Telefon Contact0734 468 087Serviciu clienti: Luni-Vineri 10.00-17.00
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Prin gama diversificata si completa de filtre burete acvariu pe care o detinem in stoc suntem mandrii ca putem acoperi toate necesitatile clientilor nostri in ceea ce priveste filtrarea apei acvariului. La noi gasesti bureti filtru acvariu, burete bolborositor acvariu, filtre de burete intr-o gama completa de forme si dimensiuni, filtru teava acvariu, filtru talpa grea si multe altele. Produsele sunt expediate prin curierat rapid in cel mai scurt timp catre clienti.

Product was successfully added to your shopping cart.

Filtre burete

Filtre burete

30 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Filtre burete

 1. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-10

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Diametru: 4cm. Înălțime: 6cm. Pentru acvarii de până în 15 litri.
 2. Filtru intern de burete BF Baby

  Filtru intern de burete pentru acvarii mici de apa dulce. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
 3. Filtru Intern Classica Corner Filter

  Classica Corner Filter Small este un filtru special conceput pentru filtrarea chimica, biologica si mecanica a acvariilor cu volume de apa cuprinse intre 5 si 40 litri.
 4. Filtru acvariu burete BF-1

  Filtru burete pentru acvarii de apă dulce cu un volum de până in 60 litri. Asigură o filtrare biomecanică si nu creează curenți mari de apă. Perfect pretabil pentru acvariile de creştere, acvariile de carantină, acvarii mici, etc.
 5. Filtru acvariu de burete Ocean Free BF-2

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce de pana in 100 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina.
 6. Filtru cu burete bolborositor acvariu Ocean Free BF-4

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii de maximum 150 litri.
 7. Filtru intern de burete BF Jumbo Ocean Free

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. MARIMEA ACVARIULUI: 100 - pana la 300 litri.
 8. PROMOȚIE

  Filtru acvariu mic de burete Ocean Free FBF Baby

  Filtru intern de burete pentru acvarii mici de apa dulce cu un volum de maximum 40 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.

  Pret normal: 16,00 RON

  Special Price 14,00 RON

 9. Filtru teava acvariu cu burete Ocean Free FBF-1

  Super Fasten Bio Foam Filter FBF1 Filtru intern de burete destinat acvariilor pana in 100 litri. Asigura filtrare biologica si mecanica.
 10. Filtru teava dublu acvariu Ocean Free FBF-2

  Filtru intern de burete pentru acvariile de apa dulce de maximum 80-100 litri. Asigură o filtrare mecanică si biologică de calitate prin suprafața mare de filtrare. Materialul filtrant este construit dintr-un burete special ce nu contine fenoli.
 11. Filtru acvariu intern teava cu burete Ocean Free FBF-3

  Super Fasten Bio Foam Filter FBF3. Filtru intern de burete destinat acvariilor pana in 250 litri. Asigura filtrare biologica si mecanica.
 12. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.1

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 15 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
 13. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.2

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 20 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
 14. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.3

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 25 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
 15. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.4

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 35 litri. Asigura o filtrare biomecanica si nu creeaza curenti mari de apa. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
 16. Filtru intern de burete pentru acvariu nr.5

  Filtru intern de burete pentru acvarii de apa dulce. Suficient pentru acvarii pana in 50 litri. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, acvarii mici, etc.
 17. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-101

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Diametru: 7cm. Înălțime: 6,7 cm. Pentru acvarii de pana in 20 litri.
 18. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-102

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Diametru: 7,3 cm. Înălțime: 10 cm. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 25-45 litri.
 19. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-103

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Diametru: 12,5 cm. Înălțime: 12,5 cm. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 45-75 litri.
  18,00 RON
 20. Filtru intern acvariu cu talpa grea Boyu SF-104

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 75-115 litri.
  24,15 RON
 21. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-01

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 10-75 litri.
 22. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-02

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 10-75 litri.
 23. Filtru acvariu de burete cu talpa grea Boyu SF-03

  Filtru bio-mecanic cu talpă pentru acvariu. Pentru acvarii cu volume cuprinse in intervalul 10-75 litri.
 24. Rezerva de burete pentru filtru FBF-1 sau FBF-2

  Rezerva de burete pentru filtru FBF-1 sau FBF-2. Asigura o filtrare biomecanica. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, etc.
 25. Rezerva de burete pentru filtru BF-1

  Rezerva de burete pentru filtru BF-1. Asigura o filtrare biomecanica.
 26. Rezerva de burete pentru filtru BF-2

  Rezerva de burete pentru filtru BF-2. Asigura o filtrare biomecanica. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, etc.
 27. Rezerva de burete pentru filtru BF-4

  Rezerva de burete pentru filtru BF-4. Asigura o filtrare biomecanica. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, etc.
 28. Rezerva de burete pentru filtru BF Jumbo

  Rezerva de burete pentru filtru BF Jumbo. Asigura o filtrare biomecanica. Perfect pretabil pentru acvariile de crestere, acvariile de carantina, etc.
 29. PROMOȚIE

  Surface skimmer acvariu Ocean Free SurfClear

   Cel mai eficient Surface skimmer de pe piată și la cel mai bun preț. Garantat cu mult mai eficient decât orice alt produs similar.

  Pret normal: 174,00 RON

  Special Price 142,00 RON

 30. Placa burete filtrant acvariu/iaz 48X50cm

  Placa burete filtrant acvariu/iaz 48X50cm. Grosime 5cm. Porozitate: 20 PPI

30 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Filtre burete

Filtre burete
Minimal Price: 6.30
4.9 / 12 Review(s)
TRANSPORT GRAUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00