Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Orice acvariu pentru a avea o apă limpede, pești sănătoși și plante frumoase are nevoie în primul rând de un filtru bun. În acest sens cea mai bună soluție este folosirea unui filtru de acvariu extern capabil să asigure toate etapele de filtrare necesare: filtrare acvariu mecanică, biologică și chimică. În speță este vorba de un filtru canistră suficient de mare pentru a colecta, înmagazina și procesa deșeurile colectate din acvariu - unul dintre acele echipamente pentru acvarii vital oricarui acvariu sănătos. Un filtru extern acvariu are de asemenea avantajul ocupării unui spațiu restrâns deoarece se poziționează în exteriorul acvariului, în acvariu intrând numai cele 2 țevi: turul și returul filtrului. Pentru o și mai bună igienizare a acvariului și o acțiune antiseptică și eradicarea algelor nedorite o alegere excelentă este optarea pentru un filtru extern cu uv. Un filtru extern pentru acvariu are preț nu foarte mare raportat la importanța acestuia și va fi întotdeauna cea mai buna investiție în echiparea unui acvariu.

 Aquarium Prest comercializează direct din stocul propriu o gamă diversificată de filtre externe pentru acvariu. Filtre externe pentru acvarii care sunt expediate prin curierat rapid în cel mai scurt timp catre clienți.

Product was successfully added to your shopping cart.

Filtre externe acvariu

Filtre externe acvariu

32 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Filtre externe acvariu

 1. Filtru extern acvariu Boyu EF-05

  Filtru extern conceput în special pentru acvarii nano sau pentru acvarii până la 40 L. Filtrul conține 3 medii de filtrare: burete, cărbune și bio ceramică. 3 etape pentru filtrarea completă și corectă a apei din acvariu: mecanică, biologică și chimică. Motor silențios brevetat. Niciun zgomot!
  180,55 RON
 2. Filtru extern acvariu Aqua Pro 1200

  Filtru extern pentru acvariu de apă dulce și recif. Puternic și silentios. Pompă de amorsare pentru o instalare rapidă. Casolete pentru material filtrant incluse.
 3. Filtru extern acvariu Aqua Pro 1200 cu UV 7W

  Acest model de filtru extern este dotat cu instalație UVC de 7W pentru un randament mărit al calității filtrării apei acvariului. Prin intermediul instalației UV se obține o apă cu mult mai clară, eradicarea turbidității datorată microorganismelor și a algelor microscopice aflate în suspensie din masa apei ( verzeala apei ). Rata îmbolnăvirii peștilor scade cu mai mult de 90%.
 4. Filtru extern acvariu Aqua Pro 1800

  Filtru extern acvariu Aqua Pro 1800 este un filtru extern pentru acvarii de apă dulce și recif. Puternic și silentios. Pompă de amorsare pentru o instalare rapidă. Casolete pentru material filtrant incluse.
  590,47 RON
 5. Filtru extern acvariu Aqua Pro 1800 cu UV

  Filtrul extern pentru acvariu Aqua Pro 1800 cu lampă UV încorporată de 9 W. Puternic și silentios.Pompă de amorsare pentru o instalare rapidă. Casolete pentru material filtrant incluse. Sterilizare antimicrobiană garantată.
  688,28 RON
 6. Filtru extern acvariu Aqua Pro 2200

  Filtru extern pentru acvariu de apă dulce si recif. Puternic și silentios. Pompă de amorsare pentru o instalare rapidă. Casolete pentru material filtrant incluse.
  667,00 RON
 7. Filtru extern acvariu Aqua Pro 2200 cu UV 9W

  Filtru extern cu instalație UVC de 9W inclusă pentru acvariu realizând cea mai bună filtrare posibilă unui acvariu. Puternic și silentios .Pompă de amorsare pentru o instalare rapidă. Casolete pentru material filtrant incluse.
  723,00 RON
 8. Filtru extern acvariu OF® Hydra Filtron 1000

  Hydra Filtron dispune de 4 tipuri de purificare a apei trecând peste cele 3 tipuri de filtrare convenționale (Filtrare Mecanică, Biologică și Chimică), prin inermediul încorporării tehnologiei revoluționare Hydro-Pure ce utilizează radicali Hydroxyl (•OH) pentru descompunerea proteinelor și acționează ca detoxifiant împotriva amoniacului (NH3) și nitriților (NO 2 -).

