Telefon: 0734 468 087
(Luni-Vineri 10.00-17.00)
0Item(s)
0 Items Vezi Cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Accesorii acvariu in cea mai variata gama pentru toate tipurile de acvarii. Produse de calitate pe care le comercializam direct din stocul nostru si care sunt expediate in cel mai scurt timp catre clientii nostri.

Product was successfully added to your shopping cart.

Accesorii pentru acvarii

Accesorii pentru acvarii

Articolele de la 1 la 125 din totalul de 146

 1. 1
 2. 2
Seteaza descrescator

Vezi:    

Accesorii pentru acvarii

 1. Penseta acvariu curbata Wave

  Penseta acvariu curbata Wave cu inaltimea de 25 cm
 2. Pad pentru acvariu ( covoras ) 80 X 35 cm

  Covoraș acvariu indispensabil siguranței acvariului. Previne spargerea fundului acvariului datorită faptului că preia tensiunea greutății acvariului și o distribuie uniform. Dimensiune: 80 X 35 cm
 3. Sifonator electric acvariu pe baterii model L68

  Acest sifonator este o pompa curatare acvariu actionata de un motor electric cu rol de curatare a substratului si schimb de apa. Sifonator electric acvariu simplu si eficient in colectarea mizeriei din substrat. Aspirator substrat acvariu multifuncțional - Aspiratorul electric pentru acvariu este instrumentul ideal de curățare și întreținere a acvariului fiind un produs multifuncțional ce ajută la colectarea mizeriei dein acvariu, curățarea substratului și schimbul de apă fără efort.
 4. Robinet plastic de trecere iesire stut de 24 mm

  Tipuri de robineti cu inchidere pe cilindru si maner rosu tip fluture. Robinet plastic apa cu dimensiunile de intrare-iesire se potrivesc la furtun cu dimensiunea interioara de 23 - 24 mm. Robinetul din PVC este special conceput pentru instalatii de alimentare cu apa. Robinet de trecere din plastic destinat traseelor de alimentare cu furtun la pompele submersibile pentru acvarii, iazuri si fantani arteziene. De asemenea acesti robineti de plastic pot fi folositi la filtrele externe pentru acvarii.
 5. Furtun acvariu alb nontoxic 16/20 mm

  Furtun acvariu alb pentru evacuarea de apa sau pentru filtrele externe de la acvariu. Un furtun de apa confectionat din cauciuc siliconic moale ce nu contine substante toxice care pot dauna mediului acvatic si vietuitoarelor din apa.
 6. Skimmer acvariu de suprafata 3W/250 L/H

  Skimmer suprafata ce indeparteaza pelicula de grasimi si mizeria de la suprafata apei din acvariu. Un filtru de suprafata acvariu ce face iluminatul mai eficient si imbunătateste oxigenarea apei. Acest skimmer acvariu apa dulce poate fi folosit in bazine de maxim 50 de litri conform recomandarii producatorului.
 7. Boyu cleste plante acvariu lungime 70 cm

  Un instrument foarte util in acvariu. Este in acelasi timp penseta, plantator, foarfeca, cleste.
 8. Furtun acvariu verde 12 X 16 mm

  Furtun acvariu per metru cu diametrul interior de 12 mm si cel exterior de 16 mm. Furtun apa non toxic ce poate fi folosit atat la acvarii cat si la fantani arteziene, ca furtun aer sau pentru transportul apei potabile. Material non-toxic, fără fenoli.
 9. Boyu difuzor CO2 din sticla S (CO-100)

  Imbunatatiti cresterea plantelor dumneavoastra prin aditia de CO2 in masa apei acvariului. Difuzor de CO2 din sticla cu placa ceramica.
 10. Racleta razuitor acvariu Universal Scraper

  Ideal pentru razuirea geamurilor pe care exista depuneri de alge. Poate fi folosit de aemenea pentru nivelarea substratului.
 11. Cupla furtune filtru extern Aqua Zonic Aqua Pro 800, Aqua Pro 1200

