Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cea mai variata oferta de hrana pesti exotici de pe piata. Mancare pesti +++ Produse premium disponibile in stocul nostru. Produsele sunt expediate prin curierat rapid in cel mai scurt timp catre clienti.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hrana Pesti

Hrana Pesti

55 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Hrana Pesti

 1. Hrana pesti acvariu Amtra Pro Flake 1000 ml/200 gr

  Hrana pesti acvariu sub formă de fulgi personalizată pentru alimentația completă a acestora. Rețeta fiecărui produs de hrană Amtra este creată pe baza experienței de 30 de ani a companiei ce este lider în producția de hrană vie și congelată pentru pești exotici fiind dintotdeauna cea mai buna sursa posibilă de nutrienti pentru pești.
 2. Hrana pesti tablete Amtra Pro Tabs

  Hrana tablete pentru pesti ce se scufunda pe fundul acvariului. Hrana ce mananca pestii sanitari fiind destinata tuturor pestilor tropicali ce se hranesc de pe suprafata substratului cum ar fi Corydoras, Botia, pestii ventuza (Plecostomus, Ancistrus etc) si alte specii similare.
 3. Hrana granulata pesti Amtra Pro Natural G 250ml/125gr.

  Amtra Pro Natural G este o hrana granulata pesti foarte bine acceptata de toate speciile de pesti exotici. Are in compozitie aproape toate ingredientele cu ce se hranesc pestii in natura asigurand tot necesarul de factori nutrienti.
 4. Hrana crapi koi Amtra Pro Pond Pellet 2000 ml

  Amtra Pro Pond Pellet este o mancare pesti iaz completă adecvată pentru utilizarea atât în acvariu cât și în bazinele ornamentale și iazuri. Hrana crapi koi sub formă de pelete flotante pentru toți peștii de iaz. Hrana pesti helesteu indicată pentru hranirea zilnică pe tot timpul anului.
 5. Hrana pesti Tetra Discus vrac 100 gr.

  Hrană granulată pentru toate speciile de Discus, special adaptată cerințelor nutriționale și specifice, intensifică culoarea peștilor, promovează dezvoltarea sănătoasă a acestora. Cantitate: 100 grame.
 6. Hrana pesti Tetra Discus vrac 1 litru ( 300 gr. )

  Hrană granulată pentru toate speciile de Discus, special adaptată cerințelor nutriționale și specifice, intensifică culoarea peștilor, promovează dezvoltarea sănătoasă a acestora. Cantitate: 300 grame.
 7. Hrana pesti acvariu Amtra Pro Natural Gran Soft 100 ml

  Hrana pesti acvariu sub formă granulată 100% naturală sub formă de pelete cu diametrul de 1 mm moi la atingere pentru peștii de acvariu. Hrana pesti pentru hrănirea de bază a tuturor peștilor tropicali de apă dulce sau de apă sărată. Este potrivită în special pentru peștii de dimensiuni mici și mijlocii.
 8. Hrana puiet pesti acvariu AMTRA BABY 100 ML

  Hrana premium minigranulata pentru hranirea zilnica a pestilor exotici si in mod special pentru cresterea puietului alevin.
 9. Hrana pesti acvariu fulgi Amtra Prima 100ML

  Contine materii prime de cea mai buna calitate imbogatite cu l-carnitina pentru o crestere sanatoasa, astaxantina pentru un colorit intens si stralucitor si cu beta-glucan ce fortifica sistemul imunitar.
 10. A1048407 Hrana pesti acvariu AMTRA PRO GRAN 1.5 100ml

  Hrana bogata in L-Carnitina pentru o dezvoltare echilibrata, Astaxantin pentru amplificarea coloritului si Beta Glucan pentru fortifierea sistemului imunitar.
 11. Hrana pesti acvariu TetraMin Flakes (fulgi) 100ml

  Un amestec atent selectionat de ingrediente functionale, cu continut nutritiv ridicat, cu vitamine, minerale si oligoelemente care ofera o dieta completa pentru hranirea zilnica a pestilor.
 12. Hrana pesti acvariu fulgi Amtra Prima 250ML

  Contine materii prime de cea mai buna calitate imbogatite cu l-carnitina pentru o crestere sanatoasa, astaxantina pentru un colorit intens si stralucitor si cu beta-glucan ce fortifica sistemul imunitar.
 13. Hrana pesti acvariu AMTRA PRIMA GRANULAR 250ML

  Hrana bogata in L-Carnitina pentru o dezvoltare echilibrata, Astaxantin pentru amplificarea coloritului si Beta Glucan pentru fortifierea sistemului imunitar.
 14. Hrana pesti exotici Tetramin fulgi 250ml

  Hrana sub forma de fulgi pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate
 15. Hrana pesti exotici Tetramin Granulat 250ml

  Hrana granulata pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate
 16. Hrana ciclide Amtra Pro Soft Stick 1000 ml

