Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Mai ales in cazul pestilor vivipari este absolut necesar sa folosim un separator pesti acvariu sau o maternitate in acvariu daca dorim sa obtinem puisori deoarece femela dupa fatare isi poate manca progeniturile. Modelele de maternitati pentru pesti sunt variate prin concept si dimensiuni. De exemplu o maternitate pentru pesti guppy este mai redusa ca dimensiuni in comparatie cu cea pentru Xipho sau Velifera care ma trebui sa fie mai mare. De asemenea puii vor fi crescuti un timp in respectiva maternitate, aceasta fiind folosita si ca acvariu de crestere. Este de recomandat folosirea unei maternitati pentru pesti deoarece pretul acesteia este mult mai mic in comparatie cu cat costa un acvariu mic. Din punct de vedere financiar o maternitate acvariu are un pret mic, pentru orice buzunar.

 aquariumprest dispune de un stoc mare si variat de maternitati pesti, acvarii maternitate, fatatori pesti, acvarii maternitate si care vor fi expediate prin curierat rapid in cel mai scurt timp catre clientii nostri.

Product was successfully added to your shopping cart.

Maternitati pesti

Maternitati pesti

18 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Maternitati pesti

 1. Maternitate acvariu Boyu Medium

  Maternitate pești acvariu cu capac medie Dimensiuni: 15.8 cm x 7.7 cm x 8.5 cm.
 2. Maternitate dubla pesti acvariu din plasa Boyu NB-3202A

  Maternitate dublă pentru pești de acvariu din plasă. Dimensiuni: 25 X 15 X 14 cm.
 3. Maternitate pesti acvariu din plasa Boyu NB-3201

  Maternitate pești de acvariu din plasă. Dimensiuni: 16,3 cm x 14,6 cm x 12,1 cm
 4. Maternitate acvariu externa LG

  Maternitate externă pentru pești exotici.

 5. Maternitate acvariu externa S

  Maternitate externă pentru pești exotici.

 6. Maternitate pesti acvariu 3 in 1 Amtra cu capac L

  Maternitate pești acvariu 3 in 1 Amtra cu capac LARGE. Dimensiuni: 20 X 9,5 X 10 cm.

  19,43 RON
 7. Separator pesti acvariu din plasa L1 26.5x15x15

  Separator pesti acvariu pe cadru de plastic si plasa de nylon ce nu putrezeste in apa. Se foloseste si ca maternitate acvariu in aceasta putand reproduce o mare varietate de specii de pesti exotici de marime mica. Utilă atât pentru separarea peștilor cât și pentru creșterea puietului direct în acvariul principal.
 8. Fatatoare si separator pesti in V marime XL

  Ingrijirea pestilor de acvariu si reproducerea lor este acum mult mai simpla optand pentru folosirea acestor tipuri de fatatori pesti foarte inteligente din punct de vedere al conceptului, cu orificii de cadere a puilor nou nascuti in forma de V. Maternitate pesti construita sa pluteasca, poate fi de asemenea prinsa de acvariu cu ajutorul ventuzelor.
 9. Maternitate pesti vivipari & separator pesti acvariu in V marime S

  Maternitate pesti vivipari confectionata din acril ce ofera o buna functionalitate si o calitate excelenta pentru observare. Aceste tipuri de maternitati pentru pesti sunt foarte practice si eficiente.
 10. Maternitate plasa acvariu cu 2 compartimente marime mare

  Maternitate plasa pentru acvariu. Cu separeu din plastic ce poate imparti aceasta maternitate pentru pesti in 2 compartimente. Gratarul de pe fundul maternitatii este util atat speciilor de pesti ce se inmultesc prin icre cat si pestilor care nasc pui vii.
 11. Maternitate acvariu din plasa marime small ( 16.5x15x15 )

  Maternitate acvariu din plasa pentru reproducerea si cresterea pestilor tineri in acvariu. Separator pesti acvariu ce confera o circulatie optima a apei. Cadru din material plastic cu picioare detasabil si plasa din nylon ce nu se deterioreaza in timp.
 12. Maternitate pesti 20 X 10 X 10 cu separator

  Maternitate pesti confectionata din material plastic transparent prevazuta cu capac si separator. Construita sa pluteasca, poate fi de asemenea prinsa de acvariu cu ajutorul ventuzelor.
 13. Maternitate pentru pesti exotici

  Maternitate pentru pești exotici.
 14. Maternitate acvariu Boyu Large

  Maternitate pești acvariu cu capac large Dimensiuni: 22 x 10 x 11 cm.
  23,40 RON
 15. Maternitate pesti din plasa S2 16.5x15x15

  Maternitate pesti din plasa cu separeu si gratar la baza permitand pestilor nou nascuti sa treaca prin gratar in partea inferioara a maternitatii. Maternitate plasa de nylon ce nu putrezeste in apa. Cadru din material plastic cu picioare detasabil.
 16. Maternitate pesti acvariu din plasa

  Maternitate pești de acvariu din plasă. Dimensiuni: 16,5 X 12,5 X 13,5 cm.
  15,75 RON
 17. Maternitate vivipari & separator pesti in V marime L

  Maternitate vivipari cu orificii de cadere a puilor nou nascuti in forma de V. Cunoscuta si sub denumirea de nascatoare pesti aceasta maternitate poate fi folosita si ca separator pentru pesti ce trebuiesc tinuti in carantina, sub tratament sau care sunt agresivi cu ceilalti pesti. De asemenea puietul de peste poate fi crescut in acest mini acvariu.
 18. Maternitate pesti acvariu 3 in 1 Amtra cu capac S

  Maternitate pești acvariu 3 in 1 Amtra cu capac S. Dimensiuni: 12 X 6 X 6 cm.

  13,13 RON

18 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Maternitati pesti

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00