nocive: amoniacul si nitratii. Material filtrant acvariu eficient in contracararea dezvoltarii algelor. Zeolit acvariu la pret mic si de o farte buna calitate. Folosirea zilnica a zeolitului aduce numai beneficii acvariului.
  15,00 RON
 28. Zeolit pentru acvariu Classica Super Grande Zeolite 500 GR

  Zeolitul Classica Super Grande Zeolite 500 GR este un mediu de filtrare compus 100% zeolit selectionat de cea mai buna calitate pentru acvarii de apa dulce si sarata. Zeolitul absoarbe si neutralizeaza nitritii, nitratii, silicatii si amoniacul redand acvariului o apa cristalina.
  20,00 RON
 29. Zeolit Classica Super Grande Zeolite 1000 GR

  Zeolitul Classica Super Grande Zeolite 1000 GR este un mediu de filtrare compus 100% zeolit selectionat de cea mai buna calitate pentru acvarii de apa dulce si sarata. Zeolitul absoarbe si neutralizeaza nitritii, nitratii, silicatii si amoniacul redand acvariului o apa cristalina.
  32,00 RON
 30. Material filtrant acvariu Super Zero Color S

  Solutia optima de a obtine o apa limpede in acvariu.
  25,00 RON
 31. PROMOȚIE

  Super Zero Color L - filtrare apa acvariu

  Solutia optima de a obtine o apa limpede in acvariu.

  Pret normal: 35,00 RON

  Special Price 30,00 RON

 32. Roca vulcanica acvariu Pro Natural Lava FM8

  Roca vulcanica acvariu pentru o apa mai curata si fara alge. Roca vulcanica cu proprietati de absorbtie a fosfatilor, azotatilor si azotitilor din masa apei fara a elimina oligoelementele importante. Roca vulcanica acvariu pentru o apa mai curata si fara alge.
  30,00 RON
 33. Material filtrant acvariu lava vulcanica 150gr.

  Material filtrant acvariu constituit din lava vulcanica. Lava vulcanica la pret mic de o foarte buna calitate ce se poate folosi la orice filtru biologic de acvariu. Cu porozitate foarte mare lava vulcanica asigura o buna filtrare biologica pentru acvariu.
  10,00 RON
 34. Spartura de lava acvariu Classica 300gr.

  Un mediu de filtrare foarte valoros ce nu ar trebui sa lipseasca nici unui acvariu ce realizeaza cu succes garantat filtrarea mecanica si biologica apei acvariului.
  15,00 RON
 35. Lava vulcanica acvariu Classica 500gr.

  Un mediu de filtrare foarte valoros ce nu ar trebui sa lipseasca nici unui acvariu ce realizeaza cu succes garantat filtrarea mecanica si biologica apei acvariului.
  18,00 RON
 36. Spartura roca vulcanica acvariu (lava) 1kg.

  Un mediu de filtrare foarte valoros ce nu ar trebui sa lipseasca nici unui acvariu ce realizeaza cu succes garantat filtrarea mecanica si biologica apei acvariului.
  32,00 RON
 37. Perle de roca vulcanica naturala Pro Vulcanic Pearl 1000ml

  Perle de rocă vulcanică naturală Pro Vulcanic Pearl Pentru o apă mai curată și fară alge. Pro Natural Lava este un compus de lavă vulcanică. Reduce toate substanțele toxice din apă si oprește cresterea nedoritaă a algelor. Absoarbe fosfații, azoțatii si azotiții fară a elimina oligoelementele importante. Apa din acvariu este mai clară și creează condiții optime pentru pești și pentru plante.
  35,00 RON
 38. Reducator duritate apa acvariu Pro Activated Water Softner

  Un reducator duritate apa acvariu ce realizeaza dedurizare apa cu ajutorul rasinilor schimbatoare de ioni apte de a asimila calcarul din apa. Mediu filtrare acvariu ce se poate folosi in orice filtru extern. O singura cutie se poate utiliza la acvarii pana in 200 litri.
  38,00 RON
 39. Turba filtru acvariu Pro-Peat Granules FM9

  Turba filtru acvariu de la Ocean Free. Mediu filtrare acvariu ce previne aparitia algelor in acvariu, intensifica coloritul pestilor si stabilizeaza pH-ul apei. Turba granulata acvariu de o calitate exceptionala ce contine macroelemente, minerale, acid humic și acid tanic.
  35,00 RON
 40. Material combatere alge acvariu Amtra Algen Control

  Reduce activ dezvoltarea algelor pentru o perioda de mai multe luni. Pentru 250 litri de apa.
  35,00 RON
 41. Saculet material filtrant apa acvariu 20X28CM

  Săculeț pentru introdus materialul filtrant în majoritatea sistemelor de filtrare
  15,00 RON
 42. Saculet material filtrant iazuri-acvarii 26X33CM

  Saculet pentru material filtrant. Se poate introduce in el orice tip de material filtrant biologic, biomecanic sau biochimic. Poate fi folosit in orice sistem de filtrare a apei pentru iazuri-acvarii. Ideal a se folosi in sistemul de filtrare extern al acvariului.
  18,00 RON
 43. Saculet din material textil sintetic pentru materiale filtrante 29X38CM

  Săculeț din material textil sintetic pentru materiale filtrante 29X38CM. Pentru mai multe detalii click produs.
  21,00 RON
 44. Saculet material filtrant acvariu si pond 29X38CM

  Saculet pentru introdus materialul filtrant in majoritatea sistemelor de filtrare
  21,00 RON
 45. PROMOȚIE

  Pasla (Vata grosiera) filtranta vrac / metru

  Material filtrant de calitate acum disponibil vrac. Produsul contine fibre filtrante ce asigura o filtrare de calitate pe durata mare de timp, retinand si cele mai fine particule. Asigura filtrare , biologica si mecanica.