  Hrana pesti ciclide africane și americane ce are în compoziție un amestec de 2 tipuri de pelete flotante a căror rețetă este special adaptată pentru hrănirea ciclidelor de talie medie și mare. Întărește sistemul imunitar și garantează vitalitate, colorare și bunăstarea peștilor.
 17. Hrana pesti exotici plic Tetramin fulgi 12 gr

  Hrana sub forma de fulgi, recomandata pentru toti pestii ornamentali. Asigura o viata lunga si sanatoasa pestilor si este acceptata foarte bine de toti pestii ornamentali, indiferent de marime.
  6,50 RON
 18. Hrana pesti exotici plic Tetramin Granulat 15 gr

  Hrana granulata pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate.
  6,50 RON
 19. Hrana pesti exotici plic Tetra Pro Colour 12 gr

  Fulgi premium pentru echilibrul alimentar ce au calitatea de a accentua coloritul pestilor exotici.
 20. Hrana pesti TetraWafer Mix plic 15 gr.

  Hrană sub formă de fulgi cu intensificatori naturali de culoare, pentru toţi peştii ornamentali.
 21. Hrana pesti Tetra Min Pro Crisps plic 12 gr.

  Hrană principală pentru toți peștii ornamentali – valoare nutrițională ridicată datorită procesului blând de producție Tetra.
 22. Hrana pesti Tetra Pro Energy plic 12 gr.

  Hrana speciala pentru o dieta completa, cu un inalt continut nutritiv.
 23. PROMOȚIE

  Hrana pesti Tetra Discus plic 15 gr.

  Conține ingrediente pentru intensificarea culorilor. Aliment complet, bogat în vitamine și oligoelemente.

  Pret normal: 6,50 RON

  Special Price 5,99 RON

 24. Hrana pesti Tetra Betta plic

  Hrană de înaltă calitate special creată pentru peştii Betta Splendens şi alţi peşti Labirint.
  6,99 RON
 25. Hrana plic granulata Special Formula

  Ingrediente 100% naturale care imbunatatesc coloritul pestilor.
 26. Hrana plic granulata Red

  Hrana plic granulata flotanta destinata consumului pestilor exotici cu factor de amplificare a coloritului. Contine 18% proteine vegetale pentru o nutritie adecvata a pestilor rosii, germeni de grau cu un continut ridicat de acizi grasi si vitamina E
 27. Hrana pesti acvariu Fulgi plic

  Hrana de baza pentru toti pestii ornamentali. Contine 40 de nutrienti de înalta calitate. Formula ce garanteaza sanatatea pestilor pe termen lung, nu polueaza apa.
 28. Hrana Pesti Granulata Color plic

  Hrana granulata de calitate superioara destinata consumului pestilor exotici ca hrana de baza. Contine toti nutrientii care are nevoie un peste pentru a se dezvolta armonios si sanatos. Contine minerale si vitamine esentiale.
 29. Hrana pesti acvariu Fulgi Color plic

  Hrana pesti acvariu Fulgi Color plic este o hrana de baza pentru toti pestii ornamentali. Contine 40 de nutrienti de înalta calitate. Formula ce garanteaza sanatatea pestilor pe termen lung, nu polueaza apa.
 30. Hrana pesti exotici purici de balta uscati Daphnia

  Puricii de balta uscati Daphnia reprezinta hrana preferata a pestilor ornamentali de acvariu. Se poate administra ca hrana de baza. O hrana bogata in minerale, Daphnia se poate folosi pentru stimularea tranzitului intestinal si activarea digestiei.
 31. Hrana pesti exotici granulata mix plic 20 gr.

  Hrana pesti exotici sub forma granulata disponibila la plic de 20 grame. Un tip de hrana pesti exotici apreciata in mod special de pestii de talie medie si mare. Granulatie: pelete de 6 mm lungime X 2 mm dimetru. Intensifica semnificativ coloritul pestilor, este imunostimulenta, nu tulbura apa.
 32. Hrana crapi Koi Super Pondsticks 25 gr

  Hrana koi de calitate superioara sub forma de pelete flotante destinata hranirii crapilor koi.
 33. Hrana pesti Pond Flake 1000 ml

  Hrana sub forma de fulgi pentru pesti tropicali.
 34. Pond Flake 5000 ml pentru hranirea pestilor in iazuri si acvarii

  Hranirea pestilor in iazuri si acvarii este asigurata acum cu Amtra Pro Pond Flake. Hrană completă pentru carașii aurii și crapii koi. Mancare crapi koi adecvată pentru utilizarea atât în acvariu cât și în bazinele ornamentale. Aliment sub formă lamelară
 35. Hrana crapi Koi Bio Lio 800 GR.