 9. Filtru extern acvariu OF® Hydra Filtron 1500

  Hydra Filtron dispune de 4 tipuri de purificare a apei trecând peste cele 3 tipuri de filtrare convenționale (Filtrare Mecanică, Biologică și Chimică), prin inermediul încorporării tehnologiei revoluționare Hydro-Pure ce utilizează radicali Hydroxyl (•OH) pentru descompunerea proteinelor și acționează ca detoxifiant împotriva amoniacului (NH3) și nitriților (NO 2 -).
  996,50 RON
 10. Filtru extern pentru acvarii Boyu FEF-230

  FEF-230 este un filtru extern pentru acvarii de la Boyu recomandat pentru a asigura cea mai bună filtrare acvariilor cuprinse în intervalul 50 - 150 de litri.
  281,00 RON
 11. Filtru biologic extern Boyu FEF-280

  Datorita capacitatii mare de filtrare si a debitului generos ( 1000 litri / oră ) acest filtru apă acvariu extern poate face față nevoilor de filtrare ale unui acvariu de la 100 până la 250 litri.
 12. Filtru acvariu extern Boyu FEF-280A

  Potrivit pentru acvarii cu un volum de la 100 până la 250 litri. Filtru acvariu extern Boyu cu instalare și întreținere ușoară.
  369,60 RON
 13. Sistem filtrare a apei din acvariu OF HYDRA STREAM - 1

  Filtrul Ocean Free Stream 1 utilizează tehnologia "Hydro-Pure", pentru a asigura acvariului dumneavoastră o calitate stabilă și constantă a apei fiind în același timp prietenos cu mediul. Prin filtrarea printr-un proces de 3 etape Hydra va transforma amoniacul, nitrații, nitriții și fosfații în apă curată biologic și biochimic. Se poate folosi pentru acvarii de sub 1200 de litri.
 14. Filtru acvariu On Top BLACK KNIGHT-2 (1000L/H)

  Asigură filtrarea chimică, biologică și mecanică a acvariilor de apă dulce. Capacitate de filtrare a apei: 1000 litri/oră.
  116,25 RON
 15. Filtru acvariu On Top BLACK KNIGHT-3 (1100L/H)

  Asigură filtrarea chimică, biologică și mecanică a acvariilor de apă dulce. Capacitate de filtrare a apei: 1100 litri/oră.
  126,25 RON
 16. Filtru acvariu On Top BLACK KNIGHT-4 (1800L/H)

  Asigură filtrarea chimică, biologică și mecanică a acvariilor de apă dulce. Capacitate de filtrare a apei: 1800 litri/oră.
  156,00 RON
 17. Filtru extern iaz cu UV incorporat Boyu YT-6000

  Este un sistem foarte eficient complet de filtrare biologică și mecanică perfect pentru iazuri de grădină cu un volum de până 6000L. Se livrează cu pompă submersibila, material filtrant, lampă UV-C, furtune de conectare. Filtru complet, gata de a fi pus în funcțiune.
  1.036,00 RON
 18. Filtru iaz gradina cu UV incorporat Boyu YT-9000

  Este un sistem foarte eficient complet de filtrare biologică și mecanică perfect pentru iazuri de grădină cu un volum de până 9000L. Se livrează cu pompă submersibilă, material filtrant, lampă UV-C, furtune de conectare. Filtru complet, gata de a fi pus în functiune.
  1.198,00 RON
 19. Filtru iaz canistra Boyu 8000-15000L cu UV-24W

  Filtru iaz canistră de la Boyu model EFU-15000A pentru volume de 8000 - 15000L cu lampă UV de 24W. Filtru uv iaz la pret avantajos cu 3 procese de filtrare: Mecanică - 3 tipuri diferite de burete, Biologică – filtrul contine BIOBALL și cu UV - elimină algele.
  910,00 RON
 20. Robinet plastic de trecere iesire stut de 24 mm

  Tipuri de robineti cu inchidere pe cilindru si maner rosu tip fluture. Robinet plastic apa cu dimensiunile de intrare-iesire se potrivesc la furtun cu dimensiunea interioara de 23 - 24 mm. Robinetul din PVC este special conceput pentru instalatii de alimentare cu apa. Robinet de trecere din plastic destinat traseelor de alimentare cu furtun la pompele submersibile pentru acvarii, iazuri si fantani arteziene. De asemenea acesti robineti de plastic pot fi folositi la filtrele externe pentru acvarii.
 21. Lily pipe acvariu din sticla pentru furtun de 12 / 16mm

