Telefon Contact0734 468 087Serviciu clienti: Luni-Vineri 10.00-17.00
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Detinem in stoc o gama variata de lampi submersibile. Rolul acestora este sa asigure iluminare in apa si se pot folosi ca lumini subacvatice, iluminat acvariu, iluminat apa, lumini nocturne, lumini de apa, lumini subacvatice. Sunt de asemenea niste lampi de acvariu ieftine in comparatie cu alte solutii de iluminare acvariu disponibile pe piata in acest moment. Fiecare lampa submersibila este bine izolata contra accesului apei in interior, riscul de accidente este practic nul, pot fi folosite atat introduse in apa cat si in mediul ambient exterior inclusiv in medii cu umiditate foarte ridicata ca de exemplu deasupra acvariilor ca sistem de iluminare acvariu.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lampi Submersibile

Lampi Submersibile

33 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Lampi Submersibile

 1. Nou

  Lampa submersibila LED 30cm culoare albastra iluminare acvariu / iaz

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 30cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
  65,00 RON
 2. Lampa Submersibila 50cm lumina alba

  Sistem de iluminare submersibil cu lumina alba. Lampa submersibila ce se poate folosi ca lampa iluminat acvariu sau sistem de iluminare pentru orice aplicatie atat in mediul acvatic cat si in mediul uscat. Lampa cu lumina neon ce are un consum de numai 9W.
  40,00 RON
 3. Nou

  Lampa submersibila LED 30cm alba iluminare acvariu / iaz

  Sistem de iluminare pe leduri cu o lungime de 30cm. Led subacvatic foarte luminos si cu o putere mare de penetrare in apa. Lampa submersibila acvariu ce poate fi folosita si in afara apei. Lampa submersibila LED la pret mic si de o foarte buna calitate.
  65,00 RON
 4. Lampa fluorescenta Submersibila 50cm albastru

  Lampa submersibila de 50cm. de culoare albastra cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  40,00 RON
 5. Lampa iluminare submersibila 50cm 3 culori (verde, roz, albastru)

  Lampa submersibila de 50 cm. in 3 culori cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  40,00 RON
 6. Lampa fluorescenta Submersibila 50cm Verde

  Lampa submersibila de 50 de cm. cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  40,00 RON
 7. Lampa submersibila acvariu 35cm lumina alba

  Solutia optima de a suplimenta lumina in acvariu sau de a inlocui vechiul sistem de iluminare. Gata de a fi pusa in functiune. Vine echipata cu intreaga instalatie electrica.Lungime=35cm Consum de energie electrica=6W Culoare: ALB DAYLIGHT
  35,00 RON
 8. Lampa submersibila Aqua Zonic 35cm Pink

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime=35cm Consum de energie electrica=6W Culoare iluminat: PINK DAYLIGHT
  35,00 RON
 9. Lampa submersibila fluorescenta 35cm lumina albastra

  Lampa submersibila albastra de calitate superioara . Pentru iluminatul acvariilor deasupra si in interiorul apei. Lungime=35cm Consum de energie electrica=6W Culoare iluminat: ALBASTRA
  35,00 RON
 10. Lampa submersibila iluminat apa 35cm Green

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime=35cm Consum de energie electrica=6W Culoare iluminat: VERDE Se poate monta in egala masura atat deasupra acvariului asigurand iluminatul acestuia cat si sub nivelul apei creand un spectacol de lumina deosebit. Se poate monta in iazuri si fantani arteziene pentru iluminatul nocturn.Ventuze pentru sistemul de prindere pe geam incluse.
  35,00 RON
 11. Lampa Submersibila verde-roz-albastru (3 culori) 35cm

  Lampa submersibila divizata in 3 culori distincte: verde+roz+albastru. Sistem de iluminare gata de a fi pus in functiune pentru iluminatul acvariilor atat deasupra apei cat si sub apa. Cablajul de alimentare este etans permitand functionarea lampii si introdusa in apa.
  35,00 RON
 12. Lampa acvariu submersibila Aqua Zonic 25cm lumina alba

  Solutia optima de a suplimenta lumina in acvariu sau de a inlocui vechiul sistem de iluminare. Gata de a fi pusa in functiune. Vine echipata cu intreaga instalatie electrica.Lungime=25cm Consum de energie electrica=6W Culoare: ALB DAYLIGHT
  29,00 RON
 13. Neon submersibil Aqua Zonic 25cm lumina roz

