Telefon Contact0734 468 087Serviciu clienti: Luni-Vineri 10.00-17.00
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cea mai variata oferta de hrana pesti exotici de pe piata. Mancare pesti +++ Produse premium disponibile in stocul nostru. Produsele sunt expediate prin curierat rapid in cel mai scurt timp catre clienti.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hrana Pesti

Hrana Pesti

63 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Hrana Pesti

 1. Hrana pesti exotici Classica Daily Flake 110ml

  Classica Daily Flake este un aliment complet calitate superioara sub forma de fulgi destinat hranirii curente a tuturor speciilor de pesti exotici. Ingrediente: Faina de peste, Faina de creveti, Galbenus de ou, Legume, Spirulina, Zooplancton, Germeni de grau, Multivitamine, toate combinate intr-o formula delicioasa si nutritiva sub forma de fulgi.
 2. Oua de Artemia salina

  Oua de Artemia Salina de cea mai bună calitate.
 3. Hrana pesti acvariu AMTRA PRIMA GRANULAR 100ML

  Hrana bogata in L-Carnitina pentru o dezvoltare echilibrata, Astaxantin pentru amplificarea coloritului si Beta Glucan pentru fortifierea sistemului imunitar.
 4. Hrana pesti acvariu TetraMin Flakes (fulgi) 100ml

  Un amestec atent selectionat de ingrediente functionale, cu continut nutritiv ridicat, cu vitamine, minerale si oligoelemente care ofera o dieta completa pentru hranirea zilnica a pestilor.
  10,99 RON
 5. Hrana pesti exotici Tetramin fulgi 250ml

  Hrana sub forma de fulgi pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate
 6. PROMOȚIE

  Hrana pesti exotici plic Tetramin fulgi 12 gr

  Hrana sub forma de fulgi, recomandata pentru toti pestii ornamentali. Asigura o viata lunga si sanatoasa pestilor si este acceptata foarte bine de toti pestii ornamentali, indiferent de marime.

  Pret normal: 4,73 RON

  Special Price 3,69 RON

 7. Hrana pesti exotici plic Tetramin Granulat 15 gr

  Hrana granulata pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate.
  5,24 RON
 8. Hrana plic granulata Special Formula

  Ingrediente 100% naturale care imbunatatesc coloritul pestilor.
 9. Hrana plic granulata Red

  Hrana plic granulata flotanta destinata consumului pestilor exotici cu factor de amplificare a coloritului. Contine 18% proteine vegetale pentru o nutritie adecvata a pestilor rosii, germeni de grau cu un continut ridicat de acizi grasi si vitamina E
 10. Hrana pesti acvariu Fulgi plic

  Hrana de baza pentru toti pestii ornamentali. Contine 40 de nutrienti de înalta calitate. Formula ce garanteaza sanatatea pestilor pe termen lung, nu polueaza apa.
 11. Hrana Pesti Granulata Mini Fish plic

  Hrana granulata de calitate superioara destinata consumului pestilor exotici ca hrana de baza. Contine toti nutrientii care are nevoie un peste pentru a se dezvolta armonios si sanatos. Contine minerale si vitamine esentiale.
  2,50 RON
 12. Hrana Pesti Granulata Color plic

  Hrana granulata de calitate superioara destinata consumului pestilor exotici ca hrana de baza. Contine toti nutrientii care are nevoie un peste pentru a se dezvolta armonios si sanatos. Contine minerale si vitamine esentiale.
 13. Hrana pesti acvariu Fulgi Color plic

  Hrana pesti acvariu Fulgi Color plic este o hrana de baza pentru toti pestii ornamentali. Contine 40 de nutrienti de înalta calitate. Formula ce garanteaza sanatatea pestilor pe termen lung, nu polueaza apa.
 14. Hrana pesti exotici purici de balta uscati Daphnia

  Puricii de balta uscati Daphnia reprezinta hrana preferata a pestilor ornamentali de acvariu. Se poate administra ca hrana de baza. O hrana bogata in minerale, Daphnia se poate folosi pentru stimularea tranzitului intestinal si activarea digestiei.
 15. Hrana pesti exotici Ocean Free Super Goldfish Colour plic 20 gr.