  Lily pipe acvariu cu aspect excelent: transparența sticlei oferă un aspect superb acvariului dvs. Outflow natural Flow adica un tub retur din sticla pentru crearea unui curent de apa domol ce nu va afecta viata din acvariu.
 22. Robinet plastic pentru apa, dublu sens, stut dimetru exterior de 20 mm

  Robinet plastic realizat din polipropilena si care este utilizat in lucrari diverse pentru casa si gradina. Acesta este un robinet trecere cu dublu sens si are diametrul racordurilor de 20 mm Maner: tip fluture Inchidere: cilindru
 23. Robinet trecere conexiune plastic apa 15 mm

  Robinet de trecere din plastic pentru apa, destinata traseelor de alimentare cu furtun la pompele submersibile pentru acvarii, iazuri si fantani arteziene. De asemenea acesti robineti de plastic pot fi folositi la filtrele externe pentru acvarii. Tipuri de robineti cu inchidere pe cilindru si maner rosu tip fluture.
  16,46 RON
 24. Lily Pipe pentru furtun de 16 mm diametrul interior

  Lily Pipe pentru acvariu fabricat din sticla de calitate exceptionala. Cea mai eleganta si atractiva metoda de conectare a filtrului extern la acvariu. Creeaza un curent optim de apa in acvariu. Cand lily pipe-ul este orientat in sus, este creata o miscare permanenta a suprafetei apei, care va facilita o foarte buna oxigenare a apei si va fi prevenita formarea peliculei de biofilm de la suprafata apei.
 25. Filtru complet iaz pentru maxim 45000 litri cu UVC 36W Boyu YT-45000

  Filtru iaz complet de foarte bună calitate capabil să filtreze apa unui luciu de apă de maxim 45000 litri. Filtru iaz dotat cu lampă UVC de 36W și cu toate accesoriile necesare obținerii de performanțe maxime filtrarii biomecanice a apei din iaz.
  2.291,00 RON
 26. Filtru iaz cu uv pentru volume de pana in 25000 litri cu sterilizare UV 18W

  Set filtrare iaz complet gata de a fi pus in functiune usor de folosit si de curatat. Filtru iaz cu uv 18W ce garanteaza o apa limpede si fara alge. Filtrarea prin doua straturi de burete creste semnificativ randametul filtrarii apei iar marimea filtrului retine cantitati mari de materie colectata din masa apei.
  1.629,00 RON
 27. Filtru extern Aqua Pro 800

  filtru apa acvariu extern puternic si silentios. Filtru Aqua Zonic cu pompa de amorsare pentru o instalare rapida. Un filtru biologic cu casolete pentru material filtrant incluse dotat cu burete si bioceramica.
  313,95 RON
 28. Filtru extern Boyu FEF-230A

  Instalare ușoară, de începător (Start Ușor) și întreținere. Foarte silențios și puternic.
  295,00 RON
 29. Sistem filtrare a apei din acvariu OF HYDRA STREAM - 2

  Filtrul Ocean Free Stream 2 utilizează tehnologia "Hydro-Pure", pentru a asigura acvariului dumneavoastră o calitate stabilă și constantă a apei fiind în același timp prietenos cu mediul. Prin filtrarea printr-un proces de 3 etape Hydra va transforma amoniacul, nitrații, nitriții și fosfații în apă curată biologic și biochimic. Se poate folosi pentru acvarii de sub 2.000 de litri.
  759,00 RON
 30. Filtru acvariu On Top BLACK KNIGHT-1 (800L/H)

  Asigură filtrarea chimică, biologică și mecanică a acvariilor de apă dulce. Capacitate de filtrare a apei: 800 litri/oră.
  106,25 RON
 31. Skimmer plutitor iaz Boyu SCL-2500

  Colectează în mod automat și filtrează resturile plutitoare, spumă de proteine și praful de pe suprafața apei; Ușor de instalat și curățat - se clătește coșul de colectare; Pe timpul iernii ajută la prevenirea apariției gheții la suprafața apei printr-o mișcare constantă a apei
  314,00 RON
 32. Skimmer iaz plutitor Boyu 4200l/h

  Colectează în mod automat și filtrează resturile plutitoare, spumă de proteine și praful de pe suprafața apei; Ușor de instalat și curățat - se clătește coșul de colectare; Pe timpul iernii ajută la prevenirea apariției gheții la suprafața apei printr-o mișcare constantă a apei
  399,00 RON

32 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Filtre externe acvariu

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00