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime=25cm Consum de energie electrica=6W Culoare iluminat: PINK DAYLIGHT
  29,00 RON
 14. Tub fluorescent submersibil Aqua Zonic 25cm lumina albastra

  Lampa submersibila albastra cu un spectru de culoare deosebit . Pentru iluminatul acvariilor deasupra si in interiorul apei. Lungime=25cm Consum de energie electrica=6W Culoare iluminat: ALBASTRA
  29,00 RON
 15. Lampa Submersibila Aqua Zonic 25cm Green

  Lampa submersibila de calitate superioara de culoare verde. Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Culoare iluminat:VERDE. Lungime=25cm Consum de energie electrica=6W
  29,00 RON
 16. Neon colorat acvariu submersibil in 2 culori ( albastru + roz ) 25cm

  Lampa submersibila de calitate superioara . Consum scazut de energie electrica si durata mare de viata. Lungime=25cm Consum de energie electrica=6W Culoare iluminat: 2 CULORI (roz+albastru) Se poate monta in egala masura atat deasupra acvariului asigurand iluminatul acestuia cat si sub nivelul apei creand un spectacol de lumina deosebit. Se poate monta in iazuri si fantani arteziene pentru iluminatul nocturn.Ventuze pentru sistemul de prindere pe geam incluse.
  29,00 RON
 17. Lampa acvariu 60cm submersibila alba

  Lampa submersibila de 60 de cm. cu tub fluorescent T5 si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  49,00 RON
 18. Lampa acvariu 60cm submersibila culoare albastra

  Lampa submersibila de 60 cm. de culoare albastra cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  49,00 RON
 19. Lampa submersibila acvariu 60cm Tropical Pink

  Lampa submersibila de 60 de cm. cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  49,00 RON
 20. Lampa fluorescenta Submersibila 60 cm Verde

  Lampa submersibila de 60 de cm. lungime cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Lampa neon acvariu gata de a fi pusa in functiune. Izolata contra umiditatii, astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  49,00 RON
 21. Lampa fluorescenta Submersibila 60 cm 3 culori

  Lampa submersibila de 60 cm. in 3 culori cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  49,00 RON
 22. Lampa Submersibila Underwater Light Set 49cm Super Sun T8 15W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 49cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii. Culoare iluminat:daylight Super Sun 8500K T8 15W
  119,00 RON
 23. Lampa Submersibila Underwater Light Set 49cm Tropical Pink T8 15w

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 49cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  119,00 RON
 24. Lampa Submersibila Underwater Light Set 64cm Sunlight 20W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 64cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii. Culoare iluminat:daylight sun 6500K
  135,00 RON
 25. Lampa neon submersibila Underwater Light Set 64cm Tropical Pink

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 64cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  135,00 RON
 26. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT 59CM/24W T5 Super Sun

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 59cm. folosind puternicele neoane T5 si gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  166,00 RON
 27. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT 59CM/24W T5 tropical pink

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 59cm. folosind puternicele neoane T5 si gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  166,00 RON
 28. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT 88CM/39W T5 Super Sun

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 88cm. folosind puternicele neoane T5 si gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  176,00 RON
 29. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT SET 85CM/25W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 85cm gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  145,00 RON
 30. Lampa Submersibila Underwater Light Set 96CM/30W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 96cm. gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  155,00 RON
 31. Lampa Submersibila UNDERWATER LIGHT SET 115CM/38W

  Sistem complet de iluminare cu o lungime de 96cm. gata de a fi pus in functiune. Ideal schimbarii unui sistem de iluminat vechi al acvariului sau a suplimentarii luminii.
  169,00 RON
 32. Led subacvatic Ever Changing Multi Color Light

  Sistem de iluminare subacvatic pe sistem LED ce pune la dispozitie 7 tipuri de culoare de lumina ce se schimba periodic ciclic. Totodata este posibila setarea unui anumit tip a culorii iluminatului in cazul in care se doreste acest fapt.
  75,00 RON
 33. Lampa fluorescenta Submersibila 50cm Tropical Pink

  Lampa submersibila de 50 de cm. cu tub fluorescent subtire si sistem propriu de aprindere a neonului. Izolata contra umiditatii astfel ca aceasta lampa se poate utiliza atat in mediul extern cat si introdusa in apa.
  40,00 RON

33 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Lampi Submersibile

Lampi Submersibile
Minimal Price: 29.00
5.0 / 20 Review(s)
TRANSPORT GRAUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00