  Hrana pesti exotici Ocean Free Super Goldfish Colour plic 20 gr. este un aliment de calitate superioara destinat in mod exceptional necesitatilor nutritionale a tuturor varietatilor de carasi aurii. Intensifica semnificativ coloritul si-l mentine la intensitate maxima pe toata durata perioadei de timp in care pestii vor fi hraniti cu acest produs. Palatabilitate ridicata.
 16. Hrana pesti exotici Ocean Free Super Blood Parot Plic 20 gr

  Hrana super premium pentru ciclide care amplifica in mod special pigmentatia rosie cu rezultate extraordinare intr-o perioada scurta de timp.
 17. Hrana crapi Koi Super Pondsticks 25 gr

  Hrana koi de calitate superioara sub forma de pelete flotante destinata hranirii crapilor koi.
 18. Hrana pesti Pond Flake 1000 ml

  Hrana sub forma de fulgi pentru pesti tropicali.
 19. Hrana pesti Pond Flake 5500 ml

  Hrana sub forma de fulgi pentru pesti tropicali. Cantitate: 5500 ml
 20. Hrana crapi Koi Bio Lio 800 GR.

  Hrana koi flotanta destinata hranirii crapilor koi si a carasilor.
 21. Hranitor automat pentru acvariu Classica Food Timer

  Hrănitorul automat pentru acvariu Classica Food Timmer este un programator de hrănire pentru pești ce asigură hrănirea zilnică a peștilor exotici. Doze reglabile de hrană în limita a 6 mese pe zi.
  114,90 RON
 22. Hranitor automat pentru acvariu Classica AutoFeeder

  Hranitorul automat pentru acvariu Classica AutoFeeder este un programator de hranire pentru pesti ce asigura hranirea zilnica a pestilor exotici. Doze reglabile de hrana. Rezervor de hrana suficient pentru o luna de zile.
  121,40 RON
 23. Boyu hranitor automat pentru acvariu ZW-82

  Hranitor electronic pentru acvariu. Administreaza intre 1 si 4 mese pe zi + mod de hranire manual.
  132,90 RON
 24. Hranitor automat acvariu BOYU ZW-66

  Hranitor electronic pentru acvariu. Administreaza intre 1 si 4 mese pe zi + mod de hranire manual.
  123,40 RON
 25. Hranitor automat acvariu DELUXE LCD

  Hranitor automat pentru acvariu DELUXE cu LCD. Administreaza intre 1 si 5 mese pe zi + mod de hranire manual. La fiecare masa hranitorul poate fi setat sa faca pana la 3 cicluri de hranire.
  176,40 RON
 26. Hranitor automat acvariu XL Food Timer cu rezervor mare

  Administreaza intre 1 si 6 mese pe zi + mod de hranire manual. Acest hranitor se distinge prin cel mai mare rezervor de hrana ce echipeaza un astfel de aparat.
  147,00 RON
 27. Hrana pesti Tetra Discus 10 l / 3kg.

  Hrană granulată pentru toate speciile de Discus, special adaptată cerințelor nutriționale și specifice, intensifică culoarea, promovează dezvoltarea sănătoasă a peștilor. Cantitate: 10 litri ( 3 Kg. )
  265,00 RON
 28. Hrana pesti Tetra Discus vrac 100 gr.

