Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Fertilizantii Ocean Free

Acest articol isi doreste a prezenta cu lux de amanunte fertilizantii pentru plantele acvatice de la Ocean Free. Pentru cei ce vor sa inteleaga o parte a procesului de nutritie a plantelor de acvariu Un vis devenit realitate. Cheia succesului in a obtine o crestere rapida a plantelor de acvariu. Pentru iubitorii de plante in mod special.

Importanța lemnelor decorative in acvariu gen Drift Wood, Mopani Wood Red Moore Wood, Twity Wood

Lemnul pentru acvariu îmbunătățește calitatea apei și creează un habitat adecvat natural pentru peștii exotici de apa dulce și pentru plantele naturale ornamentale. Tipul, dimensiunea, culoarea și forma Drif Wood-ului ar trebui să fie selectate în funcție de nevoile locuitorilor acvariului și-n functie de nevoile de creștere a plantelor acvatice. În acest moment datorita disponibilitatii pe piata romaneasca a unei game variate de lemn decorativ special pregatit in scopul utilizarii in acvarii aproape toate acvariile pot beneficia de materialul lemnos decorativ, acesta constituind un accesoriu deosebit ce completeaza designul unic al acvariului.

Pompe aer acvariu

Pentru cei ce au nevoie de a achizitiona o pompa de aer atat de necesara pentru acvariu Aquarium Prest va pune la dispozitie o gama variata de produse. Acest articol isi propune sa prezinte toate modelele de pompe de aer pe care Aquarium Prest le comercializeaza prin itermediul magazinului on-line www.aquariumprest.ro

Articolele de la 1 la 5 din totalul de 7

per pagina
  1. 1
  2. 2
TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00