  Cupla furtune filtru extern pentru modelele de filtre externe Aqua Zonic Aqua Pro 800 SI Aqua Pro 1200
 12. Lily Pipe pentru furtun de 16 mm diametrul interior

  Lily Pipe pentru acvariu fabricat din sticla de calitate exceptionala. Cea mai eleganta si atractiva metoda de conectare a filtrului extern la acvariu. Creeaza un curent optim de apa in acvariu. Cand lily pipe-ul este orientat in sus, este creata o miscare permanenta a suprafetei apei, care va facilita o foarte buna oxigenare a apei si va fi prevenita formarea peliculei de biofilm de la suprafata apei.
 13. Pad covoras pentru acvariu 60 X 30 cm

  Pad moale pentru etanșarea fundului acvariului și distribuirea uniformă a greutății.

 14. Furtun aer acvariu flexibil premium Amtra 244 cm

  Lungimea acestui furtun este exact dimensiunea optima necesara unei instalatii de aerare a acvariului.
 15. Furtun acvariu pentru aer albastru

  Furtun acvariu pentru aer albastru per metru. Furtun siliconic acvariu moale cu diametrul interior de 4 mm și cel exterior de 6 mm.
 16. Furtun co2 acvariu per metru

  .Acest furtun special de CO2 este fabricat din material rezistent și fără reacție la CO2, ceea ce face ca CO2-ul să ajungă unde trebuie, în acvariu. Este transparent 100% și are rezistență ridicată la presiune. Compatibil cu orice echipament CO2.
 17. Robinet plastic pentru apa, dublu sens, stut dimetru exterior de 20 mm

  Robinet plastic realizat din polipropilena si care este utilizat in lucrari diverse pentru casa si gradina. Acesta este un robinet trecere cu dublu sens si are diametrul racordurilor de 20 mm Maner: tip fluture Inchidere: cilindru
 18. Generator de ceata cu 12 leduri

  Generator de ceata ce ridica deasupra apei nori de ceata si totodata creeaza un spectacol de lumini in apa. Functioneaza in orice vas de apa (castroane, boluri, acvarii, vaze, farfurii, etc), cu o adancime de minim 5 cm. Ledurile au capacitatea de a-si schimba automat culorile dand nastere unui spectacol unic in combinatie cu ceata generata.
 19. Masa acvariu 60 x 30

  O masa de acvariu cu un design deosebit destinata acvariilor cu o lungime de 60 centimetri.
  316,00 RON
 20. Capcana melci acvariu

  Aceasta capcana melci acvariu este un dispozitiv special pentru prinderea melcilor. Capcana melci proiectata special sa oblige melcii a se deplasa numai catre interior. Design special pentru prinderea melcilor fara a folosi produse toxice
 21. Cartus Cata-Pure Hydra Nano Plus

  Cartuș Ocean Free Hydra Nano Plus
 22. Furtun acvariu verde diametru 9 X 12 mm per metru

  Poate fi folosit atat ca furtun aer acvariu cat si ca furtun pentru schimbat apa din acvariu sau pentru schimb furtun filtru extern. Un furtun acvariu fabricat din material flexibil non toxic si 100% sigur.
 23. Furtun acvariu non toxic 12/16 mm per metru

  Furtun acvariu non toxic cu diametrul intern / extern de 12/16 mm comercializat la metru.
 24. Furtun acvariu gri 19/25 mm per metru

  Furtun acvariu de culoare gri comercializat la metru cu diametrul interior / exterior de 19/25 mm. Furtun non toxic de cea mai bună calitate ce poate fi folosit atât ca și furtun filtru extern cât de asemenea ca furtun de scos apa din acvariu.
 25. PROMOȚIE

  Placa burete filtru de apa acvariu sau iaz dimensiune 100 X 15 X 2cm

  Placa burete pentru filtru de apa acvariu sau iaz de culoare neagra. Material filtrant biologic si mecanic strict necesar oricarui set de filtrare iaz sau acvariu. Grosimea de 20 mm permite utilizarea la multe medele de filtru din burete, filtre on top, filtre interne, filtre externe, etc.

