Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Adiția de CO2 în acvariu este foarte importantă în cazul unui acvariu plantat. În mod normal plantele absorb dioxidul de carbon și eliberează oxigen. Cu toate acestea cantitatea de CO2 existentă în acvariu nu este suficientă pentru a susține o creștere sănătoasă a plantelor acvatice. În general plantele acvatice de acvariu au nevoie de aproximativ 15 până la 30 de ppm (părți per milion) de dioxid de carbon pentru a prospera.  Deși dioxidul de carbon poate fi toxic pentru viețuitoarele acvatice în concentrații mari, este inofensiv la niveluri sub 40 ppm. 

 Obținerea de CO2 dizolvat într-un acvariu necesită puțină ingeniozitate. Datorită faptului că dioxidul de carbon este un gaz este necerară folosirea unui difuzor CO2 acvariu pentru a realiza diluția.

 Difuzoarele de CO2 au rolul de a dizolva CO2 în acvariu. Cu toate că pe piață sunt disponibile modele variate de difuzoare CO2 acestea funcționează pe aceleași principii. Practic CO2-ul este forțat să treacă printr-o pastilă ceramică cu micropori capabilă să difuzeze în masa apei bule de CO2 suficient de mici pentru ca apa din acvariu să le asimileze rapid.

 Fiecare dintre modelele de difuzoare CO2 prezente pe site-ul nostru sunt produse de calitate și realizate cu precizie pentru o rată optimă de dizolvare a dioxidului de carbon în masa apei.

Product was successfully added to your shopping cart.

Difuzor CO2 acvariu

Difuzor CO2 acvariu

7 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Difuzor CO2 acvariu

 1. Difuzor CO2 acvariu Ocean Free Super Manifold CO2 Diffuser

  Difuzor de CO2 ce este capabil a fi conectat atat la o instalatie de CO2 sub presiune (cu butelie) cat si la o instalatie ''easy''
 2. Difuzor ceramic de CO2 Small pentru acvariu

  Difuzor ceramic de inalta calitate ce este capabil de a difuza CO2-ul in bule atat de fine cat sa poata adera cu usurinta la molecula de apa.
 3. Difuzor CO2 clopot Ocean Free DELICATE CO2 DIFFUSER

  Difuzor de CO2 ce este capabil a fi conectat atat la o instalatie de CO2 sub presiune (cu butelie) cat si la o instalatie ''easy''
 4. Boyu difuzor CO2 din sticla S (CO-100)

  Imbunatatiti cresterea plantelor dumneavoastra prin aditia de CO2 in masa apei acvariului. Difuzor de CO2 din sticla cu placa ceramica.
 5. Difuzor CO2 ceramic Amtra

  Difuzor co2 ceramic confecționat din ceramică microporoasă capabilă să emită cele mai fine bule de CO2 ce se vor dizolva cu mare ușurință în masa apei.
 6. Numarator bule co2 Amtra

  Numarator bule co2 Amtra proiectat pentru măsurarea debitului de CO2 introdus în acvariu utilizând o metoda simplă dar exactă de numărare a bulelor.
 7. Difuzor CO2 ceramic acvariu Ocean Free diametrul 4,75 cm

  Difuzor ceramic de inalta calitate ce este capabil de a difuza CO2-ul in bule atat de fine cat sa poata adera cu usurinta la molecula de apa. Extrem de eficient in dilutia CO2-ului in apa
  57,75 RON

7 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Difuzor CO2 acvariu

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00