Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 Folosirea unor reflectoare de neoane la acvariu este recomandata pentru a reduce pierderile de lumina. Un reflector de neon are rolul de a eficientiza si intensifica iluminatul si de a directiona lumina neonului exact acolo unde este nevoie de ea. Un reflector acvariu de calitate este un reflector din aluminiu pentru acvariu. Acest model s-a dovedit a fi fiabil in timp si cu rezultate remarcabile.

 Comercializam direct din stoc o gama diversificata de reflectoare neon acvariu T5 si T8 ce vor fi expediate prin curierat rapid in cel mai scurt timp catre clienti.

Product was successfully added to your shopping cart.

Reflectoare acvariu / reflector neon

Reflectoare acvariu / reflector neon

5 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Reflectoare acvariu / reflector neon

 1. Arcadia reflector pentru lampi fluorescente T8 30W

  Reflector pentru lămpi fluorescente. Creşte cantitatea de lumină în acvariu. Fabricat din aluminiu cu un design robust. Rezistență crscută la coroziunea apei sarate.
 2. Arcadia reflector neon acvariu T5 24W

  Reflector pentru lămpi fluorescente. Creşte cantitatea de lumină în acvariu. Fabricat din aluminiu cu un design robust. Rezistență crscută la coroziunea apei sărate.
 3. Reflector acvariu Arcadia neon T8 15W

  Reflector acvariu Arcadia neon T8 15W. Creşte cantitatea de lumină în acvariu. Fabricat din aluminiu cu un design robust. Rezistență crescută la coroziunea apei sarate.
  37,80 RON
 4. Reflector neon acvariu T8 18 / 20W Arcadia

  Amplifică semnificativ lumina emisă de un neon T8 de 18W sau 20W si reduce lumina reflectată inutil focalizând-o în interiorul acvariului.
  46,20 RON
 5. Reflector neon T5 54W Arcadia pentru acvariu

  Reflector pentru lămpi fluorescente. Creşte cantitatea de lumina în acvariu. Fabricat din aluminiu cu un design robust. Rezistență crscută la coroziunea apei sarate.
  67,20 RON

5 Articol(e)

Seteaza descrescator

Vezi:    

Reflectoare acvariu / reflector neon

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00