  Pret normal: 23,00 RON

  Special Price 13,99 RON

 26. Penseta acvariu 38 cm

  Penseta acvariu cu lungimea de 38 cm confectionata din otel inoxidabil. Penseta acvaristica folosita atat la acvariile plantate cat si pentru hranirea vietuitoarelor din terarii.
 27. Lily pipe acvariu din sticla pentru furtun de 12 / 16mm

  Lily pipe acvariu cu aspect excelent: transparența sticlei oferă un aspect superb acvariului dvs. Outflow natural Flow adica un tub retur din sticla pentru crearea unui curent de apa domol ce nu va afecta viata din acvariu.
 28. Distribuitor aer plastic cu 2 robineti

  Teu distribuitor aer din material plastic cu 2 ieșiri și reglaj fin pe fiecare ieșire în parte.
 29. Teu aer albastru cu 4 robineti si reglaj fin

  Teu distribuitor aer din material plastic cu 4 ieșiri și reglaj fin pe fiecare ieșire în parte.
 30. Teu aer reglaj fin cu 5 iesiri

  Teu distribuitor aer din material plastic cu 5 ieșiri și reglaj fin pe fiecare ieșire în parte.
 31. Cleste manipulat plante si decor din acvariu lungime 55 cm

  Un instrument foarte util in acvariu. Este in acelasi timp penseta, plantator, foarfeca, cleste.
 32. Furtun flexibil de acvariu 16/22 mm per metru

  Furtun flexibil de acvariu cu diamentrul intern / extern de 16/22 mm comercializat per metru. Cel mai bun furtun filtru extern gri închis pentru a preveni creșterea algelor în interiorul furtunului, fără metale grele fabricat din material non-toxic.
 33. Robinet trecere conexiune plastic apa 15 mm

  Robinet de trecere din plastic pentru apa, destinata traseelor de alimentare cu furtun la pompele submersibile pentru acvarii, iazuri si fantani arteziene. De asemenea acesti robineti de plastic pot fi folositi la filtrele externe pentru acvarii. Tipuri de robineti cu inchidere pe cilindru si maner rosu tip fluture.
  16,46 RON
 34. Numarator bule co2 Amtra

  Numarator bule co2 Amtra proiectat pentru măsurarea debitului de CO2 introdus în acvariu utilizând o metoda simplă dar exactă de numărare a bulelor.
 35. Penseta curbata 38 cm pentru acvariu

  Penseta acvariu curbata cu lungimea totala de 38 cm. Penseta aquascaping din inox ce nu trebuie sa lipseasca nici unui acvariu fiind foarte utila atat la plantat cat si la manipularea elementelor de decor si a celorlalte obiecte aflate in acvariu. Poate fi folosita si pentru hranirea animalelor si a pestilor, din acvarii de apa dulce sau apa sarata.
 36. Furtun pentru acvariu verde 16/20 mm per metru

  Furtun verde pentru acvariu special fabricat pentru utilizarea in mediul acvatic si care nu contine substante toxice ce pot dauna acvariului, mediului acvatic, plantelor pestilor, etc. Furtun de apa de buna calitate ce se poate utiliza la filtrele externe sau pompele de apă.
 37. Kit set aerare apa ajustabil Ocean Free

  Set compus din difuzor de aer și valvă unisens pentru aerarea apei. Poate fi folosit atât la iazuri cât și la acvarii.
 38. Furtun siliconic acvariu premium Wave 244 cm

  Furtun aer premium pentru acvariu folosit la instalatiile de aer si co2.
 39. Teste apa acvariu Amtra 6 in 1

  Set de 50 de teste. Masoara cei mai importanti 6 parametrii ai apei: Cl2, pH, KH, GH, NO2, NO3.
 40. Furtun aer acvariu siliconic

  Furtun aer siliconic pentru acvariu.
 41. Furtun aer acvariu 1 metru

  Furtun aer acvariu 1 metru
 42. Valva unisens

  Valve unisens pentru acvariu. Se inserează pe furtunul de aer și împiedică accesul apei în pompa de aer în momentul în care aceasta nu funcționează.