  Hrana koi flotanta destinata hranirii crapilor koi si a carasilor.
  37,00 RON
 36. Hranitor automat pentru acvariu Classica Food Timer

  Hrănitorul automat pentru acvariu Classica Food Timmer este un programator de hrănire pentru pești ce asigură hrănirea zilnică a peștilor exotici. Doze reglabile de hrană în limita a 6 mese pe zi.
  114,90 RON
 37. Hranitor automat pentru acvariu Classica AutoFeeder

  Hranitorul automat pentru acvariu Classica AutoFeeder este un programator de hranire pentru pesti ce asigura hranirea zilnica a pestilor exotici. Doze reglabile de hrana. Rezervor de hrana suficient pentru o luna de zile.
  121,40 RON
 38. Boyu hranitor automat pentru acvariu ZW-82

  Hranitor electronic pentru acvariu. Administreaza intre 1 si 4 mese pe zi + mod de hranire manual.
  132,90 RON
 39. Hranitor automat acvariu BOYU ZW-66

  Hranitor electronic pentru acvariu. Administreaza intre 1 si 4 mese pe zi + mod de hranire manual.
  123,40 RON
 40. Hranitor automat acvariu DELUXE LCD

  Hranitor automat pentru acvariu DELUXE cu LCD. Administreaza intre 1 si 5 mese pe zi + mod de hranire manual. La fiecare masa hranitorul poate fi setat sa faca pana la 3 cicluri de hranire.
  176,40 RON
 41. Hranitor automat acvariu XL Food Timer cu rezervor mare

  Administreaza intre 1 si 6 mese pe zi + mod de hranire manual. Acest hranitor se distinge prin cel mai mare rezervor de hrana ce echipeaza un astfel de aparat.
  147,00 RON
 42. Hrana granulata plic Pro Natural G

  Cele mai multe specii adora aceasta hrana pesti datorita aromei specifice. Granulatia este de de 1mm.
  2,50 RON
 43. Hrana pesti Tetra Discus 10 l / 3kg.

  Hrană granulată pentru toate speciile de Discus, special adaptată cerințelor nutriționale și specifice, intensifică culoarea, promovează dezvoltarea sănătoasă a peștilor. Cantitate: 10 litri ( 3 Kg. )
  265,00 RON
 44. Hrana pesti exotici Classica Daily Flake 110ml

  Classica Daily Flake este un aliment complet calitate superioara sub forma de fulgi destinat hranirii curente a tuturor speciilor de pesti exotici. Ingrediente: Faina de peste, Faina de creveti, Galbenus de ou, Legume, Spirulina, Zooplancton, Germeni de grau, Multivitamine, toate combinate intr-o formula delicioasa si nutritiva sub forma de fulgi.
  9,45 RON
 45. Oua de Artemia salina

  Oua de Artemia Salina de cea mai bună calitate.
  37,80 RON
 46. Hrana pesti exotici Tetra Min Menu 100 ml/25gr

  Hrana completa pentru pesti exotici ce contine 4 tipuri de fulgi pentru hrănirea selectivă și variată a tuturor peștilor ornamentali.
  16,26 RON
 47. Hrana pesti Tetra Cichlid Mini Granules 250ml

  TetraCichlid Mini Granule este formulat special pentru a oferi nutritie maxima pentru cichidele mici.
  36,00 RON
 48. Hrana pentru pesti Tetra Min Menu 250 ml/64gr.

  Hrana completa pentru pesti exotici ce contine 4 tipuri de fulgi pentru hrănirea selectivă și variată a tuturor peștilor ornamentali.
  31,40 RON
 49. Hrana pesti exotici Tetra Min Weekend 10 pcs.

  Poate asigura hrana pestilor pe o perioada de aproximativ 1 saptamana
  14,16 RON
 50. Hrana pesti exotici TetraMin Holiday

  Hrană de vacanţă pentru peşti tropicali, suficientă pentru 14 zile. Formula patentată cu Daphnia, vitamine esenţiale, oligoelemente, minerale şi formula activă unică TETRA pentru peşti sănătoşi. Nu murdăreşte şi nu poluează apa.
  17,85 RON
 51. Hrana pesti exotici Tetramin Granules 10 litri

  Hrana granulata pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate
  319,00 RON
 52. Hrana pesti exotici Tetramin fulgi 10 litri

  Hrana sub forma de fulgi pentru toti pestii ornamentali. Contine 4 tipuri de granule pentru crestere, robustete, culori intense si vitalitate
  241,00 RON
 53. Hrana pesti exotici plic Tetra Goldfish 12 gr

  Hrana sub forma de fulgi, recomandata pentru toti pestii ornamentali. Asigura o viata lunga si sanatoasa pestilor si este acceptata foarte bine de toti pestii ornamentali, indiferent de marime.
  6,50 RON
 54. Hrana pesti exotici Tetra Min Holiday Goldfish

  Hrana completa pentru pesti exotici ce contine 4 tipuri de fulgi pentru hrănirea selectivă și variată a tuturor peștilor ornamentali.
  14,99 RON
 55. Tetra Pleco Vaggie Wafers hrana pleco si sanitari plic 15 gr.

  Hrana completa pentru sanitari si pestii ierbivori care se hranesc e pe fundul acvariului.
  7,00 RON

55 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Hrana Pesti

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00