Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Prin gama diversificata si completa de filtre burete acvariu pe care o detinem in stoc suntem mandrii ca putem acoperi toate necesitatile clientilor nostri in ceea ce priveste filtrarea apei acvariului. La noi gasesti bureti filtru acvariu, burete bolborositor acvariu, filtre de burete intr-o gama completa de forme si dimensiuni, filtru teava acvariu, filtru talpa grea si multe altele. Produsele sunt expediate prin curierat rapid in cel mai scurt timp catre clienti.

Product was successfully added to your shopping cart.

Filtre burete

Filtre burete

31 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Filtre burete

 1. Skimmer acvariu de suprafata 3W/250 L/H

  Skimmer suprafata ce indeparteaza pelicula de grasimi si mizeria de la suprafata apei din acvariu. Un filtru de suprafata acvariu ce face iluminatul mai eficient si imbunătateste oxigenarea apei. Acest skimmer acvariu apa dulce poate fi folosit in bazine de maxim 50 de litri conform recomandarii producatorului.
 2. Filtru Intern Classica Corner Filter

  Classica Corner Filter Small este un filtru special conceput pentru filtrarea chimica, biologica si mecanica a acvariilor cu volume de apa cuprinse intre 5 si 40 litri.
 3. Filtru acvariu burete BF-1

  Filtru burete pentru acvarii de apă dulce cu un volum de până in 60 litri. Asigură o filtrare biomecanică si nu creează curenți mari de apă. Perfect pretabil pentru acvariile de creştere, acvariile de carantină, acvarii mici, etc. ✔️Alegi originalul, alegi calitatea!

  24,88 RON
 4. Filtru acvariu de burete Ocean Free BF-2

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce de pana in 100 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina. ✔️Alegi originalul, alegi calitatea!
 5. Filtru cu burete bolborositor acvariu Ocean Free BF-4

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii de maximum 150 litri. ✔️Alegi originalul, alegi calitatea!
 6. Filtru acvariu mic de burete Ocean Free FBF Baby

  Filtru intern de burete pentru acvarii mici de apa dulce cu un volum de maximum 40 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc. ✔️Alegi originalul, alegi calitatea!
 7. Filtru teava acvariu cu burete Ocean Free FBF-1

  Super Fasten Bio Foam Filter FBF1 Filtru intern de burete destinat acvariilor pana in 100 litri. Asigura filtrare biologica si mecanica. ✔️Alegi originalul, alegi calitatea!
 8. Filtru teava dublu acvariu Ocean Free FBF-2

  Filtru intern de burete pentru acvariile de apa dulce de maximum 80 - 100 litri. Asigură o filtrare mecanică si biologică de calitate prin suprafața mare de filtrare. Materialul filtrant este construit dintr-un burete special ce nu contine fenoli. ✔️Alegi originalul, alegi calitatea!
 9. Filtru acvariu intern teava cu burete Ocean Free FBF-3

  Super Fasten Bio Foam Filter FBF3. Filtru intern de burete destinat acvariilor pana in 250 litri. Asigura filtrare biologica si mecanica. ✔️Alegi originalul, alegi calitatea!
 10. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-101

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Diametru: 7 cm. Înălțime: 6,7 cm. Pentru acvarii de pana in 20 litri.
 11. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-102

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Diametru: 7,3 cm. Înălțime: 10 cm. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 25 - 45 litri.
 12. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-103

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Diametru: 12,5 cm. Înălțime: 12,5 cm. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 45 - 75 litri.
 13. Filtru intern acvariu cu talpa grea Boyu SF-104

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 75 - 115 litri.
 14. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-01

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 10 - 75 litri.
 15. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-03

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 10 - 75 litri.
 16. Rezerva de burete pentru filtru cu talpa grea model BF-1

  Burete cilindric de calitate exceptionala de rezerva pentru filtrul de burete bolborositor acvariu model BF-1 de la Ocean Free.
 17. Rezerva de burete pentru filtru BF-2

  Rezerva de burete pentru filtru BF-2. Asigura o filtrare biomecanica. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, etc.
 18. Rezerva de burete pentru filtru burete cu talpa model BF-4

  Rezerva de burete pentru filtru BF-4. Asigura o filtrare biomecanica. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, etc.
 19. PROMOȚIE

  Surface skimmer acvariu Ocean Free SurfClear

   Cel mai eficient Surface skimmer de pe piată și la cel mai bun preț. Garantat cu mult mai eficient decât orice alt produs similar.

  Pret normal: 184,00 RON

  Special Price 152,00 RON

 20. Placa burete filtrant acvariu/iaz 48 X 50 cm

  Placa burete filtrant acvariu/iaz 48 X 50 cm. Grosime 5 cm. Porozitate: 20 PPI
 21. Filtru intern de burete BF Jumbo Ocean Free

  Filtru intern din burete de dimensiuni mari ( Înălțime = 20 cm / Diametru = 18 cm ). Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. MARIMEA ACVARIULUI: 100 - pana la 300 litri. ✔️Alegi originalul, alegi calitatea!
  55,00 RON
 22. Filtru intern de burete BF Baby

  Filtru intern de burete pentru acvarii mici de apa dulce. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc. ✔️Alegi originalul, alegi calitatea!
  12,35 RON
 23. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-10

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Diametru: 4 cm. Înălțime: 6 cm. Pentru acvarii de până în 15 litri.
  10,78 RON
 24. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.1

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 15 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
  6,30 RON
 25. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.2

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 20 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
  6,83 RON
 26. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.3

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 25 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
  7,35 RON
 27. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.4

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 35 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
  9,97 RON
 28. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.5

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 50 litri. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
  13,65 RON
 29. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-02

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 10 - 75 litri.
  31,40 RON
 30. Rezerva de burete cilindric pentru filtru FBF-1 sau FBF-2

  Rezerva de schimb pentru orice filtru burete acvariu ce utilizeaza un burete cilindric cu diametrul tevii de sorb de 1,5 cm. De asemenea poate fi folosit ca prefiltru burete la diversele sisteme de filtrare ale acvariilor. Rezerva originala pentru filtrele de burete Ocean Free FBF-1 sau FBF-2.
  17,06 RON
 31. Rezerva de burete pentru filtru BF Jumbo

  Rezerva de burete pentru filtru BF Jumbo. Asigura o filtrare biomecanica. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, etc.
  40,69 RON

31 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Filtre burete

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00