 43. Valva unisens transparenta pentru acvariu Boyu SV-008

  Valvă unisens transparentă pentru acvariu. Valvă de sens ce se inserează pe traiectul furtunului de aer și face ca apa să nu revina înapoi pe furtun.
 44. Valva sens acvariu Amtra

  Valvă sens pentru acvarii. Se taie furtunul de aer și se inserează pe acesta. Pentru furtunul obișnuit de aer cu diametrul de 4 / 6 mm.
 45. Clema anti indoire furtun CO2 & aer pentru acvariu

  Fixează furtunul și evită îndoirea acestuia. Se folosește atât la furtunul de CO2 cât și la cel de aer.
  17,85 RON
 46. Boyu robinet aer plastic pentru acvariu

  Robinet pentru reglajul fin al aerului în acvariu.
 47. Boyu teu distribuitor aer plastic pentru acvariu

  Teu aer plastic cu robinet. Facilitează distribuirea aerului la 2 obiective.
 48. Teu aer acvariu

  Teu aer simplu din material plastic pentru acvariu. Facilitează distribuirea aerului la 2 obiective.
 49. Ventuza furtun acvariu clip de 9,5 mm

  Ventuza pentru sustinere a diverselor obiecte atat in acvariu cat si in mediul exterior.
 50. Teu aer acvariu metalic cu robineti

  Teu aer acvariu confectionat din metal inoxidabil. Teu acvariu cu 2 robineti de foarte buna calitate destinat ramificarii sistemului de aerare acvariu ce permite reglajul gazului individual la fiecare din cele 2 capete.
 51. Ventuza sustinere cu orificiu sferic 21 mm diametru

  Ventuza sustinere cu efect de aspirație bun, se poate utiliza pentru acvariu sau pe orice suprafață de sticlă. Clemă elastică pentru încălzitor acvariu, tub de filtru, conductă de apă, țevile filtrelor externe / interne de acvarii. Este ușor de de aplicat și de desfăcut.
 52. Teu aer cu robinet furtun acvariu Amtra

  Teu aer cu robinet pentru acvariu.
 53. Amtra teu aer acvariu transparent

  Teu aer simplu din material plastic pentru acvariu. Facilitează distribuirea aerului la 2 obiective.
 54. Ventuza acvariu transparenta model 2128

  Ventuza acvariu transparenta din cauciuc siliconic moale. Cea mai populara si mai utila ventuza de acvariu. Poate fi folosita ca ventuza furtun, ventuza pentru fixarea cablurilor electrice sau chiar ca ventuza pentru filtru acvariu la înlocuirea celor uza
 55. Ventuze negre pentru acvariu

  Ventuze negre pentru acvariu cu partea superioara cilindrica cu diametrul de 6mm. Ventuza din cauciuc negru moale. Compatibila cu o gama mare de filtre de acvariu ale caror ventuze de filtru s-au uzat si necesita a fi schimbate.
 56. Racord furtun acvariu 3 iesiri

  Racord în formă de Y pentru ramificarea rețelei furtunului de aer în acvariu cu 3 ieșiri. ø 4/6 mm
 57. Set aerare acvariu

  Set aerare pentru pompele de aer. Setul conține: 3m furtun de aer, 2 robineți de aer, 1 teu, o piatră de aer.
 58. Regulator debit de aer

  Reglează debitul de aer necesar acvariului. Se montează pe traiectul furtunului de aer.
 59. Robinet aer furtun acvariu