  Hrană granulată pentru toate speciile de Discus, special adaptată cerințelor nutriționale și specifice, intensifică culoarea peștilor, promovează dezvoltarea sănătoasă a acestora. Cantitate: 100 grame.
  15,75 RON
 29. Hrana pesti Tetra Discus vrac 1 litru ( 300 gr. )

  Hrană granulată pentru toate speciile de Discus, special adaptată cerințelor nutriționale și specifice, intensifică culoarea peștilor, promovează dezvoltarea sănătoasă a acestora. Cantitate: 300 grame.
  36,75 RON
 30. Hrană pești exotici Super Tropicalbit 110ml

  Hrana pești exotici Super Tropicalbit 110ml este o hrană granulată de calitate superioară pentru pești exotici. Nu tulbră apa, conține substanțe imunostimulente, intensifică coloritul, asigura crestere rapida.
  15,00 RON
 31. Hrană Betta splendens Super Betta 110ml

  Hrană de calitate superioară special concepută varietăților din specia Beta Splendens.
  15,75 RON
 32. Hrană tablete pentru sanitari Plecorys 110ml

  Hrană completă de cea mai bună calitate sub formă de tablete destinată pestilor ventuza (Plecostomus, Ancistrus etc) și speciilor de sanitari.
  18,50 RON
 33. Hrana puiet pesti acvariu AMTRA BABY 100 ML

  Hrana premium minigranulata pentru hranirea zilnica a pestilor exotici si in mod special pentru cresterea puietului alevin.
  21,00 RON
 34. Hrana pesti acvariu fulgi Amtra Prima 100ML

  Contine materii prime de cea mai buna calitate imbogatite cu l-carnitina pentru o crestere sanatoasa, astaxantina pentru un colorit intens si stralucitor si cu beta-glucan ce fortifica sistemul imunitar.
  14,00 RON
 35. Hrana pesti exotici Tetra Min Menu 100 ml/25gr

  Hrana completa pentru pesti exotici ce contine 4 tipuri de fulgi pentru hrănirea selectivă și variată a tuturor peștilor ornamentali.
  16,26 RON
 36. Hrana Carasi Aurii Saikoh Gold 100 gr. granulatie 1mm

  Aliment granulat de calitate superioara special destinat hranirii ciprinidelor. Contine aditivi pentru intensificarea coloritului pestilor si accelerarea dezvoltarii armonioase a corpului.
  12,60 RON
 37. Hrană pești exotici Super Tropicalbit 280ml

  Hrana pentru pești exotici Super Tropicalbit 280ml este o hrană granulată de calitate superioară. Nu tulbură apa, conține substanțe imunostimulente, intensifică coloritul, asigură creștere rapidă.
  26,00 RON
 38. Hrana pesti acvariu fulgi Amtra Prima 250ML

  Contine materii prime de cea mai buna calitate imbogatite cu l-carnitina pentru o crestere sanatoasa, astaxantina pentru un colorit intens si stralucitor si cu beta-glucan ce fortifica sistemul imunitar.
  30,00 RON
 39. Hrana pesti acvariu AMTRA PRIMA GRANULAR 250ML

  Hrana bogata in L-Carnitina pentru o dezvoltare echilibrata, Astaxantin pentru amplificarea coloritului si Beta Glucan pentru fortifierea sistemului imunitar.
  29,00 RON
 40. Hrana pesti exotici Tetramin Granulat 250ml

  Hrana granulata pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate
  33,00 RON
 41. Hrana pesti Tetra Cichlid Mini Granules 250ml

  TetraCichlid Mini Granule este formulat special pentru a oferi nutritie maxima pentru cichidele mici.
  35,00 RON
 42. Hrana pentru pesti Tetra Min Menu 250 ml/64gr.

  Hrana completa pentru pesti exotici ce contine 4 tipuri de fulgi pentru hrănirea selectivă și variată a tuturor peștilor ornamentali.
  31,40 RON
 43. Hrana pesti exotici Tetra Min Weekend 10 pcs.

  Poate asigura hrana pestilor pe o perioada de aproximativ 1 saptamana
  14,16 RON
 44. Hrana pesti exotici TetraMin Holiday

  Hrană de vacanţă pentru peşti tropicali, suficientă pentru 14 zile. Formula patentată cu Daphnia, vitamine esenţiale, oligoelemente, minerale şi formula activă unică TETRA pentru peşti sănătoşi. Nu murdăreşte şi nu poluează apa.
  17,85 RON
 45. Hrana ciclide Amtra Cichlid Pellet 1000ML

  Hrana premium sub forma de pelete flotante pentru ciclide.
  51,45 RON
 46. Hrana pesti exotici Royal Red 600gr.