  Pret normal: 14,00 RON

  Special Price 12,00 RON

 46. Vata filtru acvariu New 6 Pcs. Wool AW-6PC

  Vata filtru apa pentru marea majoritate a sistemelor de filtrare a apei pentru acvarii. Pasla filtranta ce contine 6 foi de fibre albe filtrante in grosime de 1 cm ce asigura o filtrare a apei de calitate pe durata mare de timp, retinand si cele mai fine particule.
  25,00 RON
 47. Pasla filtranta OCEAN FREE GREEN COARSE WOOL (50X50X2)CM-2 PCS

  Set de doua foi de material filtrant reutilizabil (50X50X2) de calitate excelenta destinat utilizarii in diversele sisteme de filtrare a apei acvariilor, iazurilor, helesteelor, etc
  65,00 RON
 48. Pasla filtranta GREEN COARSE WOOL (200X100X2CM)

  Material filtrant grunjos reutilizabil pe perioade mari de timp si de calitate excelenta destinat utilizarii in diversele sisteme de filtrare a apei acvariilor, iazurilor, helesteelor, etc ce necesita acoperirea unor suprafete mari filtrante.
  250,00 RON
 49. Pasla filtranta WHITE/BLUE COARSE WOOL (50X50X2)

  Set de doua foi de material filtrant reutilizabil (50X50X2) de calitate excelenta destinat utilizarii in diversele sisteme de filtrare a apei acvariilor, iazurilor, helesteelor, etc
  75,00 RON
 50. Pasla filtranta Bio Pad 110X45cm

  Material filtrant de calitate pentru diversele sisteme de filtrare a apei acvariilor, iazurilor, helesteelor, etc Produsul contine fibre filtrante ce asigura o filtrare de calitate . Se spala de nenumarate ori fara a se deteriora.
  60,00 RON
 51. Substrat acvariu Bio Gravel 5 l

  Caracteristici: substrat nutritiv pentru plante si decorativ pentru acvariu inmagazineaza excesul de nutrienti din apa nu influenteaza pH-ul si duritatea apei culoarea argilei Porozitatea sa garanteaza o ciclare optima a acvariului.
  42,00 RON
 52. Substrat acvariu AMTRA FLORA GRAVEL 3 L

  Este un substrat natural pentru acvarii constând din argile primare tratate la temperaturi ridicate, îmbogățit in mod natural cu oligoelemente, care asigură o creștere luxuriantă a plantelor.
  35,00 RON
 53. Placa burete filtrant acvariu/iaz 48X50cm

  Placa burete filtrant acvariu/iaz 48X50cm. Grosime 5cm. Porozitate: 20 PPI
  50,00 RON
 54. Placa burete Amtra Blue acvariu/iaz 50X50X3cm porozitate mica (30PPI)

  Placa burete Amtra Blue acvariu/iaz 50X50X3cm. Grosime 3cm. Porozitate: 30PPI
  39,00 RON
 55. Placa burete Amtra Blue acvariu/iaz 50X50X5cm porozitate mica (30 PPI)

  Placa burete Amtra Blue acvariu/iaz 50X50X5cm. Grosime 5cm. 30 PPI
  65,00 RON
 56. Placa burete Amtra Blue acvariu/iaz 50X50X5cm porozitate 10 PPI

  Placa burete Amtra Blue acvariu/iaz 50X50X5cm. Grosime 5cm.
  65,00 RON
 57. Placa burete Amtra Blue acvariu/iaz 50X3x50cm

  Placa burete Amtra Blue acvariu/iaz 50X3x50cm. Grosime 3cm. Porozitate: 10 PPI
  39,00 RON
 58. Placa burete filtrant acvariu/iaz 48X100cm

  Placa burete filtrant acvariu/iaz 48X100cm Grosime 5cm. Porozitate: 20 PPI
  100,00 RON
 59. Placa burete filtrant acvariu/iaz 100*100*5CM

  Placa burete filtrant acvariu/iaz 100X100cm Grosime 5cm. Porozitate: 20 PPI
  200,00 RON
 60. PROMOȚIE

  Surface skimmer acvariu Ocean Free SurfClear

   Cel mai eficient Surface skimmer de pe piată și la cel mai bun preț. Garantat cu mult mai eficient decât orice alt produs similar.

  Pret normal: 174,00 RON

  Special Price 142,00 RON

60 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Medii filtrante acvariu

Medii filtrante acvariu
Minimal Price: 8.00
4.9 / 20 Review(s)
TRANSPORT GRAUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00