  Robinet pentru reglajul fin al aerului în acvariu.
 60. Teu metalic acvariu cu 4 robineti

  Teu cu 4 ieșiri confecționat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate utilizat ramificării rețelei de distribuție a aerului în acvaristică și nu numai. Teurile pot avea și alte destinații de utilizare.
 61. Teu aer metalic cu 4 iesiri

  Teu de aer metalic cu robineți și 4 ieșiri. Produs profesional confecționat din oțel inoxidabil. Suportă presiuni de câteva atmosfere astfel încât se poate utiliza și în cazul instalațiilor de fertilizare cu CO2.
 62. Distribuitor aer cu 2 iesiri pentru acvariu

  Distribuitor metalic de aer cu 2 ieșiri pentru acvariu.
 63. Distribuitor aer metalic cu 3 robineti pentru acvariu

  Distribuitor aer metalic cu 3 robineți pentru acvariu.
 64. Distribuitor aer metalic acvariu cu robineti 2 iesiri Boyu

  Distribuitor metalic pentru aer cu 2 robineți confecționat din crom.
 65. Distribuitor aer cu 3 iesiri metalic pentru acvariu cu robineti Boyu

  Distribuitor metalic pentru aer cu 3 robineți confecționat din crom.
 66. Distribuitor aer cromat cu robineti 6 iesiri Boyu

  Distribuitor metalic pentru aer cu 6 robineți confecționat din crom.
 67. Divider aer metalic cu robineti 8 iesiri Boyu AD-021

  Distribuitor metalic pentru aer cu 8 robineți confecționat din crom.
 68. Distribuitor aer metalic acvariu cu robineti 10 iesiri Boyu

  Distribuitor metalic pentru aer cu 10 robineți confecționat din crom.
 69. Distribuitor aer metalic acvariu cu robineti 12 iesiri Boyu

  Distribuitor metalic pentru aer cu 12 robineți confecționat din crom.
 70. Distribuitor aer metalic acvariu cu robineti 18 iesiri Boyu

  Distribuitor metalic pentru aer cu 18 robineți confecționat din crom.
 71. Teu distribuitor aer din plastic cu 8 iesiri

  Teu distribuitor aer din plastic cu 8 ieșiri. Produs profesional confecționat din material plastic. Facilitează distribuirea aerului la 8 obiective.
 72. Ocean Free Change Water Pipe pentru schimb apa acvariu

  Tub PVC de calitate superioară ce facilitează evacuarea apei dintr-un bazin. Inovator este robinetul cu care vine în dotare ce permite reglarea debitului de apă și evitarea dezamorsării coloanei de apă în momentul în care este mutat dintr-un bazin cu apă în altul.
 73. Furtun de aer pentru acvariu rola 100 metri

  Furtun de aer pentru acvariu rolă 100 metri
  123,00 RON
 74. Razuitor de alge pentru acvariu blue

  Răzuitor pentru curațirea geamurilor acvariului.
 75. Racleta scraper acvariu Boyu BK-01

  Indepartează chiar și cele mai robuste alge depuse pe suprafața acvariului. Lungime: 62 cm.
 76. Perie furtun acvariu pentru furtune de 9 - 30 mm

  Permite înlăturarea poluanţilor și depunerilor de alge și mizerie din furtunuri lungi de până la 3 metri.
 77. Alarma cu senzori nivel apa Boyu SW-01

  Alarma atentionează scăderea sau creșterea nivelului de lichid dintr-un recipient. Se poate seta cu ușurință diferența de nivel la care produsul să reactioneze
 78. Adeziv pentru fundal acvariu

  Adeziv pentru fundal acvariu sub formă de gel.
 79. Penseta plante acvariu 25 cm

  Pensetă din oțel inoxidabil necesar intreținerii unui acvariu cu plante. Ajută la manipularea, butășirea și răsădirea pantelor acvatice. Lungimea pensetei este de 25 cm.
 80. Foarfeca plante acvariu 25 cm