  Conținutul ridicat de krill, Spirulina, astaxantin și în alte tipuri de elemente au ca efect o mai intensa colorare a pestilor. Granulatie: 1mm. Continut: 600gr.
  68,25 RON
 47. Hrana pesti exotici Tetramin Granules 10 litri

  Hrana granulata pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate
  319,00 RON
 48. Hrana pesti Tetra Rubin 10 litri

  Hrană sub formă de fulgi cu intensificatori naturali de culoare, pentru toţi peştii ornamentali.
  285,00 RON
 49. Hrana pesti Tetra Min Pro Crisps 10litri

  Hrană principală pentru toți peștii ornamentali – valoare nutrițională ridicată datorită procesului blând de producție Tetra.
  316,00 RON
 50. Hrana pesti exotici Tetramin fulgi 10 litri

  Hrana sub forma de fulgi pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate
  241,00 RON
 51. Hrana pesti exotici plic Tetra Pro Colour 12 gr

  Fulgi premium pentru echilibrul alimentar ce au calitatea de a accentua coloritul pestilor exotici.
  4,83 RON
 52. Hrana pesti exotici plic Tetra Phyll 12 gr

  Hrană sub formă de fulgi pentru toţi peştii ornamentali ce prefera cu precadere hrana vegetala.
  4,00 RON
 53. Hrana pesti exotici plic Tetra Guppy 12 gr

  Bogat în proteine si minerale, alimente ce intaresc sistemul imunitar al peilor si ofera viata lunga. Intareste culoarea naturala. Nu poluează apa din acvariu.
  4,10 RON
 54. Hrana pesti exotici plic Tetra Goldfish 12 gr

  Hrana sub forma de fulgi, recomandata pentru toti pestii ornamentali. Asigura o viata lunga si sanatoasa pestilor si este acceptata foarte bine de toti pestii ornamentali, indiferent de marime.
  4,10 RON
 55. Hrana pesti exotici Tetra Min Holiday Goldfish

  Hrana completa pentru pesti exotici ce contine 4 tipuri de fulgi pentru hrănirea selectivă și variată a tuturor peștilor ornamentali.
  14,99 RON
 56. Tetra Pleco Vaggie Wafers hrana pleco si sanitari plic 15 gr.

  Hrana completa pentru sanitari si pestii ierbivori care se hranesc e pe fundul acvariului.
  5,97 RON
 57. Hrana pesti TetraWafer Mix plic 15 gr.

  Hrană sub formă de fulgi cu intensificatori naturali de culoare, pentru toţi peştii ornamentali.
  5,25 RON
 58. Hrana pesti Tetra Rubin plic 12 gr.

  Hrană sub formă de fulgi cu intensificatori naturali de culoare, pentru toţi peştii ornamentali.
  4,73 RON
 59. Hrana pesti Tetra Min Pro Crisps plic 12 gr.

  Hrană principală pentru toți peștii ornamentali – valoare nutrițională ridicată datorită procesului blând de producție Tetra.
  4,73 RON
 60. Hrana pesti Tetra Pro Energy plic 12 gr.

  Hrana speciala pentru o dieta completa, cu un inalt continut nutritiv.
  4,73 RON
 61. Hrana pesti Tetra Discus plic 15 gr.

  Conține ingrediente pentru intensificarea culorilor. Aliment complet, bogat în vitamine și oligoelemente.
  4,73 RON
 62. Hrana pesti Tetra Betta plic

  Hrană de înaltă calitate special creată pentru peştii Betta Splendens şi alţi peşti Labirint.
  4,73 RON
 63. Hrana Carasi Aurii Special Fish Food 20 gr. granulatie 1 mm

  Aliment granulat de calitate superioara special destinat hranirii ciprinidelor. Contine aditivi pentru intensificarea coloritului pestilor si accelerarea dezvoltarii armonioase a corpului.
  2,50 RON

63 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Hrana Pesti

TRANSPORT GRAUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00