  Foarfecă de calitate superioară din oțel inoxidabil necesară întreținerii unui acvariu cu plante. Ajută la butășirea și răsădirea pantelor acvatice. Nu ruginește în apă.
 81. Amtra pungi transport pesti marime L 25 X 53 cm

  Pungi special concepute pentru transportul peștilor Dimensiuni: 25 X 53 cm .
 82. Pungi transport pesti Amtra S 19 X 45 cm

  Pungi special concepute pentru transportul peștilor Dimensiuni: 19 cm X 45 cm.
 83. PROMOȚIE

  Surface skimmer acvariu Ocean Free SurfClear

   Cel mai eficient Surface skimmer de pe piată și la cel mai bun preț. Garantat cu mult mai eficient decât orice alt produs similar.

  Pret normal: 184,00 RON

  Special Price 152,00 RON

 84. Numarator bule co2 Ocean Free CO2 Bubble Counter

  Numărător de bule din plastic pentru instalațiile de CO2 din acvariu.
 85. Furtun apa acvariu flexibil 4 M 6/9 mm

  Furtun apă flexibil 4 M 6/9 mm confecționat din material plastic non toxic utilizat în acvaristică pentru înlocuirea furtunului filtrelor externe sau pentru admisia de apă la diferite sisteme de filtrare.
 86. Furtun acvariu flexibil 4 M 9/12 mm

  Furtun apă flexibil 4 M 9/12 mm confecționat din material plastic non toxic utilizat în acvaristică pentru înlocuirea furtunului filtrelor externe sau pentru admisia de apă la diferite sisteme de filtrare.
 87. Furtun aer siliconic pentru acvariu Boyu rola 100 metri

  Furtun aer siliconic pentru acvariu Boyu rolă 100 metri.
  150,00 RON
 88. Furtun aer siliconic pentru acvariu Boyu rola 200 metri

  Furtun aer siliconic pentru acvariu Boyu rolă 200 metri.
  265,00 RON
 89. Furtun acvariu pentru aer Boyu rola 50 metri

  Furtun aer siliconic pentru acvariu Boyu rolă 50 metri.
  104,00 RON
 90. Hidrometru acvariu

  Determină nivelul de salinitate din masa apei instantaneu.
 91. Piatra aer bule fine Protein Skimmer

  Difuzor aer din lemn pentru protein skymmer și nu numai. Marele avantaj al acesui tip de pulverizator de aer îl constituie faptul că este capabil de a difuza bule de aer la un diametru foarte mic în comparație cu pietrele de aer clasice.
 92. Penseta plantat acvariu dreapta 25 cm

  Penseta plantat acvariu dreaptă confectionata din otel inoxidabil.
 93. Solutie indicator CO2 permanent

  Soluție indicator CO2 permanent de rezervă pentru înlocuirea soluției de contrast în indicatorul permanent de CO2. CO2 indicator solution ce se foloseste la orice indicator CO2 indiferent de firma producatoare. Conținut: 15 ml.
 94. Maternitate acvariu Boyu Medium

  Maternitate pești acvariu cu capac medie Dimensiuni: 15.8 cm x 7.7 cm x 8.5 cm.
 95. Maternitate dubla pesti acvariu din plasa Boyu NB-3202A

  Maternitate dublă pentru pești de acvariu din plasă. Dimensiuni: 25 X 15 X 14 cm.
 96. Maternitate pesti acvariu 3 in 1 Amtra cu capac L

  Maternitate pești acvariu 3 in 1 Amtra cu capac LARGE. Dimensiuni: 20 X 9,5 X 10 cm.

  19,43 RON
 97. Maternitate pesti acvariu din plasa Boyu NB-3201

  Maternitate pești de acvariu din plasă. Dimensiuni: 16,3 cm x 14,6 cm x 12,1 cm
 98. Cooler pentru acvariu cu 1 unitati de ventilatie

  • Concept compact și modern • Reglabil pentru a se putea monta în orice unghi este nevoie de ventilator • Funcționare silențioasă și durabilă • Economie de energie electrică în comparație cu alte produse similare • Instalare ușoară • Nu necesită mentenanță • Practic și economic

 99. Cooler acvariu cu 4 unitati de ventilatie

  • Concept compact și modern • Reglabil pentru a se putea monta în orice unghi este nevoie de ventilator • Funcționare silențioasă și durabilă • Economie de energie electrică în comparație cu alte produse similare • Instalare ușoară • Nu necesită mentenanță • Practic și economic

 100. Cooler acvariu cu 6 unitati de ventilatie

  • Concept compact și modern • Reglabil pentru a se putea monta în orice unghi este nevoie de ventilator • Funcționare silențioasă și durabilă • Economie de energie electrică în comparație cu alte produse similare • Instalare ușoară • Nu necesită mentenanță • Practic și economic

  225,80 RON
 101. Cartus Cata-Pure New Hydra & Hydra Stream

  Cartuș CATA-PURE NEW HYDRA & HYDRA STREAM
  97,75 RON
 102. Cartus filtru acvariu pentru filtre Aqua Zonic Emperor

  Rezervă pentru înlocuit sau suplimentat cartușele filtrante ale filtrelor Emperor.
 103. Garnitura cupla filtre externe Aqua Pro 800 / 1200 / 1800 / 2200

  Garnitură cuplă filtre externe Aqua Pro 800 / 1200 / 1800 / 2200.
 104. Garnitura filtru extern Aqua Pro 1800 / 2200

  Garnitură filtru extern Aqua Pro 1800 / 2200
 105. Garnitura filtru extern Aqua Pro 800 / 1200

  Garnitură filtru extern Aqua Pro 800 / 1200
 106. Saculet din material textil sintetic pentru materiale filtrante 29 X 38 cm

  Săculeț din material textil sintetic pentru materiale filtrante 29 X 38 cm. Pentru mai multe detalii click produs.
 107. Sprinkler filtru intern

  Sprinker-ul este un accesoriu pentru filtrele interne, care perminte dispersia uniformă a apei filtrate. In același timp, asigură o aerare perfectă, prin mișcarea suprafeței apei și reduce curenții de apă cauzați de filtru.
  26,25 RON
 108. Teu distributie aer din plastic cu 6 iesiri reglaj fin

  Teu distribuitor aer din material plastic cu 6 ieșiri și reglaj fin pe fiecare ieșire în parte.
  23,49 RON
 109. Dispozitiv ceata cu 12 leduri

  Generator de ceata ce ridica deasupra apei nori de ceata si totodata creeaza un spectacol de lumini in apa. Functioneaza in orice vas de apa (castroane, boluri, acvarii, vaze, farfurii, etc), cu o adancime de minim 5 cm. Ledurile au capacitatea de a-si schimba automat culorile dand nastere unui spectacol unic in combinatie cu ceata generata.
  84,48 RON
 110. Teu aer distribuitor cu 3 robineti

  Teu distribuitor aer din material plastic cu 3 ieșiri și reglaj fin pe fiecare ieșire în parte.
  16,24 RON
 111. Activa Block 250 gr. bloc de carbune activ extra activat

  Cartușul este echivalentul a 10 kg. de cărbune activ. Excelează în absorbția rapidă a poluanților toxici, absorbția coloranților din apă asigurând limpezirea apei, absorbția mirosurilor și a medicamentelor din acvariu.
  55,00 RON
 112. Cupla filtru extern Aqua Zonic Aqua Pro 1800, Aqua Pro 2200

  Cupla furtune filtru extern pentru modelele de filtre externe Aqua Zonic Aqua Pro 1800 si Aqua Pro 2200 inclusiv modelele UV
  52,50 RON
 113. Clema cu doua ventuze pentru geam sau separeu / maternitate acvariu

  Clema cu doua ventuze pentru acvariu de cluloare neagra ce poate susține un geam sau un separeu montat in acvariu. Putem crea de asemenea o maternitate in acelasi acvariu utilizand acest tip de cleme cu ventuze. Aderenta excelenta pe sticla.
 114. Masa acvariu 80 X 30 cm.

  Acest mobilier pentru acvariu constituie cea mai buna oportunitate de a instala un acvariu intr-un mod elegant si in conditii de siguranta.
  380,00 RON
 115. Capac acvariu 60x30 cu iluminare FULL LED de 24 unități

  Capac acvariu Classica 60x30 cu livrare gratuita ce are un design unic foarte ingenios gândit pentru a facilita accesul ușor în acvariu și în același timp de a proteja acvariul și a nu elimina umezeala în mediul exterior. Sistem de iluminare cu LED-uri ( nu neon ) pentru un iluminat intens și de calitate pe toată lungimea acvariului
  239,00 RON
 116. Robinet metalic pentru aer

  Robinet metalic pentru aer. Obiect de înaltă precizie. Poate suporta presiuni mari. Se poate utiliza atât în cazul instalațiilor de aerare cât și în cazul instalațiilor de fertilizare cu CO2. Obiect profesional de utilizare pe termen lung.
  7,88 RON
 117. Teu aer cu 2 robineti pentru acvariu

  Teu aer cu 2 robineți de plastic pentru acvariu. Regează debitul de aer individual pe fiecare ieșire în parte.
  6,00 RON
 118. Robinet aer acvariu plastic verde

  Robinet aer de plastic pentru acvariu. Reglează debitul de aer.
  3,67 RON
 119. Robinet aer de plastic pentru acvariu

  Robinet aer de plastic pentru acvariu. Regează debitul de aer.
  4,00 RON
 120. Robinet regulator debit aer furtun acvariu Wave

  Robinet pentru reglajul fin al aerului în acvariu.
  5,25 RON
 121. Teu metalic cu 3 robineti pentru aer acvariu

  Teu confecționat din oțel inoxidabil de înaltă calitate prevăzut la fiecare ieșire cu robinet destinat reglării debitului de aer. Poate fi utilizat și la instalațiile de fertilizare cu CO2 sub presiune. Poate suporta presiuni.
  13,65 RON
 122. Distribuitor aer metalic cu 5 robineti pentru acvariu

  Distribuitor aer metalic cu 5 robineți pentru acvariu.
  26,25 RON
 123. Teu distribuitor aer / apa din plastic cu 6 iesiri

  Teu distribuitor aer din plastic cu 6 ieșiri. Produs profesional confecționat din material plastic. Facilitează distribuirea aerului la 6 obiective.
  9,00 RON
 124. Teu distribuitor aer din plastic cu 10 iesiri

  Teu distribuitor aer din plastic cu 10 ieșiri. Produs profesional confecționat din material plastic. Facilitează distribuirea aerului la 10 obiective.
  14,00 RON
 125. Teu distribuitor aer din plastic cu 12 iesiri

  Teu distribuitor aer din plastic cu 12 ieșiri. Produs profesional confecționat din material plastic. Facilitează distribuirea aerului la 12 obiective.
  16,00 RON

Articolele de la 1 la 125 din totalul de 146

 1. 1
 2. 2
Seteaza descrescator

Vezi:    

Accesorii pentru acvarii

TRANSPORT GRATUIT & RETUR
Transport gratuit pentru comenzi de peste 120 RON numai pentru localitățile ce nu presupun kilometri exteriori taxați FAN Courier. Comenzile se pot returna în termen de 14 zile.
RETURNAREA BANILOR
Returnarea banilor se face în contul bancar al titularului comenzii. Cheltuielile de transport nu sunt rambursabile și sunt suportate de solicitantul returului.
SUPORT CLIENȚI
0734468087
Luni-Vineri 10.00-17.00